Rugaciune pentru Romania

O lucrare pentru tara:

Asculta ce zice martorul Duhului Sfant poporule, este o vreme sa inalti rugaciuni cum n-ai inaltat niciodata, fiindca iata se aude vantul care vine din departare, si vantul acesta va anunta ca pacea acestei tari va fi luata, granitele acestei tari vor fi zguduite din temelii, si chiar peste partea aceasta va veni vantul puternic, care va infrica chiar si pe cel tare.

CITESTE mai mult aici –

~~~~~~

CITESTE o PROOROCIE pentru Romania aici – Rugaciunile bisericii noastre sa fie pentru unitatea bisericii din Romania! Roaga-te din toata inima ta…. Dumnezeu vorbeste credinciosilor din Romania astfel: Diavolul este atat de furios si vrea distrugerea tarii prin razboi,dar Eu, Domnul sunt gata sa salvez tara.  Citeste aici –

Romania Photo Un gand pentru tine

Rugăciune pentru România

Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi îi voi tămădui ţara. 2 Cronici 7:14
 • Peste România Dumnezeu a deschis o fereastră de har, care nu va rămâne mult timp deschisă. Să intrăm cu năvala în această fereastră de Har, să nu pierdem timp, oportunități de a lucra pentru Domnul. Să ne focalizăm pe extinderea Împărăției lui Dumnezeu în România prin mântuirea și transformarea în masă a românilor de toate vârstele.
  Dumnezeu are nevoie de oameni noi – în aceste vremuri noi. Dumnezeu să ridice izbăvitori în națiune – oameni cu frică de Domnul, care deschid uși pentru dreptate și neprihănire, în sferele lor de autoritate și influență, în toate structurile statului român.
  Este un sezon nou, de restaurare a destinului României, de restaurare a chemării țării noastre în planul Domnului, de restaurare a adevărului și dreptății divine în țara noastră. Să ne rugăm pentru aceste restaurări în națiunea noastră, pentru ca România să fie aliniată cu planul Domnului.
  În România vom fi ca în cartea Neemia – poporul așezat pe familii (bisericile din România), care participă la reconstruirea cetății (României) – așezați strategic, cu o mână pe mistrie și una pe suliță. (Neemia 4). Vremea de restaurare va fi o vreme de vigilență, de unitate (la sunetul trâmbiței se strâng toți împreună) , de muncă asiduă. România se reconstruiește sub asaltul continuu al vrăjmașului, dar e timpul să luăm România pentru Hristos.
  Unitatea – cuvântul cheie pentru sezonul următor.
  • în Trupul lui Hristos
  • în națiunea română.
  Unitatea spirituală în Biserica lui Hristos se va reflecta în lumea naturală, va influența unitatea națiunii. În domeniul spiritual – Biserica veghează la unitate, se roagă pentru cer deschis peste România. Porțile României au ca străjer Biserica lui Hristos din România. Când Biserica stă vigilentă, în unitate, în dragoste, în compasiune pentru cei pierduți – vine slava Domnului peste România, oamenii sunt mântuiți și Împărăția lui Dumnezeu se lărgește în țara noastră.
  În FIECARE zi de VINERI să ne unim cât mai mulți în POST și RUGĂCIUNE pentru România, cu rugăciunea: „Tată, vie Împărăția Ta, facă-se Voia Ta , precum în cer, așa și pe pământ, acum, în România. Ne rugăm specific pentru:
  • Cer deschis peste România – ca Duhul Sfânt să fie revărsat peste țara noastră, ca România să fie plină de cunoștiința Slavei Domnului și oamenii să –L cunoască pe Isus ca Domn și Mântuitor (Habacuc 2:14).
  • Unitate – între creştini, între toţi locuitorii ţării.
  • Avansarea Împărăției lui Dumnezeu rapid și cu putere în România. Să ne rugăm pentru extinderea accelerată a Împărăției lui Dumnezeu în toate sferele sociale ale României.
  • Pacea și securitatea țării, protecţia populației și a teritoriului României, binecuvântarea Domnului peste România ca stat național unitar român.
  Înălțăm Numele Domnului Isus Hristos în şi peste România!
  1. Pentru Biserica din România:
  • Să mulțumim Domnului pentru ce a făcut și face în țara noastră – căci e bun și a făcut un miracol în România.Să ne rugăm ca duhul de rugăciune care a fost turnat peste foarte mulți, la sfârșitul anului 2014, să nu se stingă, ci să crească! Este pericolul de a considera lupta câștigată și de a nu ne mai focaliza în rugăciune mai departe. Este esențială continuarea susținută a rugăciunii, în unitate, pentru țara noastră.
 • Pentru Biserica Domnului din țară, continuăm să ne rugăm pentru:
  • Unitate, dedicare, sfințire, foame după Domnul și după Cuvânt, separare de valorile lumii, curajul de a trăi drept.
  • Trezirea creștinilor, ridicarea nivelului de maturitate spirituală, de revelație și înțelegere a vremurilor. Intensificarea vieții de rugăciune personală, în familii, în grupe mici, în biserici.
  • Trezirea copiilor – implicarea lor în rugăciune, în slujire.
  • Călăuzirea Duhului Sfânt pentru fiecare creștin – în rugăciune, în acțiune, în umblare. Este sezonul ascultării de Vocea Duhului Sfânt în fiecare clipă – Protecția Domnului va fi exprimată și prin faptul de a ne pune în locul potrivit la timpul specific. Nu ne mai putem permite să mergem fără călăuzirea LUI!
  • Restaurarea relațiilor între creștini, în biserici și între biserici – nu ne mai putem permite dezbinare și certuri de partide! Trebuie să strângem rândurile degrabă!
  • Restaurarea relațiilor în familiile creștine, între soți și între părinți și copii.
  • Lideri – protecție, înțelepciune, discernământ, viziune proaspătă, înviorare spirituală, curajul de a merge în dimensiuni noi cu Domnul, aliniere și conectare cu lucrări și lideri după voia Domnului în acest sezon nou.
  • Cadrul legislativ – să asigure libertatea de credință și de exprimare deschisă și necenzurată a credinței creștine în țara noastră.
  • Pentru creștinii persecutați din lume. Pentru stoparea avansării statului Islamic radical. Să ne rugăm pentru creștinii din Siria, Irak, Iran, Afganistan, Nigeria care sunt persecutați și martirizați pentru credința lor.
  • Pentru românii din Rep. Moldova, Serbia, Ungaria, Ucraina și din diaspora – Europa- Domnul să-I ocrotească, să-I țină tari în credință, iar cei ce trebuie să revină în România, să se întoarcă degrabă.
Klaus Iohannis la Catedrala Evanghelica din Sibiu

Photo credit www.gandul.info

 • 2. Pentru România ne rugăm:
  • Să ne rugăm promisiunile Domnului pentru România – Isaia 62:4 – ca România să devină cu adevărat o națiune creștină! Să nu obosim să-I aducem aminte Domnului de țara noastră – până nu va împlini promisiunile Sale! (Is. 62:6)
  • Foame după Dumnezeu în inimile românilor de toate vârstele. Să ne rugăm pentru eliberare de religiozitate, să ne rugăm împotriva idolatriei, a păgânismului, a superstițiilor, și ca valul care orbește mințile românilor să fie nimicit (2 Cor. 4:4).
  • Să ne rugăm ca România să devină ce a spus Domnul: o țară de dorit de locuit – o țară în care mulți vor dori să locuiască, țara unde prezența Domnului e puternică, o țară binecuvântată. Să ne rugăm ca românii să recunoască binecuvântarile Domnului care sunt peste țara noastră, cu inimi mulțumitoare. Să ne rugăm pentru schimbarea mentalității românilor, de la cârtire la mulțumire pentru că Dumnezeu ne-a născut români!
  • România să păstreze valorile creștine în legile țării – indiferent de presiunile care vin din afara țării.
  • Modificările Constituției României care se pregătesc în acest an – pentru păstrarea libertăților fundamentale pentru cetățeni, pentru definirea corectă a statului român, pentru definirea biblică a familiei, pentru libertatea credinței creștine – în esență și în forme de manifestare, pentru recunoașterea prin Constituție a bazelor și valorilor creștine ale României, pentru echilibru între puterile statului. Să ne rugăm ca toate modificările să fie spre binele țării și al populației, pentru păstrarea unui echilibru de dreptate între puterile statului, pentru mecanisme care să asigure stabilitatea și integritatea națională și teritorială a României.
  • Pentru protecția noului președinte și a familiei lui, pentru înțelepciune și pricepere în toate aspectele cu care va lucra, pentru călăuzire supranaturală în decizii, pentru discernământ și putere de a sta în fața presiunilor care vin asupra lui; pentru consilieri prezidențiali integri, cu frică de Domnul.
  • Pentru funcționare corectă a structurilor statului – Parlament, Guvern, Președenție și pentru decizii înțelepte și corecte în aceste vremuri.
  • Pentru ca procesul de curățire de corupție în structurile statului să continue cu putere și oameni noi, pentru aceste vremuri noi să fie ridicați în autoritate. Să ne rugăm pentru destructurarea structurilor ascunse de putere care periclitează economia țării și siguranță națională.
  • Pentru protecția structurilor statului care trebuie să rămână în afara jocurilor politice (justiție, servicii de siguranță națională).
  • Pentru securizarea păcii și libertății în România, pentru protecția și pacea țării în interior și la granițe.
  • Pentru unitate națională și teritorială a țării, pentru întregirea României, ca dezbinările care au fragmentat societatea românească să fie anihilate și românii să se ridice în spiritul unității. Pentru răsturnarea scaunului de autoritate al dezbinării, al manipulării și fricii de peste România.
  • Strategii de apărare si de securitate națională care să fie inspirate de Domnul și să fie spre binele țării și al poporului român.
  • Protecție față de atacuri teroriste împotriva României – armate, informatice, economice, media sau la nivelul comunicațiilor. Să ne rugăm pentru descoperirea și anihilarea celulelor teroriste de pe teritoriul României sau care tranzitează țara noastră, pentru vigilența și protecția celor ce lucrează în serviciile secrete, poliție, jandarmerie, armată. România este un teritoriu peste care statul islamic vrea să se extindă. România este și un culoar de tranzit între statul islamic (ISIS din Siria-Irak ) și vestul Europei. Rugăciunile noastre pentru protecția și stăvilirea asaltului spiritului islamic asupra României sunt vitale!
  • Pentru alianțele strategice și parteneriatele României, în special cu UE, NATO și vecinii țării. Să ne rugăm pentru relații bune cu Israelul, pentru ca România să fie un sprijin pentru Israel!
  • Pentru siguranța și independența energetică a țării.
  • Pentru protecția resurselor naturale ale României și administrarea lor pentru binele țării și a populației (terenuri, păduri, zăcăminte – Roșia Montană, gaze de sist, resurse din Marea Neagră). Să ne rugăm pentru ca toate restituirile frauduloase din patrimoniul României (terenuri, păduri, zăcăminte, clădiri) să fie date înapoi statului român. Să ne rugăm ca toate contractele de exploatare ale resurselor naturale care au fost abuzive sau frauduloase să fie remediate.
  • Să ne rugăm pentru o vreme de restituire și restaurare a binecuvântărilor de care am fost jefuiți ca țară: oameni care au plecat (tineri cu minți strălucite, inovatori, medici, profesori, cercetători, meseriași foarte buni), resurse naturale, economie cu potențial de dezvoltare.
  • Să ne rugăm pentru creșterea investițiilor în toate domeniile economice, pentru dezvoltarea puternică a companiilor de tehnologii înalte, pentru locuri de muncă. Să ne rugăm pentru investiții binecuvântate în agricultură, ca România să redevină grânarul Europei – să fie hrană în țară și o sursă de binecuvântare pentru România. Să ne rugăm pentru binecuvântarea recoltelor și a resurselor naturale ale țării (în special apele țării).
  • Pentru întoarcerea românilor acasă, a celor ce trebuie să se întoarcă în România în această vreme.
  • Pentru restaurarea familiilor (multe familii destrămate prin plecarea la muncă în străinătate).
  • Pentru protecția populației și a țării de epidemii, de calamități, cutremure mari sau activități vulcanice. Să ne rugăm pentru protecția României de furtuni destructive, de inundații, de secetă sau fenomene meteo extreme. Să continuăm să proclamăm Ps. 91 peste țara noastră. Să ne rugăm specific pentru OPRIREA EPIDEMIEI DE EBOLA.
  3. ISRAEL – Pentru protecție și binecuvântare pentru a putea rezista la presiunile uriașe care se fac asupra acestei tări, pentru oprirea atacurilor armate și teroriste. Să ne rugăm pentru pacea și protecția Israelului, pentru pacea și nedivizarea Ierusalimului. În luna martie vor avea alegeri pentru noul Parlament. Să ne rugăm pentru primul ministru Beniamin Netanyahu și armata israeliană – protecție și înțelepciune.
  Să ne rugăm pentru trezire masivă în Israel. Să ne rugăm pentru întoarcerea evreilor în Israel – ca Domnul să-i convingă și să se poată desprinde din țările unde sunt (Ucraina, Franța, vestul Europei, SUA). Să ne rugăm ca Domnul să-i întărească în aceste vremuri așa de grele pentru ei. Să trimitem cuvinte de binecuvântare peste ei prin rugăciuni.
  Să ne rugăm pantru relaţiile României cu Israelul, ca România să fie o naţiune care stă de partea Israelului.
 • Domnul să vă binecuvânteze şi să binecuvânteze România și Israelul în 2015!

Sursa –  AlfaOmega.tv

„Veniţi să zidim iarăşi!” –

Trezirea din vremea lui Neemia

VIDEO by Gheorghe Aurel

17 comentarii (+add yours?)

 1. claudiailiescu27@gmail.com
  ian. 31, 2015 @ 10:40:52

  Reblogged this on aurorailiescu13.

 2. tânăr războinic
  feb. 18, 2015 @ 14:25:35

  De ce nu prind și eu câțiva is în fata mașinii mele…

 3. aurelgh
  feb. 21, 2015 @ 02:57:50

  Un mesaj despre trezirea din vremea lui Neemia, pe care ne-a dorim şi noi pentru întreaga ţară: https://www.youtube.com/watch?v=otBgK_uaYME

  • rodi
   feb. 21, 2015 @ 07:46:16

   va multumim pentru video. O sa fac o postare pe Duminica cu aceasta predica. Domnul sa ne terezeasca! Domnul sa va binecuvanteze lucrarea l-a care v-a chemat!

 4. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
 5. anatatar
  mart. 24, 2015 @ 12:33:57

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 6. Trackback: Proorocie pentru România: Dumnezeu vorbeşte credincioşilor din România astfel! | agnus dei - english + romanian blog
 7. John
  iun. 18, 2015 @ 08:07:59

  Daca nu puneati poza cu Iohannis eara mai putin credibila proorocia?Atata timp cat veti amesteca politica cu DUMNEZEU va fi foarte greu sa fiti crezuti.Dumnezeu sa ne Binecuvinteze pe toti dar si Romania.

  • rodi
   iun. 18, 2015 @ 21:34:36

   Motivul pentru poza este ca sa ne rugam pentru conducatorii nostri, ca Dumnezeu sa lucreze prin ei, cum spune in 1 Timotei 2:1-4

   1 Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii,
   2 pentru* împăraţi şi pentru** toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea.
   3 Lucrul acesta este bun* şi bine primit înaintea lui** Dumnezeu, Mântuitorul nostru,
   4 care* voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi** să vină la cunoştinţa adevărului.

  • mike
   iun. 21, 2015 @ 15:16:27

   –John–Ce zici Dumnezeu face -politica sau nu??? Nu pune El imparati si tot El ii da jos??? Nu lucreaza Dumnezeu prin oameni??? Afla ca, cuvintul -politc – mai inseamna si -Wise- -having the power of discerning and judjing rightly– A avea puterea de discernamint in a judeca lucrurile-drept-( in lumina –Adevarului-)– In romaneste -wise=intelepciune–adica frica de Domnul.– Ma deranjaza unii pocaiti, care , smeritii saracutii de ei ,nu se amesteca in -politica–adica dau la o parte acel discernamint – si prin asta se aleg la conducere -oameni fara frica de Domnul,– pocatii sunt dezamagiti– si nu realizeaza ca de fapt ei sunt de vina pentru ca lipsa lor de la vot, a permis ca cei necredinciosi sa-si aleaga favoritul. -2) Aici dupa cum am dedus e vorba de -Rugaciune- si nici decum -prorocie–pentru Romania –cred ca Dumnezeu asculta rugaciunile ,doar daca poporul se va lasa de rele,se va smerii,va cauta fata Domnului cu inima curata. –be blessed

 8. Trackback: O lucrare pentru România | agnus dei - english + romanian blog
 9. George
  mart. 13, 2016 @ 01:21:58

  Deci tara voastra e aici, in Romania, voi nu lucrati pentru Imparatia Cerurilor. Bun asa, ca sa stim si noi. N-aveti sus cetate, voi o imbunatatiti pe asta, ca si „martorii lui Iehova”. Numai tampenii scrieti.

  • rodi
   mart. 13, 2016 @ 14:53:10

   George, tu iti faci curat in gradina? Iti plantezi flori, legume, pomi? Tu de ce iti imbunatatesti gradina sau de ce iti infrumusetezi casa? Esti si tu Martor a lui Iehova? Tu nu ai sus o cetate?

   Sau la serviciu, iti dai cu parerea cum sa mearga lucrurile mai bine?

   Daca esti parinte si nu faci nnimic pentru orasul sau tara in care locuiesti, te innseli amarnic si lasi o viata crunta pentru generatia copiilor tai. Uite ce legi nebune se aproba tocmai pentru ca crestinii tac si nu fac nimic. Nici macar nu se roaga….

   • George
    mart. 13, 2016 @ 15:02:08

    stii prea bine ca nu la asta m-am referit. daca ati fi canalizati pe „lucrurile de sus” in loc sa faceti tam-tam pe legile pe care le aproba parlamentul, ati face evanghelizare. lumea nu poate fi schimbata, doar inima omului. ce faceti voi e goana dupa vant. eu daca as avea gradina as ingriji-o, dar nu mai mult dfecat propriul suflet. sa nu incurcam borcanele

    • Avram
     mart. 13, 2016 @ 15:20:10

     George
     trebuie sa ne ingrijim de patria de sus, acesta este scopul fiecarui credincios. In primul rand Dumnezeu. Dar nu putem neglija sa ne rugam pentru tara noastra, pentru liderii care ne conduc tara, pentru pacea si dragostaea intre oameni, etc. Nu trebuie sa fii un martor al lui Iehova ca sa faci aceste lucruri. Este datoria noastra de crestini, si pentru ca sa traim in pace cu toti oamenii. Asa ne invata Scriptura. Daca o citesti o vei intelege. Nu ti-ar place sa traiesti ca crestin intr-o tara unde esti persecutat pentru credinta in Isus Christos. Am trait acele vremuri si nu le doresc nimanui. De aceia trebuie sa ne implicam pentru ca sa nu ramanem pe dinafara. Domnul sa te binecuvanteze.

 10. Loving you was the most beautiful thing in the world
  mart. 14, 2016 @ 14:51:20

  DOMNUL SAI LUMINEZE SI PE ALTI CASA NU GLUMEASCA ATUNCI C ZC CV DE RUGACIUNE SAU DE OAMENI LUI DUMNEZEU,CE BN CA MAI SUNT CRESTINI CARE SE ROAGA SI CHEAR ZILNIC SE DUC UNI CRESTINI SI SE ROAGA AN BISERICI DATORITA LOR DOMNUL SE MAI ANDURA DE TARA NOASTRA DOMNUL SAI RASPLATEASCA PNTR PASI LOR,CA SE DUC DIMINEATA LA 7 LA ORE DE RUGACIUNE,SI STAU ANINTEA DOMNULUI PENTRU TARA SI POPOR,SUNT ASA MULTI AN VARSTA CARE MERG LA RUGACIUNE .SI ALTI STAU SA GLUMEASCA PE SEAMA CRESTNILOR,DOAMNE DA LUMINA TUTUROR SA NU MAI IA AN DERADERE CUVANTUL TAU SI SA SE ROAGE SI SA ,SE POACIASCA ,CA DA,NU MAI ESTE MULT SA SCARBIT DUMNEZEU DE PACATUL OAMENILOR SI DE INDIFERENTA SA .
  DOAMNE MAI ANDURATE SA SE MAI ANTOARCA CATI MAI MULTI OAMENI LA TINE AMIN.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: