Guvernul Se Angajeaza Intr-o Hartuire De Tip KGB Intr-o Biserica Crestina Din Florida

Biserica amenintata cu amenzi de $500 la zi in Florida cu Photo Charisma News

Traducere Agnus Dei – Articol – Government Engages in KGB-Type Harassment in Christian Church Citeste aici in L. Engleza – http://www.charismanews.com/us/48494-government-engages-in-kgb-type-harassment-in-christian-church

Liberty Counsel (Consiliul Libertatii) a trimis o scrisoare orasului Lake Worth din Florida in care i se cere sa retraga pozitia nefondata prin care cere ca toate bisericile locale – unele din ele sunt parte din comunitate de aproape 100 de ani – sa obtina „permis de firma” pentru a mai continua sa opereze si pentru hartuiala la care este supusa noua biserica infiintata, Common Ground Church.

Orasul a amenintat proprietarul Bisericii Common Ground cu amenzi zilnice de pana la 500 de dolari si confiscarea proprietatii daca „violatia” nu este corectata de proprietar adica sa oblige biserica sa ia un „permis de firma” ca sa se intalneasca pentru inchinare.

Liberty Counsel a cerut ca orasul sa renunte la planul lor de a face ca bisericile sa obtina permise de firma, sa inapoieze taxele de permis de firma care au fost platite pana in prezent si sa retraga amenintarea impotriva Bisericii Common Ground si proprietarului ei.

Photo credit

Orasul a trimis un angajat sa spioneze Biserica Common Ground si sa inregistreze toate activitatile de inchinare. Declaratia angajatului orasului este scrisa la fel ca un raport din spatele cortinei de fier descriind activitati ilicite: ,,M-am dus inapoi la barul de cafea si am fost capabil de a vizualiza… ceea ce a aparut a fi un serviciu in progres,” incluzand: „Cineva vorbind de la podium… Un televisor sau aparat de proiectare cu versete din Scriptura pe el… Randuri de oameni sezand pe scaune in ambele parti ca intr-un cadru de adunare… Oamenii tinand ceea ce pare ca sunt Biblii sau carti religioase pentru ca una avea imprimata o cruce pe ea.” Raportul declara ca a fost capturat si un videoclip pe „telefonul orasului” pentru a fi folosit „pentru viitoarea prezentare in tribunal.”

Actiunile orasului sunt complet nefondate. Ordinantele orasului Lake Worth specifica clar ca scutesc bisericile si organizatiile caritabile de a avea nevoie de un permis de firma; legea statului Florida si legea federala prevede ca deciziile de utilizare locale a terenurilor sa dea tratament egal ansamblurilor seculare si celor sacre; si Clauza de Activitate Libera interzice guvernului de a prohibi intalnirile religioase. Cafeneaua in care cei de la  biserica Common Ground se aduna are permis de firma, tot asa cum a avut si proprietarul secular de dinainte care a gazduit formatii musicale si intruniri similare.

Photo credit www.bestplaces.net

Angajatii guvernului sunt slujitori publici si sunt prohibi de Constitutie de inhibarea libertatii religioase. Acesta este un mult prea departe fata de a te ascunde si inca intr-o biserica si sa te porti ca un agent de la KGB,” a spus Matt Staver, Fondatorul si Presedintele lui Liberty Counsel.

Liberty Counsel este o organizatie non-profit de litigiu, educatie si polita, dedicata la avansarea libertatii religioase, sanctitatea vietii si familiei incepand din anul 1989, furnizand asistenta si reprezentare pro bono(fara plata) pe aceste teme si subiecte corelate.

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: