Papa Francisc va vizita Philadelphia in SUA si Congresul American la ultimul tetrard 2014 – 2015 Va fi o luna sangerie si Sarbatoarea Corturilor

O observatie interesanta, facuta de un crestin, in  video de mai jos. Ultimul tetrard – eclipsa de luna sangerie va avea loc pe 28 Septembrie cand e si Sarbatoarea Corturilor, o sarbatoare evreiasca. In acea saptamana Papa Francisc va fi in vizita, in Statele Unite, la invitatia Presedintelui SUA, Barack Obama.

Vezi mai multe evenimente si articole aici – Evenimente pe cer, care coincid cu sarbatorile evreilor 2014 – 2015

Vezi si Perspectiva Profetica 2015 aici – Lazar Gog – Perspectiva Profetica 2015 – Partea 3 – Aspectul Profetic Shemittah & Partea 4 – Aspectul profetic – Ioel si impartitorii lui Israel

Photo credit

Photo credit www.mypuretv.com

17.11.2014, Vatican (Catholica) – Papa Francisc a anunţat astăzi în mod oficial că va vizita Statele Unite ale Americii în septembrie 2015, în special pentru Întâlnirea Mondială a Familiilor ce se va desfăşura în Philadelphia. “Doresc să confirm că, cu ajutorul Domnului, în septembrie 2015 voi merge în Philadelphia pentru a VIII-a Întâlnire Mondială a Familiilor”, a anunţat el în Aula Sinodală a Vaticanului, în contextul unui discurs ţinut în faţa participanţilor la un colocviu internaţional despre complementaritatea dintre bărbat şi femeie.

Întâlnirea din Philadelphia va avea loc între 22 şi 27 septembrie. Înainte să se anunţe participarea Papei, la întâlnire se aşteptau să participe zeci de mii de persoane. Arhiepiscopul Charles J. Chaput de Philadelphia spunea acum o săptămână confraţilor lui, Episcopii americani, că venirea Papei ar ridica numărul la aproximativ un milion. Evenimentul urmăreşte sprijinirea şi întărirea familiilor. A fost fondat de Papa Ioan Paul al II-lea în 1994, desfăşurându-se o dată la trei ani.

Observatorul permanent al Sfântului Scaun pe lângă Naţiunile Unite, Arhiepiscopul Bernardito Auza, declara recent că dacă Papa “va merge în Philadelphia, atunci va merge şi la New York”. A 70-a aniversare a fondării ONU ar fi “timpul ideal” pentru o vizită papală, spunea Arhiepiscopul pe 13 noiembrie. Anul următor se împlinesc de asemenea 50 de ani de la vizita Papei Paul al VI-lea la ONU, prima vizită de acest fel a unui Papă. În luna august a acestui an, la întoarcerea din Coreea de Sud, Papa Francisc spunea că doreşte să viziteze SUA în 2015 pentru Întâlnirea Mondială a Familiilor. Spunea atunci că a primit invitaţii de la preşedintele american Barack Obama, de la Congresul american, de la secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, dar de asemenea şi din Mexic.

Situl evenimentului este WorldMeeting2015.org.

Sursa http://www.catholica.ro/2014/11/17/

Intelegeti vremurile…

Lazar Gog:  Anul acesta, la 15 Aprilie, 2014, in ziua de Pastele Evreilor, (Pastele noastre vor fi cu o saptamana dupa), la 15 Aprilie 2014, va avea loc o eclipsa totala de luna. Cum spunea Ioel, luna se preface in sange. Ioel 2:31b (deci de Pastele iudaice).

La 8 Octombrie 2014, de Sukkot (Sukkah), sau Sarbatoarea Corturilor o eclipsa totala de luna din nou. Deci, ca sa se intample evenimentele acestea cosmice in sarbatorile iudaice este un lucru care este extrem de rar, la sute de ani, odata.

La 20 Martie, 2015, o eclipsa totala de soare, sau soarele se va preface in intuneric, Ioel 3:31 a, sau cum spune in Apocalips 6:12 ”Soarele s-a facut negru ca un sac de par. Luna s-a facut toata in sange si data aceasta despre care va vorbesc, 20 Martie 2015 este Anul Nou religios iudaic. Deci la anul nou religios iudaic- o eclipsa totala de soare.

La 4 Aprilie 2015, din nou de Pastele iudaice, asta este mirarea, din nou de Pastele iudaice o eclipsa totala de luna.

13 Septembrie 2015, de Rosh Hashanah, sau Sarbatoarea Trambitelor, o eclipsa partiala de soare pentru ca apoi, tetrardul, acele 4 eclipse de luna.
La 28 Septembrie 2015, de Sukkot (Sukkah), din nou la Sarbatoarea Corturilor, o eclipsa totala de luna.

Ce insemneaza aceasta? Ce vrea sa spuna aceasta? Am sa va spun din Cuvantul Domnului ce insemneaza si apoi dumneavoastra hotarati ce va indeamna inima. Cand Dumnezeu a creat soarele si luna, pe langa acela de a fi luminatori si a incalzi pamantul, soarele si luna trebuia sa indeplineasca patru functii principale. Sa arate semne, sa arate vremuri, sa arate zile si sa arate ani, este in Geneza 1:14. Semne, vremuri, zile si ani.

Termenul ebraic pentru semn, din Geneza 1:14 este ‘uwth’ (אוֺת), insmenati aceasta, inseamna semn miraculos, avertizare divina. Deci trebuie sa fie o avertizare divina. Termenul ebraic pentru vremuri (seasons), din acelasi pasaj, Geneza 1:14 este ū·lə·mō·w·‘ă·ḏîm (וּלְמ֣וֹעֲדִ֔ים) insemneaza timp programat, timp planificat. In engleza- an appointed time. (Interlinear Bible hebrew – biblehub.com). Timp desemnat de sus pentru un eveniment mare. Acelasi termen este folosit in Scriptura in Levitic 2:23 cand sarbatorile iudaice se numesc מוֹעֵד (moed) (Appointed times), adica timp planificat de Dumnezeu in cele 7 sarbatori iudaice sa se intalneasca cu poporul evreu. Tine-ti minte acest lucru. Si aceste evenimente cad la sarbatori iudaice, eclipsele cele patru cad la Paste si Sukkot (Sukkah).

Apoi soarele si luna au fost create sa arate zilele si anii. De aceea, trebuie sa ne uitam si la soare si la luna, nu sa facem astrologie, ci sa intelegem ce vrea Domnul sa ne anunte prin soare si luna, pentru ca stiti ce se intampla? Domnul Isus Hristos a fost suparat pe generatia Sa, despre care a zis, Matei 16:1-3 “Voi intelegeti cand e vreme buna si cand e vreme rea dupa semnele din cer si este corect ce cititi. Cum de nu cititi semnele mai bine si sa vedeti ca aceste semne au vorbit de Mine, sa ma nasc Eu?” In limba greaca a Noului Testament- nu vreau sa va obosesc, dar este bine sa stim cateva lucruri, avem trei termeni pentru timp. Primul este aion (αἰών) Matei 24:3- Cornilescu traduce ‘veacul acesta’. La fel Biblia traduceri ortodoxe. Asta inseamna epoca, ciclu astronomic. Aion- era. Chrónos (χρόνος) e al doilea termen. Faptele Apostolilor 1:7 este tradus de Cornilescu ‘vremuri’, la fel biserica romano catolica il traduce, de unde avem cronograf. Inseamna timp in miscare. Se refera la perioade desemnate de timp. Si apoi este kairos (καιρός). Matei 8:28-29 insemneaza timp fix.

Este interesant si ascultati-ma bine, dragii mei, ca oamenii dau din umar, fac grimase pe fata, (zic) “S-o crezi tu. S-o citesti tu.” Este interesant ca demonii cunosc timpul si oamenii nu vor sa cunoasca. Pentru ca daca va uitati la Matei 8:28-29 acolo este kairos. “28 Cînd a ajuns Isus de partea cealaltă, în ţinutul Gadarenilor, L-au întîmpinat doi îndrăciţi, cari ieşeau din morminte. Erau aşa de cumpliţi, că nimeni nu putea trece pe drumul acela. 29 Şi iată că au început să strige: ,,Ce legătură este între noi şi Tine, Isuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici să ne chinuieşti înainte de vreme?„ Demonii stiu ca este un timp fix in care Domnul ii ia de ureche si-i pune la prajit. Vorbesc asa ca sa va treziti. Ii pune in iad, (ei) stiu de timpul acesta. Oamenii nu inteleg timpurile.

Haideti sa ne uitam din nou in Biblie si in istorie si veti intelege de ce tetrardul, cele 4 eclipse de luna la sarbatori iudaice in 2014-2015 si cele 2 eclipse de soare la sarbatori iudaice, sunt impliniri profetice inainte de rapirea bisericii la cer. Rapirea bisericii e aici pe noi, frati si surori. De aia ne trebuie pocainta. Ne trebuie pocainta. Domnul a spus, “V-am dat soarele si luna sa va serveasca drept semne, avertizari divine. Profetul Ioel spune, “In vremurile din urma vor fi semne in cer si pe pamant, cand luna se va transforma in sange si soarele in intuneric inaintea zilei Domnului, inainte de necazul cel mare.

Daca va uitati cu mine in istorie, daca ne uitam impreuna in istorie, vom gasi urmatoarele lucruri. Potrivit datelor astronomice publicate de NASA, deci nu sunt religioase, ca sa spuna cineva ca sunt religioase. Si aceasta, mai ales pentru tine care spui ca esti om de stiinta si tu spui ca nu te uiti la lucrurile astea. Iata ce spune NASA:

Potrivit datelor astronomice puse la dispozitia publicului general de catre NASA, tetrardele, adica 4 eclipse sa se intample la aceleasi sarbatori este un fenomen foarte rar in istorie, care se intampla la sute de ani, odata. Dar un fenomen care se poate amplifica in timpurile noastre.

Asta este important, ca se poate amplifica in timpurile noastre. Si acum, hai sa va citesc din istorie.

In anul 33 dupa Hristos, a aparut un tetrard. Ce s-a intamplat atunci? A murit Isus. Deci cand a avut loc acest tetrard, patru eclipse de luna la sarbatori iudaice, anul 33 A.D. a fost anul in care a fost rastignit Isus Hristos.

Anul 165 A.D. un alt tetrard- ce s-a intamplat, deci tot in sarbatori iudaice au cazut- evreii au fost dispersati in toata Europa, iar Europa a fost bantuita de ciumi devastatoare.

Apoi nu au mai fost tetrarde pana in 1493-94. Din nou 4 eclipse de luna in sarbatori iudaice. Stiti ce s-a intamplat? In 1492-93 evreii au fost expulzati din Spania si impotriva evreilor, biserica Romano-catolica a dezlantuit cea mai odioasa crima- inchizita Romano-catolica. Deci, de fiecare data cand se intampla un eveniment de felul acesta, evreii au avut de suferit.

1949-1950 este un alt tetrard, deci foarte recent. Ce s-a intamplat? A avut loc fundarea statului evreu si razboaiele iudaice.

Apoi, ultimul tetrard care a avut loc, 1967-68. Ce s-a intamplat? Razboiul de 6 zile in Israel si recucerirea Ierusalimului de catre Israel.

Acum, intrebarea mea este aceasta: In anul in care am intrat astazi, vor fi doua eclipse totale de luna in sarbatori iudaice- la Pasti si la Sukkot (Sarbatoarea Corturilor). Anul viitor, din nou, o eclipsa de soare totala in primavara la anul nou religios. Si apoi la Rosh Hashanah, in Septembrie. Ce vrea sa ne spuna prin aceasta Dumnezeu? Daca in toate celelalte evenimente, in toate celelalte tetrarde s-au intamplat probleme in istoria lui Israel, ce vrea sa ne spuna? Stiti ce cred eu ca vrea sa ne spuna?

Cred ca vrea sa ne spuna ca acest conflict dintre Israel si Iran este iminent Conflictul dintre Israel si coalitia anti-iudaica din Psalmul 83 este iminent, roiul de albine va veni impotriva lui Israel, vrea sa ne spuna ca venirea Domnului Isus Hristos este asa cum ne spune Sfanta Scriptura chiar la usa, pentru ca inainte sa inceapa necazul cel mare, biserica va fi rapita la cer, in ciuda celorlalte teorii care circula- ca biserica va trece prin necaz, ca trebuie purificata. Frati si surori, sa nu predicam basme babesti. Biserica este purificata doar prin sangele Domnului Isus Hristos si de Cuvantul lui Dumnezeu. Necazul nu te purifica. Dumnezeu n-are purificatori din detergenti.

Lazar Gog – Perspectiva Profetica 2014

Despre doctrina noua a Papei Francisc
si vizita din 28 Septembrie 2014 si
relatiile cu Presedintele Barack Obama(24 min)

VIDEO by SignsofThyComing

Pope Francis confirms appearance at Philadelphia rally

in September 2015

Boehner: Pope to Address Congress

House Speaker John Boehner announced Thursday that Pope Francis will address a joint session of Congress in September, making him the first Pope to do so. (Feb. 5)

VIDEO by Associated Press

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
 2. novak arpy
  oct. 12, 2015 @ 18:53:38

  Chiar atunci a fost papa in SUA????

 3. novak arpy
  oct. 12, 2015 @ 19:12:03

  O alta intrebare: daca Noe şi familia lui au trecut prin potop sau Israelul a trecut prin atâtea necazuri chiar înainte de Egipt si totusi au fost protejati, oare nu se poate intimpla acest lucru cu Biserica in timpul necazului mare? Daca Dumnezeu vrea să încerce pamântul şi locuitorii lui, oare nu ne incearca cu necaz? In pilda semanatorului Domnul Isus spune ca grâul si neghina cresc impreuna pina la sfârşit. Am intrebat doar si am subliniat un aspect

  • Avram
   oct. 12, 2015 @ 21:29:12

   novak arpy
   exemplul cu Noe si cu Israelul fiind protejati de urgii, este foarte bun. Sunt multe alte exemple in Scriptura care arata acelasi lucru. Dumnezeu scapa pe cei ce fac voia Lui de cataclisme. Asa va fi si cu necazul cel mare. Isus Christos va ven pe norii cerului ca sa rapeasca pe cei alesi la cer si dupa aceia Dumnezeu isi va revarsa urgia peste locuitorii pamantului care au ramaspe pamant.
   God Bless You!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: