Blerina Tusha – În câmpul de misiune musulman din Albania

Partea I-a

BlerinaBlerina Tusha s-a născut și a crescut în Albania. Încă de mică i-au fost insuflate principiile culturii musulmane, dar viața și mentalitatea sa au fost schimbate treptat, datorită întâlnirilor de copii pe care o familie de misionari creștini români le-au făcut în satul ei. Adolescentă fiind, Blerina s-a căsătorit conform tradiției musulmane cu un bărbat pe care nu-l cunoștea. Cu toate că nu avea voie să citească Biblia, ea este conștientă de faptul că Dumezeu nu a părăsit-o niciodată.

VIDEO by Alfa Omega TV

Partea a II-a

În a doua parte a emisiunii Dincolo de Bariere se prezintă povestea de credință a Blerinei Tusha din Albania. Puteți vedea cum a dat roade sămânța adevărului biblic, sădită în inima Blerinei de către misionarii români, pe vremea când aceasta era încă copil.

Dumnezeu a făcut minuni în casa Blerinei iar în prezent. Acolo, au loc săptămânal întâlniri pentru copii. Inimile oamenilor din comunitatea musulmană din jurul Blerinei au devenit tot mai sensibile la relaționarea cu creștinii. Astfel au luat naștere întâlniri pentru femei organizate periodic cu ocazia vizitelor echipelor de misionari români în Albania.

Fiind intrigați de impactul creștinilor asupra femeilor, soții participantelor la întâlnirile organizate acolo și-au exprimat dorința de a participa și ei la acest gen de întâlniri. Astfel Blerina și echipele de români au din ce în ce mai mult de lucru pe câmpul de misiune din Albania.

Un comentariu (+add yours?)

  1. anatatar
    feb. 10, 2015 @ 12:25:35

    Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: