Florin Ianovici – Tu pentru ce plângi?

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Neemia 2:2 „Împăratul mi-a zis: „Pentru ce ai faţa tristă? Totuşi nu eşti bolnav; nu poate fi decât o întristare a inimii.” Atunci m-a apucat o mare frică”

Ceea ce îți aduce lacrimi pe obraz te definește mai mult decât ceea ce te face să zămbești.

Omul care fuge de durere, e omul care fuge de viziunea pe care Dumnezeu i-a pregătit-o. Viziunea nu se naște fără durere, tensiune, întristare și un sentiment de neputință.

Când îți porți lacrimile cu demnitate înaintea oamenilor atunci ele vor atinge totdeauna pe cineva care se va uni cu tine.

Neemia nu a făcut nimic concret deși inima lui era zdrobită de durerea ruinelor. A așteptat cu lacrimile pe obraz ca Dumnezeu să miște inimi, să deschidă zăgazuri și să pregătească timpul potrivit pentru lucrare. Nu te simți descurajat pentru că nu știi ce să faci. Câtă vreme inima ta poartă întristarea sfântă e tot ceea ce trebuie să faci. El poate totul în noi toți.

Nu te încrede în planurile care se nasc fără lacrimi. Niciodată ochiul nu vede limpede fără de lacrimile care îl curăță.

Neemia a întocmit planuri de călătorie, de atragere a resurselor, de etapizare a reconstrucției, de luptă față de împotrivitori împreună cu lacrimile care l-au însoțit mereu.

Și bucuria unde este? Tot în lacrimi: de mulțumire, de uimire sfântă, de dragoste față de Iubirea vieții noastre!

Nu de lacrimi mă tem ci de lipsa lor. Când misionarii Armatei Salvării s-au plans că nicio metodă nu funcționează pentru ca oamenii să vină la Dumnezeu atunci generalul William Booth, fondatorul mișcării, le-a spus: ,, încercați cu lacrimi’’.

Tu pentru ce plângi?

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

4 comentarii (+add yours?)

  1. Iosif
    ian. 19, 2015 @ 09:43:58

    Lacrimile sint comorile cele mai de pret ale copiilor lui Dumnezeu,sint pietre pretioase culese in „vale”,ce confera valoare „noii constructii duhovnicesti”(celor nascuti din apa si duh)
    Fiti binecuvintati

  2. Trackback: Florin Ianovici – Dumnezeu ne cheamă la luptă | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Ce e nou la PAGINA Florin Ianovici Predici – Biserica Betel-Crangasi, Bucuresti | agnus dei - english + romanian blog
  4. Trackback: Florin Ianovici – Trei ipostaze ale pustiului – Evanghelizare la Biserica Betania Arad – Gradiste | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: