Saptamana Casatoriei 2015 – Un sfat pentru mire si mireasa despre televizor si viata

 

Gicu Stan:

Fiti foarte atenti ce aduceti in casa voastra. Frate mire si sora mireasa, E adevarat, parul meu a albit. Dumnezeu mi-a dat si mie harul sa fac putina scoala si am calatorit putin in lumea aceasta.

Ascultati-ma, macar in primii 5 ani sa n-aveti televizor. Faceti-va timp sa povestiti impreuna, chiar daca n-aveti proiecte de pus la cale, dar de dragul de-a fi una, de dragul de-a fi impreuna.

Faceti-va timp sa va rugati impreuna. Familia care se roaga impreuna este impreuna.

Faceti-va timp sa cititi cuvantul Scripturilor. Cantati cantarile Domnului in casa voastra.

Nu deschideti usa pentru orice si pentru oricine. Faceti-o cu mare bagare de seama.

Poate ne surprinde faptul ca rata divorturilor creste intr-un ritm alarmant.

Stateam de vorba intr-o familie care era in pragul divortului. Sotia suferea si spunea: „Nu mai stiu ce sa fac.” Zic: „Care-i viata voastra in familie?” „Pai,” zice, „sotul vine acasa, se aseaza in fotoliu, ia telecomanda si incepe sa navigheze. Si navigheaza prin toate canalele.” Si ascultati-ma, prin canale circula numai mizerii.

Si acolo, suntem incantati cum si-a inselat sotul cutare sotia si cum personalitatea cutare este la a patra, a cincea casatorie- oameni care sunt pusi in fruntea natiunii uneori. Si se lauda del: „Am lasat doua in urma. Acum sunt la a treia.”

Singura forta autorizata de Dumnezeu care poate sa rupa legamantul de familie este moartea si numai moartea. De aceea, fiti credinciosi Domnului.

Continuare aici….

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: