Radio Logos – Prezentare, Interviu

Mobile Touch Web Site  –  http://www.logospodcasting.com

De ce Logos Podcasting?

Photo credit Logospodcasting.com

Mai întâi, spre gloria lui Dumnezeu! Nu spre lauda sau slava nimănui dintre cei implicați în proiect.Apoi, ca să adăugăm învățături creștine la multitudinea de astfel de resurse oferite pe internet. Temele sunt variate, de la teologie la evenimente curente, răspunsuri la întrebări și interviuri cu persoane angajate în lucrarea lui Dumnezeu după capacitățile lor și chemarea primită de la Domnul.

Formatul este ori de monolog sau de dialog iar timpul alocat unui subiect este relativ scurt (20-30 minute). Emisiunile sunt (deocamdată) numai audio și se pot asculta cu ușurință și pe telefoanele mobile.

În încheiere precizăm că lucrarea Logos Podcasting nu este asociată cu nici o biserică deși fondatorii și cei ce vor aduce contribuții sunt membri unor adunări locale. Numele de „Logos” a fost ales după prologul Evangheliei lui Ioan.

Echipa.

Radio Logos – Interviul pentru revista Harul

Asculta aici – http://www.logospodcasting.com/radio-logos-interviul-pentru-revista-harul/

Photo credit Logospodcasting.com

Viziunea mea a fost sa deschid acest post de radio si sa promovez fratii romani din Statele Unite, pentru caci cum dvs. stiti, in Romania sunt destul de multe posturi de radio, iar aici in America sunt mai putine. Nu am vrut ca sa ni se dea vreo onoare sau lauda lucrarii noastre si am gasit acest verset din Marcu 14, este vorba de mirul turnat pe capul lui Isus.

3 Pe când şedea Isus la masă, în Betania, în casa lui Simon, leprosul, a venit o femeie care avea un vas de alabastru cu mir de nard curat, foarte scump; şi, după ce a spart vasul, a turnat mirul pe capul lui Isus.
4 Unora dintre ei le-a fost necaz şi ziceau: „Ce rost are risipa aceasta de mir?
5 Mirul acesta s-ar fi putut vinde cu mai mult de trei sute de lei şi să se dea săracilor.” Şi le era foarte necaz pe femeia aceea.

Domnul Isus a spus ca daca dai un pahar cu apa, si cat valoreaza un pahar cu apa? Poate spuneti ‘putin’. Inaintea lui Dumnezeu valoreaza mult. Daca vizitezi pe cineva la spital, cat valoreaza aceasta? Poate vei spune ‘putin’, dar in ochii lui Isus valoreaza mult. De aceea am pornit lucrarea cu acest post de radio. Poate unii se vor intreba: Cat valoreaza acest post de radio? Putin, suntem o fundatie nonprofit, nu avem niciun profit de la lucrarea care o facem si toate cheltuielile sunt sustinute prin cativa frati care au inima buna si pot sa ne ajute, iar cand cheltuielile nu sunt acoperite, noi si familiile noastre punem bani ca sa acoperim cheltuielile. Noi ne bazam pe harul si pe mila lui Dumnezeu.

Si intreb inca odata, oare cat valoreaza postul acesta de radio? Mult? Putin? Cred ca inaintea luui Dumnezeu valoreaza foarte mult. Putem sa facem multe lucruri, dar ce ramane dupa ce plecam? Am facut ceva pentru Dumnezeu? Se va scrie in ceruri ca am facut ceva. Dupa unele piedici, cateva descurajari, am infiintat Radio Logos. Cand am inceput, am fost eu, Dan Miclea, impreuna cu Pastorul Doru Pop. Apoi, s-a alaturat de noi si fratele Felix Macovei, care ne-a ajutat cu editarea, lucrarea cu computere, websaitul si design. Pentru partea audio am folosit studioul care Dumnezeu mi l-a daruit si toata lucrarea aceasta am facut-o, ca Dumnezeu sa fie slavit. Am avut vizitatoti si am luat interviuri despre lucrarile in care sunt implicati, interviuri cu frati cantareti despre modul compunerii al cantarilor, al inspiratiei. Dupa interviurile acelea am primit cuvinte de batjocura, dar si cuvinte de multumire pentru lucrarea si pentru incurajarea noastra.

As vrea sa va spun inca odata, Radio Logos este facut pentru dvs., cei care ne ascultati. Vrem sa punem deoparte timpul nostru pentru Dumnezeu si sa fie pentru incurajarea dvs. si ca sa fiti ziditi. Ce ati putea face dvs. este sa va rugati pentru lucrarea noastra. Dumnezeu sa deschida usi [entru cei care vor veni sa colaboreze cu noi prin vestirea Evangheliei sau prin anumite emisiuni speciale. Dar, prin toate acestea, dorim ca slava lui Dumnezeu sa fie aratata.

Daca cineva doreste sa sustina lucrarea de la Radio Logos – poate sa o faca aici – http://www.logospodcasting.com

Download pentru telefon mobil, iPad sau Computer

Google app pentru Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.mobiletouch.radiologos

iTunes app pentru produse Applehttps://itunes.apple.com/us/app/radio-logos/id972613137?l=ro&ls=1&mt=8

ENGLISH

Radio Logos is an online radio station that promotes Christian values through music, messages, and devotional programs.
With this application you can listen LIVE to the Logos Podcasting transmission.

Download the iTunes app here – https://itunes.apple.com/us/app/radio-logos/id972613137?l=ro&ls=1&mt=8 Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5, iPhone 6, and iPhone 6 Plus.

Radio Logos Android app

Radio Logos Android app – Click on photo for link

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: