Titus Coltea la Biserica Emanuel Sibiu

Introducere Pastor Nelu Brie la minutul 1:34:20

Nimeni nu este ca Domnul nostru Isus Hristos. El este Domnul nostru, Mantuitorul nostru. El ne iubeste, noi Il iubim si dorim sa-L urmam ca niste ucenici credinciosi toata viata noastra. In scopul marturisirii Domnului, in scopul construirii Imparatiei Sale, fratii care ne viziteaza astazi in Sibiu. Fratele Titus Coltea este pastor in Biserica Crestina Romana din Hollywood, Florida. Dansul a locuit o vreme in Oradea. Acolo, a predat la Universitatea Baptista Emanuel. Iar astazi este impreuna cu noi, insotit de un grup de frati cu o misiune clara in orasul nostru. Pentru inceput, il vom ruga pe fratele Titus sa ne impartaseasca cate ceva despre aceasta lucrare, despre care este bine ca sa cunoastem si apoi sa ne rugam pentru ea lui Dumnezeu si sa o sustinem. Iar, la vremea potrivita, ne va impartasi mesaul din dimineata aceasta. Dumnezeu sa ne tina noua inima deschisa, ascultatoare si peste noi si peste fratele Titus sa fie ungerea Duhului Sfant.

Titus Coltea (1:35:52):

[….] in ultimii 22 de ani in Romania s-au ucis peste 22 de milioane  de copii nevinovati. Asta este cel mai mare terorism al generatiei noastre. Merkel si presedintele Frantei, al Angliei, impreuna cu presedintele nostru s-au strans brat in brat sa mearga si sa demonstreze  ca protest: Luptam impotriva terorismului islamic. Baloney! Nonsens! De ce nu-i vedem noi ca stau brat in brat, cot in cot, pentru ce? Pentru a lupta nu pentru 22 – unii dintre ei si-au meritat soarta ca au fost smintiti. Au fost lipsiti de orice consideratie si au calcat in picioare pe Hristos  si credinta crestina cu desfidare. Si nici un crestin n-a zis nimic. Charlie si trupa lor! Dar unde sunt ei sa se uneasca, ca au fost ucisi milioane  de copii nevinovati, sa stea brat in brat, sa faca mars impotriva celei mai mari terori: Teroarea umanismului, care agenda nr. 1 este ‘femeia este libera sa faca ce vrea’. Sex liber si avort liber. Desacralizarea sexului si pangarirea si  calcarea si tararea in gunoaiele iadului familia. Asta este cel mai mare terorism. Si fata de ceea ce fac, americanii sunt la fel, europenii.. Am eu o trupa de comanda care se lupta impotriva teroristilor si va chem sa strangem bratele.  Sa marsaluim si noi si sa marsaluim pentru Imparatia lui Dumnezeu si sa distrugem, sa ne impotrivim acestei  culturi a mortii, a avortului, a pangaririi si a profanarii sexului si a familiei.

Aceasta trupa e formata si a inceput in urma cu 13 ani in biserica noastra. Luci si Miorica au zis: „Vrem sa facem razboi impotriva celui mai .. dintre toti teroristii care sunt- mentalitatea avortului. Nu vreau sa prezint mai mult, ci o las pe Luci sa prezinte, impreuna cu grupul de consiliere care sunt aici, sotii lor care-i sprijina, sa-si prezinte chemarea, viziunea si lupta pe care o face si in acelasi timp sa cheme ca impreuna, mana in mana sa dam ca un pumn tare in acest demon al mortii.

1:42:20 vorbeste Luci despre noul Centru de Consiliere pentru femei si apararea vietii celor nenascuti din Sibiu.

1:58:00 Mesaj Titus Coltea. TEXT –  1 Ioan 4:7-12 7 Preaiubiţilor, să ne iubim unii pe alţii; căci dragostea este de la Dumnezeu. Şi oricine iubeşte este născut din Dumnezeu şi cunoaşte pe Dumnezeu.
8 Cine nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste.
9 Dragostea lui Dumnezeu faţă de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El.
10 Şi dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi şi a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre.
11 Preaiubiţilor, dacă astfel ne-a iubit Dumnezeu pe noi, trebuie să ne iubim şi noi unii pe alţii.
12 Nimeni n-a văzut vreodată pe Dumnezeu; dacă ne iubim unii pe alţii, Dumnezeu rămâne în noi, şi dragostea Lui a ajuns desăvârşită în noi.

VIDEO by Biserica Emanuel Sibiu

3 comentarii (+add yours?)

  1. Ioan Burca
    ian. 26, 2015 @ 15:35:47

    Am facut parte impreuna cu familia din Biserica pastorita de fratele Titus Emil Coltea, vreo 4 ani, timp in care am avut ocazia sa ascultam multe predici la nivel inalt si documentate BIBLIC. DOMNUL sa-l tzina in continuare curat si sa-l foloseasca la potentialul pe are l-a primit de la EL! Amin!

  2. Trackback: De ce nu se abordeaza pacatul avortului in bisericile noastre? | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: De ce nu se abordeaza pacatul avortului in bisericile noastre? | Biserica Penticostala Maranata Vulcan
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: