Pastorul American Saeed Abedini experimenteaza manifestarea prezentei lui Dumnezeu in inchisoarea din Iran

Saeed Abedini Charisma

Saeed Abedini Photo credit http://www.charismanews.com

Traducere Agnus Dei – Charisma News – http://www.charismanews.com/world/48390-god-s-presence-strong-prison-guards-would-not-stop-saeed-abedini-from-worshipping

Faptele Apostolilor 16:25

Pe la miezul nopţii, Pavel şi Sila se rugau şi cântau cântări de laudă lui Dumnezeu; iar cei închişi îi ascultau….

Naghmeh Abedini ii da lauda lui Dumnezeu saptamana aceasta – nu pentru ca sotul ei, persecutatul pastor american Saeed, ar fi fost eliberat din inchisoarea iraniana – ci pentru ca Saeed experimenteaza manifestarea prezentei lui Dumnezeu.

,,Astazi tatal lui Saeed a reusit sa-l vada pe fiul sau in inchisoare (din spatele unui geam de sticla). A fost un timp minunat de partasie in care Saeed a avut prilejul sa auda de toate rugaciunile si cuvintele voastre de incurajare  pe care le-ati impartasit. Nimic nu-l incurajeaza mai mult decat sa stie ca voi continuati sa va rugati pentru el si ca nu este uitat,” a scris astazi sotia lui, Abedini, pe pagina ei de pe Facebook.

Abedini a spus ca partea cea mai uimitoare a acestei vizite a fost cand Saeed si tatal sau au inceput sa se roage, sa aduca cantari de laude si sa imparta impreuna din Cuvantul lui Dumnezeu. Cu toate ca gardienii inchisorii erau de fata si-i supravegheau, a spus ea, ei nu pareau sa vrea sa se incheie vizita.

,,Ei le-au permis sa se roage si sa cante impreuna. Vizita care normal dureaza 20 de minute, s-a transformat in 40 de minute, care apoi s-a transformat intr-o ora, si apoi s-a transformat in cateva ore,” a spus ea. ,,Saeed si tatal lui au fost socati de durata de timp care li s-a permis. Prezenta lui Dumnezeu s-a simtit in locul acela asa de tare incat gardienii nu au vrut sa intervina sa opreasca vizita! Slava Domnului!”

Totusi, Abedini cere sfintilor sa continue sa se roage pentru sanatatea lui Saeed, pentru nutritia lui si pentru apa curata. Ea a spus ca calitatea apei din inchisoare este foarte rea si la fel si nutritia.

,,Saeed nu a mai reusit sa cumpere apa minerala si proteine din magazinul inchisorii pentru ca ei au oprit sa le mai vanda, fapt care a afectat starea lui de sanatate,” scrie ea. Va multumesc toturor pentru rugaciunile voastre! Va iubesc pe toti!”

Vezi si –

ENGLISH –

Acts 16:25

25 About midnight Paul and Silas were praying and singing hymns to God, and the other prisoners were listening to them.

 

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: