Un Terorist Aude Evanghelia La Radio, Respinge Jihadul Pentru Isus Christos

Photo Charisma News

Traducere in Limba Romana: Agnus Dei  – Sursa:Charisma News – http://www.charismanews.com/world/48656-terrorist-hears-gospel-radio-rejects-jihad-for-jesus-christ

Lumea intreaga s-a uitat cu groaza la video clipul postat de grupul terorist Boko Haram in care se arata decapitarea a  doi oameni acuzati de spionaj. Acest grup a pornit  o campanie de teroare fara precedent, in partea de nord a Nigeriei, care a rezultat cu amanarea alegerilor prezidentiale din 14 Februarie, la 28 Martie.

Odata cu amanarea alegerilor, care sunt in numai trei saptamani, punctul principal care se dezbate intre candidati este securitatea in fata teroristilor. In timp ce teroarea este centrul atentiei in arena politica, misiunea globala de radio cu numele ‘The Tide’, ajuta pe nigerieni sa-l tina pe Isus ca fiind centrul atentiei in inimile lor.

,,Este un lucru tragic ca astazi terorismul a devenit o realitate foarte prezenta pentru nigerieni,” a spus directorul misiunii The Tide, Don Shenk. ,,Dar in timp ce Boko Haram efectueaza violente de nedescris, demoleaza sate intregi, si pune sub semnul intrebarii alegerile nationale, totusi grupul terorist nu are puterea de a agita (tulbura) pacea din inima ce o aduce Evanghelia lui Isus Christos.  Postul de radio The Tide impartaseste Evanghelia in Nigeria incepand din anul 2009, si am vazut cum lucreaza cu putere nu numai de a aduce pace si transformare, dar sa scape chiar si pe aceia care erau mai inainte devotati jihadului.”

,,Intr-adevar, un ascultator musulman a auzit programul crestin al postului de radio „The Tide” in limba Hausa, care este limba oficiala a islamului din Nigeria. Desi el credea in jihad (razboiul sfant), a fost miscat de mesajul de speranta si pace pe care Isus Christos il poate oferi. A primit acest mesaj al Evangheliei, si la sfarsitul programului a sunat la numarul de telefon ce a fost anuntat, iar acum este un urmas al lui Christos.

,,Asa cum Boko Haram incearca sa-i tina pe oameni robi prin teroare, teroristii insisi sant sub robia unui sistem de crezare care le cere sa omoare si sa terorizeze. Numai mesajul Evangheliei are puterea sa aduca pacea celor ce sunt terorizati si sa salveze pe teroristi. Pe masura ce  alegerile prezidentiale se apropie, noi ne rugam pentru pace si pentru ca Dumnezeu sa continue sa-si arate puterea in Nigeria,  toate acestea pentru gloria Lui.”

Misiunea de radio, The Tide, a inceput sa transmita programe crestine in Nigeria in anul 2009 in limba Efik, vorbita de peste 2 milioane de nigerieni. Astazi in Nigeria, programele de pe acest post de radio pot fi ascultate in opt limbi diferite.

Programele sunt produse la fata locului, cu vorbitori indigeni, care spun oamenilor despre Isus in limbile in care s-au nascut. Dupa cum a spus un ascultator: ,,In sfarsit, un Dumnezeu care vorbeste limba mea!”

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: