Iosif Ton – Viziunea din 2000, ca Islamul va fi zdrobit

Traducere Blogul Agnus Dei – SURSA – Mesaj in Limba Engleza la Biserica Ekklesia – The Battle for our Minds – Islam will be crushed

Iosif Ton ArizonaAm scris o brosura numita „Locul Crestinului In Socialism” tiparita in Anglia. A fost tradusa in Limba Engleza, prima data cu titlul „The Christian Manifesto” (Manifestul Crestin). Ei bine, am fost arestat, am fost acuzat de propaganda care a pus in pericol securitatea statului. Am petrecut sase luni sub arest la domiciliu, trebuind sa raportez in fiecare zi la politia secreta pentru interogare. A fost unul dintre cele mai mari momente din viata mea. Dumnezeu nu a fost niciodata asa de aproape de mine si de sotia mea Elisabeta, ca in timpul acela.

Ce experience extraordinare cu Dumnezeu! Dupa ce mi-au dat libertatea inapoi, m-a intalnit un doctor in Cluj si mi-a spus: ,,Ce ai scris?” I-am spus. El apoi mi-a spus: ,,Noi toti credem ca tine, dar ne vedem de locusorul nostru. De ce nu ti-ai vazut de locul tau? De ce ti-ai scos capul afara?” – ,,Pentru ca traiesc in lumea lui Tatalui meu si Dumnezeu mi-a spus sa spun acestui sistem comunist de ce falimenteaza.”

Vedeti, pasiunea mea ca sa-L inteleg pe Dumnezeul meu, si va voi spune ceva foarte important, cand va  veti pune inima ca sa intelegeti ce face Dumnezeu si planurile Sale, vi se va intampla si voua la fel cum mi s-a intamplat mie. In Iunie , 1977, Dumnezeu mi-a dat o viziune despre felul cum comunismul va cadea, dintr-o data. Acum, in 1981, ei m-au aruncat afara din tara si am devenit un vorbitor la Radio Europa Libera. Si acolo, am inceput sa spun la toata lumea: Comunismul va cadea dintr-o data. Acum, aceasta este scris in cartile mele, scrise in unele din predicile mele, este intregistrat pe casete. La vremea cand toti spuneau ca ,,Comunismul va cuceri intreaga lume,” eu ziceam ,,Nu, Tatal meu il va face sa cada dintr-o data si comunismul se va prabusi.”

In 1981, Tatal meu a dat semnalul si comunismul s-a prabusit. Mi-am pus inima ca sa intelega ce planuri are Tatal meu. Si El mi-a aratat. In anul 2000, am facut o inregistrare, care a fost trimisa de cineva chiar la Casa Alba, in ea, am spus oamenilor ca, acum ca Dumnezeu a terminat cu nazismul in Europa si cu comunismul, urmatorul lucru in planul lui Dumnezeu este Islamul. De ce dintr-o data, toata aceasta turbulenta in lumea Islamica? Pentru ca Dumnezeu are in plan sa-l prabuseasca, asa cum a prabusit si comunismul. In planul lui Dumnezeu, planul Islam a sosit.

Acum, eu poate nu voi mai sta mult aici (pe acest pamant), astept cu nerabdare ziua cand Tatal meu spune: ”Vino aici.” Dar aduceti-va aminte, cand Islamul va fi zdrobit, si toata lumea islamica va fi deschisa pentru Evanghelie, asa cum si lumea comunista a fost deschisa pentru Evanghelie. Cine putea sa creada cu 30 de ani in urma, ca comunismul, care a fost asa de tare impotriva lui Dumnezeu, va deveni campul cel mai mare de misiune de pe intreaga planeta? Imposibil! Da, pentru tine, dar nu si pentru Tatal meu.

Ceea ce vreau sa spun este ca tot ce se intampla pe aceasta planeta este pentru ca Tatal meu isi duce planul la indeplinire. Si eu observ, cand am venit in America dupa ce am fost exilat, m-am dus inapoi in Romania si am infiintat o universitate care sa pregateasca tineri pentru o noua Europa.

Dar apoi, m-am dus in Moldova, si aceasta este din nou o povestire lunga, dar am spus fratilor moldoveni pentru faptul ca ei stiu limba rusa, pot ajunge cu Evanghelia in intreaga Uniune Sovietica, in special in republicile musulmane din Asia Centrala. Sa facem o scoala in care sa aducem studenti de acolo, sa-i pregatim si sa-i trimitem inapoi la lumea musulmana. Nu pot sa zic mai mult, deoarece aceasta este o operatiune delicata, dar este una din cele mai de succes operatiuni in pregatirea oamenilor pentru lumea musulmana. De ce? Pentru ca Tatal meu a zis: ,,Uita-te acolo, acolo este o usa deschisa.”

Dragii mei frati si surori, deoarece Dumnezeu m-a trimis aici, si eu vreau sa va fac sa intelegeti lumea in care traiti. Aceasta este lumea lui Dumnezeu. Si noi am fost crescuti de Dumnezeu, Tatal nostru, ca sa fim in colaborare cu El. De ce? De ce sunteti voi in Arizona? De ce El va dat o minte clara si expertiza in a face bani? Care este viziunea pe care va dat-o voua? Nu stiu. Eu va dau numai principiile de gandire si de intelegere…..

 Citeste/vezi mesajul in Limba Engleza aici.

3 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  feb. 03, 2015 @ 04:26:10

  Doamne ,ai mila de poporul Tau,deschide-le inima pentru Adevarul Tau,si ungele ochii cu alifia Duhului Sfint,sa vada limpede mintuirea Ta,in Hristos Isus,si sa-si puna nadejdea numai in Tine.(Ieremia 17;5)
  Fiti binecuvintati

 2. Ioan Burca
  feb. 03, 2015 @ 10:33:02

  DOMNUL sa aiba mila si sa intoarca la EL pe cat mai multi din cei 1,6 Miliarde de musulmani adica vreo 22% (un sfert) din populatia Pamantului!

  Iata aici un link cu mai multe informatii:

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Islam

  • rodi
   feb. 03, 2015 @ 11:45:53

   Cineva spunea ca tarile islamice sunt ultima frontiera a Evangheliei si iata suntem martori oculari ca Evanghelia patrunde chiar si acolo.
   Chiar si unde nu au fost posibilitati sa patrunda Biblii sau literatura crestina care sa le prezinte Evanghelia, Dumnezeu s-a infatisat cu Evanghelia prin vise si vedenii si si-a ridicat evanghelisti care la randul lor raspandesc Evanghelia. Traim vremuri de mare har si vedem mana lui Dumnezeu la lucru. El sa-si desavraseasca lucrare printre popoare!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: