CRISTI BARBOSU, O NOUĂ VIZITĂ ÎN ARIZONA!

Multumim fratelui Mike Olari pentru acest interviu-  Va recomandam sa cititi interviul in intregime aici – http://family2fam.com/2015/02/04/cristi-barbosu-o-noua-vizita-in-arizona/

par-mare-382x573
Mike Olari:
Suntem deosebit de bucuroși să-l avem din nou între noi pe Cristi Barbosu, aici în frumosul stat Arizona. Cu toate că de fiecare dată este prins cu tot felul de activități și întâlniri cu parteneri americani, totuși de fiecare dată își face timp și pentru comunitatea română din loc.De data aceasta, la programul de dimineața va sluji la biserica româna din Glendale “New Life”.
Un lucru rar întâlnit este că cei de la Harvest, cu care colaborează de mulți ani, nu i-au îngrădit colaborarea cu ei, astfel că fratele Cristi, are toată libertatea (după cum veți putea citi și-n interviu), să colaboreze și cu alte organizații și biserici, în situația de față CCV, o biserica americană , din Peoria, care numără aproximativ,20,000, membri.
Dar vă las să vă edificați citind interviul de mai jos. Un exemplu demn de urmat!
Mike Olari

Î: Frate Cristi,  ești pentru a treia oară  în Phoenix în decursul unui an de zile. Îți place Arizona?

R: În Februarie da … Și pentru mine este ciudat să ajung în SUA și mai ales în Arizona, de trei ori într-un an! Dacă nu aș fi fost nevoit să vin datorită nevoilor lucrării, cu drag aș fi rămas acasă pentru că avem atâtea de făcut!

Î: La ce te referi? Aveți vreun proiect la care lucrați?

R: Da. Suntem implicați în mai multe proiecte la acest moment. Pregătim un curs de consiliere pentru cei ce suferă de anxietate și altul pentru cei prinși în dependențe. Acum facem ultimele înregistrări ale noului album al trupei noastre de închinare, pregatind 2 turnee de concerte și evanghelizare în 10 orașe importante din țară. Dar, motivul pentru care sunt eu aici, ține de construcția și dezvoltarea unui centru Est European destinat plantării de biserici, în care sunt implicați și câțiva parteneri din Arizona, un proiect în derulare chiar în aceste luni.

Î: Poți să ne descrii despre ce e vorba?

R: De aproximativ 10 ani, de când am început lucrarea noastra, am fost contactați de diferite grupuri de credincioși, din România, dar și din țările învecinate, care doreau să înteleaga abordarea noastră în lucrare. Am avut astfel grupuri din Polonia, Slovacia, Austria, Moldova, Cehia, și evident biserici din România, uneori pastorii veneau cu întreg comitetul lor pentru ceea ce noi am numit Porți Deschise….

Articole asemanatoare

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: