Dr. Emil Bartos despre Facebook

Emil Bartos Bis Carpati

Dr. Emil Bartos la Biserica Crestina Penticostala Nr.1 Cluj Napoca

 

Emil Bartoș: Adnotări pozitive la concluzii după câteva zile pe Facebook

1. Dacă așa de mulți folosesc Facebook-ul, înseamnă că au văzut mai multe beneficii, decât pericole.
2. M-am „reconectat” virtual cu prieteni, colegi de lucrare și foști studenți cu sentimente amestecate. Sufletul meu când vibra de bucurie zărindu-le numele, când era răscolit de durerile trecutului. Până acum, însă, bucuria a surclasat durerea.
3. Efortul curat și înțelept al unora, foarte activi pe internet în a hrăni mintea și inima, poate fi trecut chiar la categoria „slujbă duhovnicească”.
4. Cu toate că navigam în virtual, mă rugam pentru unii întâlniți acolo cât se poate de real, cu convingerea că Dumnezeu este prezent și ascultă.
5. Înțelegând că nu pot păstra pagina fără cont, mai amân decizia de a continua sau nu… Să mă fi prins deja mreaja Facebook-ului și să nu mai pot ieși din ea? 

Primele concluzii după câteva zile de Facebook:

1. Te fascinează pe termen scurt și te momește pe termen mediu ca să te controleze pe termen lung.
2. O sursă inepuizabilă de toate cele. Poți sta aici ore întregi fără să te plictisești. Doar că viața reală trece pe lângă tine fără să o simți așa cum e.
3. Un principiu confirmat: ce postezi pe internet, îți spune cine ești!
4. Sunt câțiva agitatori pe internet, care arată a frustrați pe toate planurile. Scrisul lor nu are cum să zidească pe nimeni pentru că e veninos. Mă mir cum unii le citesc comentariile și încă nu i-au șters de pe lista lor. Cei ce se complac în a-i citi înseamnă că împărtășesc aceleași frustrări, dar nu își dau seama. Cât despre mine, am decis să îi „dilituiesc” cu o mare satisfacție; ca și cum m-aș spăla pe dinți dimineața.
5. Îmi este deja clar că nu voi rezista prea mult. Voi păstra, probabil pagina, dar nu și contul.

Citeste siEmil Bartoș – Anunț mortuar 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: