Iosif Ton – Legatura pe care NU o are cu Bill Johnson si alte puncte de dezacord

Iosif Ton Centrul Crestin CalebIn prima parte a interviului lui Mike Olari cu Iosif Ton, fratele Iosif Ton mentioneaza 3 lucruri problematice observate la biserica carismatica Bethel din Redding, California, pastorita de Bill Johnson.

Mă grăbesc să adaug că am văzut la ei şi lucruri pe care eu nu le înţeleg, cum ar fi conceptul de „împartare”, adică de transmitere a unei ungeri speciale prin atingerea pe frunte şi fenomenul căderii pe spate. Am citit tot ce au scris ei şi alţii pe aceste teme şi nici astăzi nu le înţeleg. De asemenea, ei cred că „apostoli” există şi astăzi. Eu nu mi-am însuşit această învăţătură.

Iar despre legatura lui Iosif Ton cu Bill Johnson, Iosif Ton spune:

 Legătura mea cu Bill Johnson face parte in prima categorie: Am învăţat mai multe lucruri de la el, din cărţile scrise de el şi de la Biserica pe care o păstoreşte. Dar nu am făcut cu ei nici o asociere pentru a lucra şi realiza ceva împreună.

Interviul poate fi citit in intregime aici –

– Iosif Țon rupe tăcerea – Interviu (I)

Alte articole recente –

4 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  feb. 23, 2015 @ 16:29:12

  „I s-a dat puteresa dea putere icoanei fiarei,ca icoana fiarei sa vorbeasca,si sa faca sa fie omoriti toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.
  Si a facut ca toti ; mici si mari,bogati si saraci,slobozi si robi,sa primeasca un semn pe mina dreapta sau pe frunte,si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde,fara sa aiba semnul acesta,adica numele fiarei,sau numarul numelui ei.
  Aici e intelepciunea. Cine are pricepere,sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute sase zeci si sase.(Apocalipsa 13:15-18)
  „Oriunde va fi stirvul ,acolo se vor aduna vulturii.”(Matei 24:28)
  „Dar cine va rabda pina la sfirsit ,va fi mintuit.”(Matei 24:13)
  Fiti binecuvintati.

 2. Iosif
  feb. 23, 2015 @ 16:59:13

  „Rascumparati vremea,caci zilele sint rele”(Efeseni 5;16)
  „Cercetati Scripturile,pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica,dar tocmai ele marturisesc despre Mine. Si nu vreti sa veniti la Mine,ca sa aveti viata ! Eu nu umblu dupa slava care vine de la oameni.”(Ioan 5:39-41)
  „Nihil sine Deo !” *** „Sola Scriptura !”
  Fiti binecuvintati.

 3. 2c4me
  feb. 24, 2015 @ 20:51:19

  Va rog frumos: iertare!…
  Sa-l stergeti de se poate
  Ca nu-i spre publicare
  Si nici pe comentate…!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: