ACADEMIA DEȘERTULUI… Samy Tuțac

Photo credit Samy Tutac Facebook

Dumnezeu are o școală. Este una dintre cele mai serioase instituții de învățământ pe care ai putea-o urma. Am trecut pe acolo de câteva ori.

E o școală extrem de aspră, dar sunt câteva cursuri, extrem de necesare pentru viață care nu se predau decât acolo.

Nici o universitate din lume nu le are în program și nu poți face ceva de valoare în viață fără aceste cursuri. Îmi iubesc copiii și nu pot spune că mă bucur ca ei să ajungă în această școală, dar cel mai probabil vor ajunge și ei.

Însă nici unde nu auzi vocea Domnului și nu vei experimenta prezența lui ca acolo. Este vorba de ACADEMIA lui DUMNEZEU din DEȘERT, un loc în care Dumnezeu ne duce, adesea, ca să ne pregătească pentru o anumită sarcină în viață.

Este un loc al dezolării: stânci abrupte, nisip fără urme, căldură insuportabilă. Dar numai în deșert înveți să faci lucruri pe care n-ai visat vreodată că va trebui sa le faci. Inveți să tolerezi inconvenientele și să accepți situația; înveți să accepți anumite circumstanțe care nu ți-ai imaginat că vor face parte din viața ta. Unii oameni petrec câteva săptămâni în acel deșert.

Alții stau cu lunile. Moise a stat patruzeci de ani.

Vino Duminică 1 Martie, ora 18.00 la Biserica Betel, să privim împreună la oferta de cursuri a Academiei lui Dumnezeu din Deșert! Vom continua să privim la viața lui Moise-omul lui Dumnezeu pentru generația sa.

Samy Tuțac
Sau urmareste In Direct / LIVE aici – http://www.betel.ro/live/
Duminică 1 Martie, ora 18.00

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: