Iacob Coman – Ziua si Topul Vedetelor

…ci să fie omul ascuns al inimii, în curăţia nepieritoare a unui duh blând şi liniştit, care este de mare preţ înaintea lui Dumnezeu.1 Petru 3:4

Iacob Coman – Ziua si Topul Vedetelor
Predica tinuta la Tineret Betel Bucuresti in 10 Mar 2015

Slujba acestei ocazii are un titlu poate mai indraznet, insa as vrea sa tineti minte, ca sunteti ageri, asa dupa cum va vad eu, suna cam in felul urmator: Ziua si Topul Vedetelor.

…cam asa ne gandim toti: daca nu macar primul, macar sa intru in top. E o chestie importanta in societatea contemporana. As vrea in preajma acestui conglomerat existential (de 1 martie si 8 martie), sa aduc in fata voastra si in fata mea cateva ganduri Dumnezeiesti care ne vorbesc despre ziua si despre topul vedetelor.

In pasajul pe care l-am citit sunt notate trei caracteristici ale celor care sunt in top. Despre ziua lor vom vorbi putin mai tarziu. In pasajul in care l-am citit este vorba numai de femeile care sunt in Domnul, dar voi stingheri confortul, si al baietilor, ceva mai tarziu. In pasajul acesta sunt puse cateva linii clare despre topul feminin si as vrea sa vorbesc despre asta.

Omul ascuns al inimii- prima data, spune asa: omul ascuns al inimii. Vedeti, nu e vorba despre omul care stie sa ascunda ceva in inima. Din astia, poate suntem mai multi. Aici nu e vorba de niste femei sau despre niste fete care stiu sa doseasca in inima anumite lucruri care sa nu iasa afara. La asta se pricep multe femei si multe fete.

VIDEO by Prodocens Media

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: