Franklin Graham – Vin Furtunile – Franklin Graham: There Are Storms Coming

Photo credit Charisma News

De la Charisma News – Traducere Agnus Dei  – Franklin Graham: There Are Storms Coming

Vremurile s-au schimbat. Si nici un politician sau un partid politic poate sa ne salveze.

Asta a spus Franklin Graham in Oklahoma City, unei multimi adunate lunea trecuta la Conferinta  Evanghelica a Statului Oklahoma.

Vorbind despre fortele secularismului umnaist care au prins radacina in Statele Unite, Franklin Graham a cerut urmasilor lui Christos pentru a lua un interes activ in politica – incepand de la comitetele pedagogice pana la canditatura pentru Washington.

,,Aici nu vorbesc despre baptisti sau republicani sau membri de la Tea Party,” a spus el, „Nu am nici o incredere ca vreunul din acesti politicieni sau partide politice vor intoarce aceasta tara din nou inspre bine. Singura speranta pentru aceasta tara este ca barbati si femei ai lui Dumnezeu sa se ridice si sa ia o pozitie.”

,,Bine, vei zice, pai Franklin, tatal tau nu s-ar baga in astfel de subiecte,” a spus Franklin Graham, adresand nevoia de a sta impotriva secularismului.

,,Dar stai putin. Tatal meu, pe timpul cand mergea la scoala, aveau Biblia in scoli,” a continuat. ,,Cand mergea el la scoala, aveau cele zece porunci pe peretii scolii. Cand mergea el la scoala, te puteai ruga in scoala, si invatatorii conduceau aceste rugaciuni.”

,,Tara noastra s-a schimbat, si noi trebiue sa luam o pozitie impotriva a ceea ce se intampla.”

Vorbind despre vremea pe cand crestea intre anii ’50 si ’60, sub amenintarea Rosie, Franklin Graham a reamintit ca comunismul a fost dusmanul suprem al libertatii.

,,Cand Zidul Berlinului a cazut, toata lumea a spus ca am castigat,” a spus el. „Si a venit secularismul. Si secularismul si comunismul sunt acelasi lucru. Sunt lipsite de Dumnezeu. Sunt anti Christos.”

Acest mesaj a fost puternic si provocator. Dar un fir de speranta a trecut prin el, de la inceput pana la sfarsit. ,,Exista numai Unul singur care ne poate salva,” a spus Franklin Graham. „Unul singur, Isus Christos.”

Citind din Matei 8, unde Isus a calmat furtuna, care i-a facut pe ucenici sa le fie frica de viata lor, Franklin a reamintit multimii ca noi nu suntem foarte diferiti de oamenii care erau cu Isus acum 2 000 de ani in urma.

,,Vin furtunile,” a spus el. „Si noi ne gasim in mijlocul acestor furtuni, si de multe ori noi ca biserica, fugim si fugim la locul gresit.

,,Vedeti insa ca Isus este in corabie. Tot ceea ce trebuie sa facem este ca sa-L chemam, sa-I chemam Numele.”

Cateodata aceasta va insemna sa fim ridicularizati de lumea seculara, a continuat Franklin Graham. Dar oamenii lui Dumnezeu trebuie sa ramana neclintiti.

,,Daca mentionezi Numele lui Christos, secularistii si umanistii sar pe tine de peste tot,” a spus el. ” Ei sar pe mine tot timpul. Nu-mi pasa.  Chiar ca nu imi pasa deloc.

,,Eu mi-am predat viata Domnului Isus Christos. El a murit pentru mine; Si-a varsat sangele pentru mine. Eu nu voi da inapoi, si nici nu voi fugi.”

ENGLISH :

Franklin Graham: There Are Storms Coming

Times have changed. And no politician or political party can save us.

That’s what Franklin Graham told an Oklahoma City crowd Monday night at the Oklahoma State Evangelism Conference.

Talking about the forces of secular humanism that have taken root in the United States, Franklin Graham called on Christ followers to take an active interest in politics—from local school board races to Washington.

„Now I’m not talking about Baptists or Republicans and the Tea Party,” he said. „I have no confidence that any of these politicians or any party is going to turn this country around. The only hope for this country is for men and women of God to stand up and take a stand.”

„Well, you say, ‘Now Franklin, your father wouldn’t get onto these subjects,'” Franklin Graham said, addressing the need to stand up to secularism.

„Wait a second. My father, when he was going to school, they had a Bible in school,” he continued. „When he was going to school, they had the Ten Commandments on the wall. When he was going to school, you could pray in school, and the teachers would lead in those prayers.

„Our country has changed. And we’ve got to take a stand.”

Read the entire article here – http://www.charismanews.com

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: