Crestinul egiptean care a chemat numele lui Isus si Numele celor 21 de martiri crestini egipteni din Libia

Citeste si – Teroriştii de la gruparea Stat Islamic revendică DECAPITAREA a 21 de egipteni creştini

p

Barbatul care a strigat „ISUS!!!” inainte de a fi decapitat. Walid Shoebat spune ca toti au spus „Domnul meu, Isus!” in unison inainte de a fi decapitati. Vezi mai jos. Photo Catholic

Traducere Blogul Agnus Dei : Articol de Walid Shoebat (Shoebat Exclusive) aici –
http://shoebat.com/2015/02/15/watch-video-isis-savages-beheading-twenty-one-coptic-christians-saw-martyrs-beheaded-name-jesus-fulfilled/

Chiar si sub ascutisul sabiei, unii dintre ei se rugau ultimele rugaciuni iar in timp ce ascutisul lamei cadea pe gaturile lor, toti au strigat in unison „Ya Rabbi Yasou” (O My Lord Jesus) (O, Domnul meu, ISUS), a declarat subtirarea de pe videoclip a lui ISIS ,,acestia au insistat sa ramana in necredinta”. Cu alte cuvinte, li s-a dat optiunea sa se converteasca la islam sau sa moara si fiecare din ei a refuzat, chiar pana la moarte.

ENGLISH: Even under the blade, some were making their last prayers and as the blade came to their neck they all cried in unison “Ya Rabbi Yasou’” (O My Lord Jesus) the caption by ISIS stated “these insisted to remain in unbelief”. In other words, they were given the option to convert or die and everyone of them refused, even unto death.

„And they overcame him by the blood of the Lamb, and by the word of their testimony; and they loved not their lives unto the death.”
– Revelation 12:11

 Ei l-au biruit prin sângele Mielului şi prin cuvântul mărturisirii lor, şi nu şi-au iubit viaţa chiar până la moarte.
– Apocalipsa 12:11

Adaugat 23 Februarie 2015 new

Iata, ca cineva a facut un scurt clip in care avem imagini de cateva clipe, cu rugaciunea acestui martir, fara de violenta care a urmat, spre intarirea credintei noastre si marturia sangelui lor, cei care au fost invredniciti sa moara pentru credinta lor.

VIDEO by QIdeas.org

Martirizati in Sirte, Libia:

Numele crestinilor ucisi de ISIS au fost publicate pe Twitter de Bishopul Anba Ermia de la Biserica Coptica, si traduse in Engleza de catre avocatul Mai El-Sadany din Washington D.C.
Numele crestinilor egipteni executati:

ENGLISH: The names of the slain Christians were released by the Coptic Church’s Bishop Anba Ermia on Twitter, and translated into English by D.C.-based lawyer Mai El-Sadany.
Names of executed Egyptians:

 • 1. Milad Makeen Zaky
 • 2. Abanub Ayad Atiya
 • 3. Maged Solaiman Shehata
 • 4. Yusuf Shukry Yunan
 • 5. Kirollos Shokry Fawzy
 • 6. Bishoy Astafanus Kamel
 • 7. Somaily Astafanus Kamel
 • 8. Malak Ibrahim Sinweet
 • 9.Tawadros Yusuf Tawadros
 • 10. Girgis Milad Sinweet
 • 11. Mina Fayez Aziz
 • 12. Hany Abdelmesih Salib
 • 13. Bishoy Adel Khalaf
 • 14. Samuel Alham Wilson
 • 15. Worker from Awr village
 • 16. Ezat Bishri Naseef
 • 17. Loqa Nagaty
 • 18. Gaber Munir Adly
 • 19. Esam Badir Samir
 • 20. Malak Farag Abram
 • 21. Sameh Salah Faruq

Martirizati in Sirte, Libia:

,,Soldatii apartinand Statului Islamic au capturat 21 de crestini activisti,” a afirmat o declaratie eliberata de Statul Islamic,  la care au adaugat si un set de fotografii al ostaticilor.

Rapirile au inceput in 29 Noiembrie a anului trecut cand sapte barbati crestini identificati sub numele:

ENGLISH:  „Soldiers of the Islamic State captured 21 Christian crusaders,” a statement from the Islamic State said, accompanied by a set of photos of the hostages.

The kidnappings began on November 29 of last year when seven Christian men, identified as

 1. Samuel Wilson,
 2. Ezzat Boshra Nasseef,
 3. Luke Nagaty,
 4. Essam Badar Sameer,
 5. Malak Farag Ibrahim,
 6. Sameh Salah Farouk, and
 7. Gaber Munir Adly

au fost luati si dusi in apropierea orasului libian, Tripoli.

La mai putin de o saptamana dupa aceasta, pe data de 3 Decembrie, barbati inarmati au luat cu asalt o casa plina de muncitori crestini si au rapit inca 13 barbati, identificati sub numele:

ENGLISH:  were taken near the Libyan city of Tripoli.

Less than one week later, on December 3, armed men stormed into a house full of Christian workers and kidnapped 13 more men, identified as

 1. Maged Shehata Solaiman,
 2. Abanoub Ayad Ateyya,
 3. Yousef Shukry Yunan,
 4. Hani Abdel Massih Saleeb,
 5. Kirrolos Boshra Fawzi,
 6. Milad Makeen Zaky,
 7. Makram Yousef Tawadros,
 8. Samuel Estafanous Kamel,
 9. Bishoy Estafanous Kamel,
 10. Mena Fayez Aziz,
 11. Malak Ibrahim Sinewt,
 12. Girgis Milad Sinewt,
 13. Bishoy Adel Khalaf.

Pe langa aceastia, o fetita egipteanca de 14 ani a fost deasemenea luata, cu toate ca locul unde este sau conditia in care se afla ea nu se cunoaste in momentul de fata. Jim Jacobson de la Organizatia Libertatea Internationala a Crestinilor (CFI) a spus ca el crede ca fata a fost fortata sa se converteasca la islam si sa se marite cu un militant musulman.

Asa dupa cum a fost raportat de colegul nostru de lucru de la CFI din Cairo, „In zorii diminetii de marti, Decembrie 23, islamisti inarmati si mascati, au asaltat un complex de apartamente ce apartine unei familii crestine egiptene din Sirte, Libia, si au impuscat mortal pe doctorul Magdi Sobhi Tawfika si pe sotia lui Sahar Talat Rizk. Musulmanii militanti au rapit-o pe cea mai mare fiica a lor, cu numele de Catherine Magdi Sobhi, care are numai 14 ani” – a spus Jacobson. ,,Militantii au lasat singure pe celelalte doua surori mai mici, Carla, de zece ani si Carol de noua ani, cu trupurile parintilor omorati, si au fugit.”

ENGLISH:  In addition, a 14-year-old Egyptian girl has also been taken, although her whereabouts and condition are currently unknown. Jim Jacobson of Christian Freedom International says that he believes the girl was forced to convert to Islam and marry a Muslim militant.

„As reported by our CFI coworker in Cairo, ‘On Tuesday dawn, December 23, armed masked Islamic militants stormed a housing apartment of an Egyptian Christian family in Sirte, Libya, and shot dead Doctor Magdi Sobhi Tawfika and his wife Sahar Talat Rizk. The Muslim militants kidnapped the eldest daughter, Catherine Magdi Sobhi, who is just 14-years-old,” Jacobson said. „The militants left alone two other siblings, 10-year-old Carla, and 9-year-old Carol, with the bodies of their murdered parents and fled.'”

35 comentarii (+add yours?)

 1. Pop Ilie
  feb. 17, 2015 @ 00:33:06

  Vremurile lui ” Nero „, din păcate se repetă şi azi, la o Scară mai mare! Creştinismul care a cuprins ” Tot pământul ” are duşmani mai feroce. Doamne te rugăm, opreşte această violenţă!!!

 2. razvanmihalcea
  feb. 17, 2015 @ 03:33:08

  Reblogged this on La Razvi' – Razvan Mihalcea.

 3. Daniel Cucicea (Botcan)
  feb. 17, 2015 @ 08:13:13

  Reblogged this on Vegheati!.

 4. Trackback: Jihadiştii din Statul Islamic ameninţă Italia. Roma, pregătită să trimită soldaţi în Libia | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Teroriştii de la gruparea Stat Islamic revendică DECAPITAREA a 21 de egipteni creştini | agnus dei - english + romanian blog
 6. dininimapentrutine
  feb. 17, 2015 @ 10:32:45

  Reblogged this on pastor ciprian barsan .

 7. ANDREI
  feb. 17, 2015 @ 11:18:16

  MARE CREDINTA…..DANE DOAMNE SI NOUA CURAJUL SI CREDINTA LOR

  • rodi
   feb. 17, 2015 @ 11:24:37

   amin! Dumnezeu deja ne prelucreaza inimile multora prin aceste marturii si ne invata ce inseamna credinta adevarata, ca sa ne trezim.

 8. Daniel
  feb. 17, 2015 @ 12:16:11

  Dumneze sa ne ajute sa fim biruitor! 5 Cel ce va birui va fi îmbrăcat astfel în haine albe. Nu-i voi şterge nicidecum numele din Cartea vieţii şi voi mărturisi numele lui înaintea Tatălui Meu şi înaintea îngerilor Lui.”
  Apoc 19.8; Ex 32.32; Filip 4.3; Apoc 13.8; Apoc 17.8; Apoc 20.12; Apoc 21.27; Mat 10.32; Luc 12.8;

 9. VIOREL
  feb. 18, 2015 @ 05:40:20

  DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE IN ACESTE VREMURI.

 10. claudiu nitisor
  feb. 18, 2015 @ 10:05:10

  Reblogged this on Londra Evanghelica.

 11. Iosif
  feb. 18, 2015 @ 13:23:24

  Personal cred ca sint provocari ale „Sionistilor”la dezbinare si lupta intre religia islamica si iudeo-crestini,cea ce va produce din ce in ce mai multa varsare de singe ,deoarece in spate se afla activitatea ocultismului satanic condusa de „Antichristi”cu ajutorul finantelor „Mamona”,si care se gasesc in marile puteri mondiale ,Anglo-Saxone,incrusiv SUA.***Conspirationistii lui Satan***
  Domnul Dumnezeu sa se indure de totii copii Lui.
  Ferice de acum de mortii care mor in Domnul.
  Fiti binecuvintati

 12. Long Life Israel
  feb. 18, 2015 @ 15:58:29

  Sunt foarte impresionata de ce am citit,am auzit vestea dar acum am citit mai mult si mai amanuntit,sunt fara cuvinte! si… m-am gandit nu pentru prima data,ce as face eu daca as fi acolo?…..Nu stiu ca nu sunt in locul lor….Dar cred ca Dumnezeu ne va da Toata Puterea de care avem nevoie,Amin. Cred ca si eu tot o rugaciune as face in care as rosti Numele Isus cum poate nu l-am rostit niciodata….Si as fi spus Isuse pentru numele Tau as vrea sa mor . Va dati seama si apoi cand ajung in Cer ma va intampina Domnul Isus in picioare ca pe Stefan si va zice aici in Cer ai statut de Martir vino in randul lor ca aici Martirii vor fi rasplatiti intr-un fel deosebit. Acum fratii nostri au plecat de pe acest pamant si sunt deja in bratele aceluia pentru care si-au dat viata ISUS….FARA SA SE LEPEDE DE EL,SLAVIT SA-I FIE NUMELE IN VECI.AMIN.

  • rodi
   feb. 18, 2015 @ 16:13:56

   Se poate ca acesti barbati tineri credinciosi au avut aceeasi experienta pe care a avut-o Stefan, relatata in Faptele Apostolilor capitolele 6 si 7 – se poate ca si ei au vazut cerul deschis, ca si Stefan:
   55 Dar Ştefan, plin de Duhul Sfânt, şi-a pironit ochii spre cer, a văzut slava lui Dumnezeu, şi pe Isus stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu; 56 şi a zis: „Iată, văd cerurile deschise, şi pe Fiul omului stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu.

   Oricum, Dumnezeu a promis ca nu isi lasa copiii Sai, chiar in momentul cel mai greu, fara ca prin Duhul Sau sa le dea puterea sa ramana credinciosi. Dupa multe lacrimi citind despre ei, am avut multe de invatat de la acesti oameni si luam aminte de la actiunile lor. Dumnezeu sa ne dea putere sa ramanem si noi credinciosi, indiferent ce ar veni. Si vremuri grele vor veni, cu siguranta.

 13. Long Life Israel
  feb. 18, 2015 @ 15:59:26

  Reblogged this on Madyyym’s Weblog.

 14. Long Life Israel
  feb. 18, 2015 @ 16:17:43

 15. Long Life Israel
  feb. 18, 2015 @ 16:25:11

  Da, Sora Rodica asa este,am vazut mai bine fetele lor din video de la adresa de mai sus cum ia adus pe malul mari si acolo au fost omorati.Doamne te rog intaresteti Copii Tai,Amin.

  • rodi
   feb. 18, 2015 @ 16:38:08

   Inseamna ca ai o inima tare. Eu am ales sa nu vizionez acest video, c,a am plans doar citind detaliile si imi place sa mi-i amintesc in biruinta lor inainte de moartea fizica. Ce lucru glorios, sa moara pentru Domnul lor! Stirile astea recente ne schimba radical gandirea si modul nostru de a proceda si cel mai important, ne ajuta sa ne dezlipim de multe de pe pamantul acesta care ne trag in jos si sa ne atintim ochii pe Cel ce merita toata slava si gloria in fiecare zi a existentei noastre.

 16. Long Life Israel
  feb. 18, 2015 @ 17:15:00

  Nu sunt tare ! as fi vrut sa il vad tot dar sincer nu am putut….am stat cu mausu pe stop ,adica am zis daca vad ca ii omoara inchid ca nu pot sa vad…..L-am vizionat cand arata fata fiecaruia dintre Martiri(Copil al Domnului) a vorbit un asasin in engleza…apoi am vazut ca din rand de la primul pana la al 5 lea sau al 6 lea erau secerati parca si cadeau in jos…dupa care am si inchis ca nu am rezistat sa vad.Amin asa este ce auzim si vedem ne apropie si mai mult de Domnul.

  • novak arpy
   mart. 29, 2016 @ 13:35:52

   Eu n am putut deschide videoul. Si m am temut sa nu porneasca playerul automat. Nu suport sa vad cum este ucis un animal ( orice ar fi) dar apoi pe un om 😦 Dumnezeu sa aibe mila. Poate prin asta dovedesc ca nu sunt la credinta decat doar teoretic 😦

 17. Trackback: INTERVIU: Familiile si satul celor 21 de crestini egipteni martiri sunt intr-o stare de durere, dar fericiti | agnus dei - english + romanian blog
 18. lidia
  feb. 20, 2015 @ 12:05:32

  asa cum vad …se implineste ce este scris…prigonirea…doamne ai mila

 19. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
 20. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
 21. Trackback: Pana Cand Stapane, Zabovesti Sa Razbuni Pe Cei Junghiati | agnus dei - english + romanian blog
 22. Trackback: Two Rows By the Sea | agnus dei - english + romanian blog
 23. Trackback: ISIS a decapitat si impuscat 30 Crestini Etiopeni – “urmasi ai crucii de la inamicul Biserica Etiopiana” | agnus dei - english + romanian blog
 24. Trackback: Matthew Ayairga – African Devenit Martir, Care L-a Urmat Pe Hristos Datorita Credintei Imense Demonstrate De Cei 20 Martiri Egipteni Coptici | agnus dei - english + romanian blog
 25. Trackback: Un Luptator Din Organizatia Islamica Terorista ISIS S-a Convertit La Crestinism Dupa Ce I-a Aparut Isus Intr-un Vis De Noapte | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: