Este fratele Iosif Țon, de neînțeles !?

6 comentarii (+add yours?)

 1. Petru Ion
  feb. 18, 2015 @ 22:55:34

  Intrebare De ce nu lasati comentariile sa le vedem toti. Asta e DICTATURA!
  Crestinii nu au nimic de ascuns! Domnul Isus a fost TOTDEAUNA TRANSPARENT!
  Cum poate omul acesta IT sa se compare cu APOSTOLUL PAVEL?
  Sfarsitul Apostolului Pavel se stie.
  La IT faptul ca a trecut la CHARISMATISM e o nota proasta.

  Am mai comentat despre Lazar Gog, pe care il stiu cum A FUGIT din tara prin 1980, mintind statul ROMAN, si lasand Biserica din Ploiesti fara pastor, si un ofiter care si-a bagat obrazul pentru el, foarte dezamagit.
  Daca nu imi raspundeti, va rog sa ma si stergeti de pe blog.

  • rodi
   feb. 19, 2015 @ 07:11:30

   frate Ion, articolul acesta la care comentati este scris de fratele Mike Olari. Afirmatia e a lui, faptul ca a trebuit sa cenzureze unele comentarii.

   La fel, si noi vom omite comentairi defaimatoare, cele pentru care si legea le interzice. Ganditit-va, cand cineva vine si scrie un comentariu defaimator sub o predica a vreunui frate, e ca si cum, cineva care nu va agreeaza, vine la locul dvs. de munca si defileaza cu pancarde defaimatoare in fata locului dvs. de munca. Sau e ca si cum dvs. ati predica la un amvon al bisericii, si dupa dvs., conducerea bisericii ar accepta la rand mai multi defaimatori care sa va defaimeze de la acelasi amvon de la care ati predicat cu cateva minute inainte. Ce ati zice de asa ceva?

   Avem o responsabilitate sa nu aprobam comentarii defaimatoare care ne-ar strica toata lucrarea noastra. Noi nu suntem blog de opinie. Dar, am ales sa publicam raspunsul public al fratelui Iosif Ton, facut prin postarile fratelui Mike Olari pentru ca i-am postat si ii postam predicile fratelui Ton de mai multi ani si am vrut sa se cunoasca raspunsul dansului fata de acuzatii. Toti suntem adulti si putem da decidem ce vrem cu raspunsul fratelui Ton, tinand minte, ca Dumnezeu ne va judeca dupa felul in care noi judecam. Si aici, din nou, afirmam ca fiecare are dreptul sa judece cum vrea el/ea, dar e urit de tot sa se strige in gura mare (de unii) ca marturia este mincinoasa, pentru ca numai Dumnezeu cunoaste sinceritatea acestei marturii si El este judecatorul final fratelui Ton si al tuturor.
   Dumnezeu sa va binecuvanteze.

 2. Trackback: Iosif Țon – Despre colaborarea cu Securitatea | agnus dei - english + romanian blog
 3. Lucia Tudosa
  feb. 21, 2015 @ 23:21:03

  ca dinsul a povestit in detaliu ce a facut in perioada cind , de fapt era departe de Dumnezeu- ma face sa apreciez faptul; cunosc pastor care a tradat fratii in timp ce era in functia de pastor , si care luat de o parte de catre mai multi pastori care cunosteau situatia, a recunoscut; dar apoi in dumineca urmatoare a urcat la amvon si a negat;

 4. Trackback: Răspunsul fratelui Țon la comentariul lui Ovi S. | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Iosif Ton – Legatura pe care NU o are cu Bill Johnson si alte puncte de dezacord | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: