EXISTĂ VIAȚĂ DUPĂ MOARTE! DOVEZI ȘTINȚIFICE DE NECONTESTAT

de Mike Olari

WOW!!! Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, un om de știință foarte cunoscut, atât pe plan național cât și pe plan internațional – al cărui profil într-o formă succintă vi-l prezentăm mai jos – aduce dovezi științifice privitoare la EXISTENȚA VIEȚII DUPĂ MOARTE.
Iată că în sfârșit, oamenii de ștință ajung la aceeași concluzie cu teologii în ceea ce priveste subiectul vieții etene. Dar așa cum se spune în limbajul popular: ”MAI BINE MAI TÂRZIU DECÂT NICIODATA”
Am ascultat cu sufletul la gură cele aproximativ 50 min, cât durează înregistrarea de mai jos, pe care vă încurajez s-o ascultați cu atenție și pâna la capăt. Merită!

Dar va las pe dumneavoastră să vă convingeți singuri de acest lucru (după un scurt profil al acestui om de știință și autor).

Mike Olari

Pr.Dr. Constantin-Dulcan Dumitru – Primar Neurologie, Doctor in Stiinte Medicale – Electroencefalografie. 

Sef Catedra Neurologie – Universitatea”Titu Maiorescu”, membru al Organizatiei Internationale de Cercetare a Creierului, membru al Academiei Americane de Neurologie, membru al Societatii Medicilor Scriitori si Publicisti din Romania.

Din bibliografia autorului Dumitru Constantin Dulcan, reamintim câteva dintre cele mai cunoscute lucrări: “Mintea de dincolo”, “Inteligența materiei”, “În căutarea sensului pierdut”, Volumele I și II, “Somnul rațiunii”.

Iată profilul acestui om care a muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel, bucurându-se de recunoaștere națională și internațională. Am menționat aceste lucruri pentru a “proba” într-un fel competența domniei-sale, pentru a prezenta într-o lumină credibilă afirmațiile cuprinse în emisiunea lui Daniel Roxin, Mistere la Granițele Cunoașterii.

Pentru a urmări înregistrarea video click AICI,

sau pe imagine:

Articol de Mike Olari – http://family2fam.com/2015/01/16/exista-viata-dupa-moarte-dovezi-stintifice-de-necontestat/

Un comentariu (+add yours?)

  1. Ioan Burca
    ian. 17, 2015 @ 19:12:11

    Pe site-ul http://www.perlesicomori.net pot fi gasite marturii ale celor care au avut morti clinice cu viziunea Raiului si iadului. E vorba de: Gavril Barnutiu, Ioan Gabor, Lia Rusu, Iuliana Covaci; toate aceste marturii sunt video. Dupa ce deschideti, dati click pe camera video sau pe difuzor (la cele audio), care sunt in dreapta. De asemenea puteti gasi si “Microcipul” de Prof. Dr. Ivan Vikovan, fost general profesor si judecator in fosta Uniune Sovietica, cu 4 facultati si 3 doctorate, care a asistat la experiente pe oameni! Marturia intoarcerii lui la DUMNEZEU e tot pe acest site, audio. Acum el e Pastor Evanghelist si misionar. Este pe video, cu marturie despre misiune in Nicaragua, Australia, Germania (foarte interesanta). Vizionare sau auditie Placuta si Benefica!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: