LIVE / IN DIRECT Lazar Gog Prezentare: Perspectiva Profetica 2015 – 8 Feb. 2015

Update 9 Februarie – Vezi aici TRANSCRIEREA (mesajul scris) de la o parte din Perspectiva Profetica 2015  – Lazar Gog – Perspectiva Profetica 2015 – Partea 3 – Aspectul Profetic Shemittah & Partea 4 – Aspectul profetic – Ioel si impartitorii lui Israel

Update #2 8 Februarie – In legatura cu punctul semnelor spre sfarsitul mesajului – Papa Francisc va vizita Philadelphia in SUA si Congresul American la ultimul tetrard 2014 – 2015 Va fi o luna sangerie si Sarbatoarea Corturilor

Update – Citeste si – Gog si Magog Identificat. Nu este Rusia!

Pastorul Lazar Gog Photo Biserica Emanuel

Photo Biserica EmanuelPastorul Lazar Gog:

Multi au stat la 1 Ianuarie la internet ca sa asculte perspectiva profetica. N-a venit, a fost o alta perspectiva din partea Domnului, se vede. Insa, n-am renuntat la perspectiva profetica. Nimeni sa nu-si piarda rabdarea in privinta aceasta.

Daca Domnul ne ajuta, in al doilea weekend din februarie, 8 februarie, voi sta in fata dvs.  cu ajutorul Domnului ca sa prezint perspectiva profetica la orele 10 – [Ora 19:00 in Europa si ora 20:00 in Romania]. In felul acesta vom putea sa fim urmariti in direct si din Romania si in Europa. In felul acesta, mesajul nostru va fi prezentat si lucrurile care le cunoastem din partea lui Dumnezeu, nadajduiesc ca Dumnezeu ne va ajuta sa le cunoastem.

Va incurajez sa stam impreuna, ca asa este bine, Sa ne rugam unii pentru altii si sa ne imbarbatam unii pe altii. Va multumesc pentru toata bunavointa pe care ati aratat-o.

Avem aici Perspectiva Profetica din 2014. Daca doriti sa cititi Perspectiva Profetica 2014 [si 2013], faceti click aici –

Perspectiva Profetica 8 Feb 2015

Emanuel Church Anaheim – California (08.02.2015).
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

Perspectiva Profetica din 2014

 1. Nici un comentariu care contine cuvintele ‘prooroc mincinos’ nu vor fi afisate. Daca nu sunteti de acord cu afirmatiile fratelui Gog, citati-i afirmatiile si apoi demonstrati ca sunt gresite.
 2. Comentarii care contin – ‘nimic din ce a spus fratele Gog nu s-a intamplat nu vor fi aprobate. Daca vreti sa demolati un argument gresit, dati argumentul. Spuneti clar ce a afirmat fratele Lazar Gog si mai apoi demonstrati ca este gresit sau fals.

ORICINE ar fi ASCULTAT ATENT (in loc de a se lua dupa titlul mesajului numai) ar stii ca fratele Gog nu PROFETESTE ci da o PERSPECTIVA asupra PROFETIILOR din VECHIUL si NOUL TESTAMENT in corelatie cu evenimente care vorbesc despre zilele din urma.

Aveti aici Perspectiva profetica din 2013 si 2014 in scris (FULL), puteti sa o consultati pentru continutul mesajelor. Va multumim! Avram C.

32 comentarii (+add yours?)

 1. rodi
  feb. 08, 2015 @ 10:49:15

  Frate Petru Ion,
  va rog sa incercati din nou, citind conditiile pentru comentatori, sub articol. Dar v-as sugera sa cititi Perspectiva Profetica 2014 sa vedeti ce a spus fratele Lazar Gog, inainte de a comenta si apoi puteti sa citati afirmatii particulare cu care nu sunteti de acord.
  Aici e linkul cu tot mesajul, in scris – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2014/01/02/lazar-gog-perspectiva-profetica-2014/

 2. Trackback: Agnus Dei: UPDATE despre fratele Lazar Gog 2 Februarie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 3. puiu
  feb. 08, 2015 @ 12:57:59

  Cred ca doar un om care nu a citit Biblia care este cuvintul Lui Dumnezeu deci un pagin ca sa folosesc un cuvint mai dur poate sa spuna ca acest frate drag mie ar avea curajul sa afirme lucruri in neconcordanta cu ce spune cuvintul lui Dumnezeu ,Tot ce afirma este aratat in cuvintul lui Dumnezeu

 4. Gabi
  feb. 08, 2015 @ 13:25:23

  Domnul sa’l binecuvanteze pe fr. Lazar Gog !

 5. 6 Sivan
  feb. 08, 2015 @ 16:41:48

  Multumim frumos Rodica si Avram ! …. Baruch Attah Adonai Eloheinu !!

 6. Eu.
  feb. 09, 2015 @ 03:30:11

  De ce nu poate fi vazut Video cu Perspectiva Profetica pe 2015?

 7. cristinarobu26
  feb. 09, 2015 @ 05:52:20

  FIti binecuvantat!!!!!!!!Multumim Domnului si dvs.pentru efortul depus in a ne prezenta aceasta perspectiva!

 8. Trackback: ~~~~~~~~~~ Lazar Gog ~~~~~~~~~~ ~~PERSPECTIVA PROFETICA 2014 ~~ Plus, Perspectiva Profetica pentru 2013 —– Ghicitoarea lui Samson —– | agnus dei - english + romanian blog
 9. cristinarobu26
  feb. 11, 2015 @ 04:55:55

  Multumim fratelui Gog pentru aceasta perspectiva si pentru toata lucrarea dansului in general.Domnul sa va binecuvanteze si sa va intareasca.

 10. emi
  feb. 17, 2015 @ 14:47:34

  […..]nu are nici o relevanta ce zice asta acuma.

 11. Trackback: Lazar Gog – Cinci Paradoxuri: Ce inseamna traim prin a muri | agnus dei - english + romanian blog
 12. Penticostali
  mart. 14, 2015 @ 02:01:07

  Perspectiva profetică este, ca sar putea întâmpla sau, ar putea sa se întâmple si este după cum vede observa autorul evenimentele, in cazul de fata Pastorul Gog.
  Luați ce este bun de folos si va ajuta sa va apropiați mai mult de Dumnezeu printr-o relație personală cu Dumnezeu prin Isus Christos.

 13. Cristi
  mart. 17, 2015 @ 09:02:41

  Cand o sa fie transcris mesajul integral?

  • rodi
   mart. 17, 2015 @ 09:58:02

   Cristi,
   incerc sa termin transcrierea cat de curand. Nu am uitat de ea si cineva mi-a dat ajutor, separand doar mesajul in limba Romana pe un video si asta va face mult mai usoara si rapida munca mea. Domnul sa-mi ajute sa o termin cat mai repede. Multumesc pentru atentia acordata, ma incurajeaza ca zecile de ore cheltuite zilnic cu aceste transcrieri sunt rasplatite prin citire lor de persoane ca si tine, si ma rog ca lucrarea aceasta sa fie spre zidirea noastra, a tuturor. God bless you!

 14. traian biscos
  mart. 25, 2015 @ 01:05:35

  Nu cred ca o sase intimple asa ceva , Israel , este inpins de America , dar Dumnezeu a ridicat Rusia ca s a nu se intimple asa ceva . Dumnezeu nu este cu Israel , Israel este stat musulman , nu crestin .. Dumnezeu insusi I-l va distruge pe Israel si I-l va arunca de viu in Iazul de Foc . Politica este curva , este o politica de a avea credit guvernul American , pt. a face control in M.E. .

 15. traian biscos
  mart. 25, 2015 @ 17:17:41

  Prooroc si prorocie , de Dumitru Dubac . Imi place , esti tare . Dar am o intrebare cu privire la un verset , unde Dumnezeu zice ; ,, casa lui Israel , lucrurile cunoscute , Eu nu le fac decunoscut .” ?

 16. traian biscos
  mart. 25, 2015 @ 18:12:28

  Cu privire la Prespectiva Profetica 2015 . Am niste intrebarii .
  Cum raminem cu Isaia 6 , v. 10.
  Inpietreste inima* acestu popor, fa-l tare de urechi, si astupa-i ochi ca** sa nu vada cu ochii, sa n’auda cu urechile, sa nu inteleaga cu inima, sa nu se intoarca la Mine, si sa nu fie tamaduit .
  v. 11 . a doua parte a v.
  ,, Pina* cind vor raminea cetatile pustii si lipsite de locuitori ; pina cind nu va mai fi nimeni in case, si tara va fi pustiita de tot ;
  v. 12.
  pin va indeparta Domnul* pe oameni, si tara va ajunge o mare pustie.
  v. 13.
  Si chiar a zecea parte de va mai raminea din locuitori, vor fi nimiciti si ei la rindul lor . Pin in punctual acesta , cind aceasta proorocie se va inplini ?
  A doua parte a v. 13 .
  Dar dupa cum terebintul si stejarul isi pastreaza butucul din radacina, cind sint taiati, tot asa, o saminta* sfinta se va naste iaras din poporul acesta.”
  Si cine-s acestia , acestia care vor rasari din butuc , dupa care criteriu , ?
  Deci Daniel zice in cap. 12 v. 1 spre incheierea v-lui zice
  Dar in vremea aceea, poporul tau ! va fi mintuit, si anume oricine va fi gasit scris ! ! in carte .
  Stiind ca Dumnezeu ii vorbeste lui Israel si I-I zice ; ,, chiar daca saminta ta va fi ca nisipul mari , numai o ramasita va fi mintuita .”
  Atunci cind aceasta ramasita va fi mintuita , este la cea de a 7-a trimbita , cind se va inplini v. 2. din Daniel 12 . care zice asa .
  Multi din cei ce dorm in tarina pamintului se vor scula ; uni pentru viata vesnica*, si altii pentru ocara** si rusine vesnica .
  Stiind ca la venirea Domnului a doua ora , ; orice ochi I-L va vedea si cei ce lau strapuns . Atunci si proorocul mincinos I-L va vedea si fiara si proorocul mincinos Isi va lua rasplata , Apocalipsa 19 v.20.
  Si* fiara a fost prinsa. Si impreuna cu ea, a fost prins proorocul mincinos, care facuse inaintea ei semnele, cu care amagea pe cei ce primisera semnul fiarei, si** se inchinasera icoanei ei. Amindoi acestia ! au fost aruncati de vii in iazul de foc, care ! ! arde cu pucioasa .
  Aceasta este prima inviere , precum zice Scriptura in pilda Neghinei , sau a inparatia cerurilor se aseamana cu un om bogat care a dat ospat nunti fiului lui , sau a Inparatului care a dat ospat , si cind stapinul casei a intrat sa-Si vada nuntasi , era un prieten a colo , care nu avea haina de nunta ,
  Apocalipsa 20 v. 2.
  El a pus mina pe balaur*, pe sarpele cel vechi, care este Diavolul si Satana, si l-a legat pentru o mie de ani .
  Apocalipsa 20 v. 5.
  Ceilalti morti n’au inviat pina nu s’au sfirsit cei o mie de ani . Aceasta este intiia inviere .

 17. traian biscos
  mart. 26, 2015 @ 11:36:41

  Problema lui Israel , este ; procentajul mare de muslin , procentajul mare de homosexsuali , o adunare de multe neamuri care-s introdusi pe acel teritoriu , multe alte religii neocristiane , Dumnezeu a jurat lui Israel cam la vre-o 150 de ani dela intrarea pe acele paminturii , zicindule ; ,, fiind ca nai ascultat in totul totului de cuvintul Meu si de poruncile Mele , in veci vecilor nu te vei intinde dela ….pin la .” Deci porunca expansiuni lui Israel , Israel a calcato in picioare si Dumnezeu a desfintato .
  Ci priveste intrarea in mileniu care se va intimpla in jurul anului 2026 , numai o saminta a lui Israel va intra , bine inteles nici aceasta in intregime .
  Seminta care va intre in mileniu , atentie la citire , este aceea seminta care a fost pusa de o parte , adica semintia lui LEVI . Ei vor fi o semintie Preoteasca .
  Da aminteste multe lucrurii , dar nu le da sensul tainelor lor . Deaceea multi nu inteleg ce vrea sa zica .Adica nu inteleg ce a zis .
  Politica multor lucruri zise de fr. Lazar , erau cunoscute de cel putin cu 2 ani mai inainte .Fr. Lazar de ex. cu caderea economiei , este deja hotarita , Multi din filozofi si politicieni , au prevazut toate acestea , asaca fr. Lazar lea luat din politica si lea adoptat la Scriptura .
  Cit priveste la ziua anulari datoriilor , va fi in acel an cind a 7-a trimbita va suna , morti vor invia , Israel va fi nimicit cu desavirsire , inplininduse , stringerea neamurilor in valea lui Iosafat , aceea va fi o vreme de strimtorare , cum nu a mai fost si nici nu va mai fi , dar Ingerul Mihail le va veni in ajutor , astfel vor invia morti in acel timp si Hristos se va arata . Conform Daniel 12 v. 1 ; 2. .Fiind ca in Daniel , Domnul face decunoscut ca razboiul va tinea pin la sfirsit , adica razboiul cu musulmani . La sfirsit , Dumnezeu I-I va distruge si arunca in focul care arde cu pucioasa , atit pe musulmani , cit si pe Israelul care nu este scris in carte . Daniel 12 v. 1. la incheiere , cu privire la cine va raminea in viata din poporul lui Israel zicind ;
  ,, Dar in vremea aceea , poporul tau ! va fi mintuit , si anume , oricine va fi gasit scris ! ! in carte .
  Deci o mica ramasita . De altfel toata populatia pamintului va fi minializata , fiind oameni foarte rari , ; ,, se vor dori sa se vada om pe om .” Aceasta va fi prima inviere a mortilor si tot o data prima judecata .

 18. traian biscos
  mart. 26, 2015 @ 12:06:30

  Cristos , conform Cuvintului lui Dumnezeu ( Scripturi ) , se va arata precum Daniel a zis in Daniel 8 v 14 , Dela intreruperea jertfei ecurmate pin la vremea sfirsitului .
  Jertfa necurmata a fost intrerupta in ani -319 , de catre Faraon , dupa ce la invins pe Alexsandru Macedon , asaca zilele sfirsitului au inceput in anul 1981 .
  O alta dovada , este Daniel 12 v. 11
  Dela vremea cind* va iceta jertfa necurmata , si de cind se va aseza uriciunea pustiitorului , vor mai fi o mie doua sute nouazeci de zile .
  Uriciunea pustiitorului , sa asezat in al treilea Templu construit de catre frati Ortodoxi in perioada anilor 654-691 , in anul 691 , pustiitorul sa asezat pe locul sfint , fiind ca acest Templu a fost reconstruit pe locul sfint , ca sa se inplineasca Scripturile .
  Cit despre reconstruire celui de al treilea Templu azi , este o politica crestina care se invirteste in jurul politici Americane de cotropire in M-Est . Aceasta invatatura , nu este Scripturala , si mai degraba este o invatatura SATANICA .
  Multi asteapta rapirea Biserici ( rapit=furat luat cu japca ce nu este a-l tau , deci este gresala din traducere , fiind ca Hristos zice ; ,, si ! vor aduna pe alesi Lui din cele patru vinturi , dela o margine a cerurilor pin la cealalta .. Conform pildei NEGINEI .

  • traian biscos
   mart. 26, 2015 @ 14:35:04

   Deci 691+1290=1981 , acelas an can Daniel 8 , deci este dovedita pt. a doua ora acest an , dar fericirea este cind se va inplini nr. de zile a sfirsitului .
   Nr. zilelor a sfirsitului , sint date in Daniel 12 v. 12 zicind ;
   Ferice de cine va astepta , si va ajunge pin la o mie trei sute treizeci si cinci de zile .
   Deci 1335-1290=45 , 45 de zile , cares egale cu ziua creatiuni si din Daniel 8 v. 14 , aceasta zi este formata dintr-o seara si o dimineata , care exista numai la poli , formind ziua pamintului , care aceasta zi a pamintului are intre 365-366 de rotatii , adica de ceasuri ale zilei pamintesti .
   good luck

 19. Iosif
  nov. 09, 2015 @ 15:09:16

  Iata o „perspectiva”mai aproape de Adevar…

  https://www.resursecrestine.ro/tipareste-resursa/92900

  Fiti binecuvantati.

  • traian biscos
   nov. 17, 2015 @ 01:30:17

   chiar aceasta prespectiva, mai aproape de adevar, este departe, fiindca Scriptura zice in Daniel 12 v. 11, ca se va aseza neleguirea pe locul sfint, pe cind acest anonim zice in Templu, de unde a luat in Templu, eu nu vad aceasta afirmatie, mai mult de cit o minciuna.
   Sau ca mireasa va suferi, Scriptura, nici nu aminteste ca mireasa sa sufere cel mai mic necaz sau suferinta, nici de cum martiraj Biserica, da .
   dar mireasa Lui, nicaieri Scriptura nu zice ca mireasa sufere ceva, si aceasta afirmatie, este o invatatura teologista=satanista, adica o minciuna infiltrate in crestinism.
   sau Scripytura sa zica Biserica este mireasa, nu , nu , ,,,nu , o minciuna gogonata, satanica, Scriptura , nici nu da cea mai mica ideie de asa ceva, dar fiind indoctrinate in crestinism de tatal minciunilor, cei din frunte vazind ca cei slabi in credinta accepta si aceasta minciuna, au invatat poporul cu prosperitate aceasta minciuna, astfeldind posibilitatea de = in Dumnezeu, cu Dumnezeul cel Adevarat, astfel fiind una cu Dumnezeu.
   Dumnezeu le zice ; ,,pe viata Mea ma jur asa vorbeste Domnul, nu dau slava Mea altuia , si nici cinstea Mea omului.”
   Asaca egalitate cu El la om nu va fi.
   niste intrebari, pt. cei ce substin minciuna .
   Scriptura zice Biserici astfel ;

   ,,voi nu vati apropiat de un munte in negura, groaza , fulgere , nici de multimea sfintilor in sarbatoare, si vati apropiat de Biserica intailor nascuti.”

   deci cine este Biserica intilor nascuti ? ?

   Aceasta Biserica a intailor nascuti, deja-s nazscuti.
   sau ;
   Apoi din Biserica normal, se scoate intaiul rod.
   deci intaiul rod, sint cei in a carui gura nu sa gasit viclesug, nu sau intinat cu femei, si sint vergurii.
   deci te poti compara cu vre-o unul din cei 144,000. ?
   nici de cum, o zic la singuranta.
   deci nici Biserica intailor nascuti, nici cel din tai rod, nus mireasa, si cel de pe urma, Biserica normal, hoti curvari , etc., etc. , sa fie mireasa, miramas, minune , minune mare.
   Dar totus exista si o mireasa .
   Aceasta mireasa, este Ierusalimul de pe muntele Sionului, care este Ierusalimul de sus , sau cel ceresc, care de fapt este mama intregului univers, este partea feminine in Dumnezeu, si este mama noastra FRATILOR. Galateni 4 v. 26, dezvaluie acest adevar.
   Lasati cartile de tearielogistica, prescurtat fiind folosit cuvintul telogie=teorielogica , si cercetati Scripturile .
   A M I N .

 20. traian biscos
  nov. 12, 2015 @ 20:36:50

  Iosif, da am citit prespectiva.
  Unde Scriptura zice ; ,,mireasa lui Hristos va fi persecutata ?
  Biserica da stiu ca va fi persecutata, fiind ca a avut parte de persecutii, inca din scutecele ei.
  daca te referi la Biserica =mireasa, divedeste unde Scriptura zice Biserica mireasa Mea.
  Fiind ca Hristos ne face nuntasi in toate pildele lui, si pe apostolic ai face nuntasi in fata, cind ucenici lui Ioan Botezatorul, I-L intreaba dece nu postesc ucenici Lui.
  Hristas le raspunde despre ucenici Lui zicindule ; ,,pot posti nuntasi ( apostolii ), nu dar va veni vremea cind Mirele va fi luat, si atunci ei vor posti. Care eii, apostolic, care de fapt fac parte din Biserica lui Hristos si is nuntasi.
  Dumnezeu felicita Biserica in apocalipsa 19 v. 9. si ai face nuntasi pe aceasta Biserica.
  Hristos la judecata viitoare, numeste Biserica , fiind frati Lui, deci nici dupa o mie de ani de veselie, Biserica nu este declarata mireasa sau nevasta.
  Scriptura in Ioan 3 v. 29, zice ; ,,cine are mireasa este mire” deci Hristos era Mirele vesniciilor, si sti dece ?
  fiind ca mireasa lui, este mama noastra Galateni 4 v. 26, acest Ierusalim de sus , sau ceresc, sau Nou, este slobod. Apocalipsa arata ca Ierusalimul de sus ( mama noastra ) , este mireasa Lui.
  Hristos zice ; ,,pe viata Mea Ma jur asa vorbeste domnul, nu dau slava Mea altuia, si nici cinstea Mea omului.

 21. Iosif
  nov. 13, 2015 @ 05:32:23

 22. traian biscos
  nov. 13, 2015 @ 11:14:53

  Multe din ceea ce a zis Hristos sau inplinit si se inplinesc inca.
  Cind vorbea de carturari si farisei, vorbea pan in ziua de azi, carturari si fariseii moderni.
  da Hristos, nu este fiul lui David precum zic cei mai multi carturari si fariseii din zilele noastre.
  Hristos este Dumnezeu Adevarat, singurul Dumnezeu, si nu exista alt Dumnezeu inainte de El , nici dupa El.
  Hristos, va sedea si sede pe scaunul de domnie a lui David, precum a sezut si in vremea a lui David.
  Nu ca persoana fizica, si ca spirit de convingere si demn de urmat.
  Invatatorii de azi, rastalmacesc Scripturile, spre folosul lor, ca-n vremea lui Hristos in trup.

 23. tmbiscos
  nov. 16, 2015 @ 21:14:44

  Iosif, poti sa-mi dai un raspuns, pe ce se reazama aceasta credinta, Biserica mireasa Mielului ?

 24. Iosif
  nov. 16, 2015 @ 23:28:45

  Cine citeste sa inteleaga.***

  https://biblia.resursecrestine.ro/apocalipsa/12

  Fiti binecuvantati.

  • tmbiscos
   nov. 18, 2015 @ 00:33:32

   Apocalipsa 12, sa inplinim de mult.
   Scriptura, trebuie vazuta in Alfa si Omega, adica Inceput si Sfirsitul, fiind ca El este Inceputul si Sfirsitul tuturor lucrurilor.
   Acest prunc ( prunci ) de parte barbateasca, sint la Dumnezeu, acolo undes toate trupurile care mor, deci sufletul adoarme, si locul unde sufletele se odihnesc, se mai cheama Shiol=Cimitir. Deci in locul de asteaptate, de subt altar=Pamint, fiind ca li-sa taiat capetele pe altar, si acest altar a fost pamintul, in cazul Lui Abel, strigat singelelui razbunare din tarina, adica sufletul Lui Abel striga din tarina (de subt altar) .
   Apocalipsa 12, sa revina la ea, femeia reprezinta o natiune, sau o Biserica.
   Israel de subt Lege, reprezinta aceasta femele, care este Biserica din V.T. care face parte si este unul din cei doi prooroci care au stat in fata intregului Pamint.
   Deci aceasta femeie, care a fost fugarita in pustie, va fi adusa inapoi pe locul iei de catre Hristos o data cu a 7-a trimbita, Isaia 63 V.c14.

 25. traian biscos
  nov. 17, 2015 @ 01:37:10

  tmbiscos=traian biscos, la inceput, mam facut cunoscut tmbiscos, dar numele meu este Traian Biscos. E-mael meu este tmbiscos, deaceea am pus tn, t dela Traian, si m dela sotia mea Maris .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: