Florin Ianovici – Calea adevărului

Alege calea adevarului – Photo credit educatingchristians.org

Psalmii 119:30 „Aleg calea adevărului, pun legile Tale sub ochii mei.”

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, atunci învață să mergi la pas, încet, căci adevărul niciodată nu se grăbește dar totdeauna ajunge la destinație.

Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, atunci învață cum să pășești, căci el nu merge semeț, cu priviri trufașe, dar nici nu se ploconește în fața puternicilor zilei.

Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, învață să îi auzi cuvintele și tăcerile. El nu vorbește aprins, nu are retorică gălăgioasă și rostește cuvintele lui Dumnezeu. Tăcerile lui sunt invitații la o cântărire de sine pentru cei ce-l însoțesc.

Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, ia aminte la ținuta sa căci el umblă discret, fără accesorii sofisticate, fără etichete ostentative, la vedere, dar totdeauna se îmbracă bine, din garderoba duhovnicească: haina bunătății, mantia smereniei, tunica slujirii, cămașa suferinței…!

Ca să știi de umbli cu adevărul, întreabă-te unde l-ai găsit pentru că el nu este în vinul plăcerilor deșarte, el nu este între coperțile filosofiilor amăgitoare, nu e în grămezile de aur sau strălucirea reflectoarelor ci doar la Golgota. Și ca să fii sigur că te însoțești cu adevărul, află că niciodată tu nu îl poți găsi pe el ci el te găsește pe tine.

Și pentru că adevărul te caută, să știi că răspunde la numele de Hristos Isus.

Florin Ianovici

PAGINA Florin Ianovici PREDICI

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: