Jihadiştii din Statul Islamic ameninţă Italia. Roma, pregătită să trimită soldaţi în Libia

Vezi si – Crestinul egiptean care a chemat numele lui Isus si Numele celor 21 de martiri crestini egipteni din Libia

Revista de propaganda ISIS a supraimpus steagul negru al Califatului Islamic pe varful obeliscului in Piata Sfantul Petru de la Vatican . Photo credit www.nairaland.com

Deja din Octombrie 2014 Isis ameninta Vaticanul si Roma cu o cucerire totala, publicand aceasta coperta (mai sus). Titlul copertei este: Cruciada a falimentat si intr-un articol la pagina 37, ISIS ameninta o invazie a Vaticanului. In 15 februarie, dupa aparitia acelui video in care ISIS a decapitat 21 de crestini egipteni pe o plaja in Libia, unul dintre mascati afirma: „Noi vom cuceri Roma, cu permisiunea lui Allah, si prin promisiunea profetului nostru…”

“În ultimele săptămâni, gruparea jihadistă a devenit a treia parte combatantă în războiul civil din Libia”, iar occidentalii se tem că Statul Islamic ar putea lansa atacuri teroriste pe celălalt mal al Mediteranei, împotriva Europei”. Cinci mii de militari italieni sunt pregătiţi să plece în Libia, pentru a lupta împotriva grupării Statul Islamic.

În faţa acestui pericol, cinci mii de militari italieni sunt pregătiţi să plece în Libia, pentru a lupta împotriva grupării Statul Islamic. Anunţul a fost făcut de ministrul de Interne, care a cerut o intervenţie NATO pentru distrugerea teroriştilor. Reacţia oficialilor de la Roma vine după ce jihadiştii au decapitat 21 de egipteni creştini, pe care-i răpiseră luna trecută.

Citeste mai mult: adev.ro/njx29l

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: