MERCEA EMANUEL – PREA TÂNĂR CA SĂ MOARĂ !?

1013788_266577823504452_1409830874_nMike Olari: Aproape de fiecare dată când vizitez România, DUMNEZEU îmi rezervă anumite surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Nici vizita din care abia ce m-am întors, nu a facut excepție de la această regulă, numai că de data aceasta surpriza avea să fie una foarte tristă.

Comuna Chisindia, din județul Arad, se află la aproximativ 80 km depărtare de Arad (o comună cu o populație de aproximativ 1300 locuitori) locul unde și eu am văzut pentru prima dată lumina zilei și unde nu numai că am învățat să fac primii pași pe calea Domnului, dar am învățat și primele lucruri despre viața de pe mapamond. Astăzi, locuind în SUA, desigur că vizitez aceste locuri natale plin de nostalgie, ori de câte ori am ocazia. În general mă grăbesc să ajung în zona de Sud a țării (Oltenia) unde împreună cu o echipă de frați deosebiți, desfășurăm mai multe activități spirituale.

De data aceasta îmi programasem (cu mult timp înainte) că înainte de a mă deplasa spre zona Olteniei, trebuie să vizitez Chisindia, pentru a rezolva anumite probleme de ordin pământesc. Încă din momentul cumpărării biletelor de avion, am stabilit ziua exactă în care voi merge, de fapt, era singura zi liberă pentru a fii în Chisindia.

Imediat ce am ajuns în Arad, am sunat pe cei din Chisindia pentru a le comunica faptul că am ajuns și că următoarea dimineață voi ajunge la ei, pentru a finaliza anumite documente. Prin acel telefon, aveam să aflu faptul că toată Chisindia și nu numai, erau în doliu.  Mercea Emanuel, un tânăr credincios (27 de ani) din acea comună, trecuse la Domnul, iar următoarea dimineață, exact în timpul când eu trebuia să ajung în Chisindia, va avea loc înmormântarea. Să fie doar o simplă coincidență?  Nu cred în coincidențe – Domnul programase totul.

Citeste mai mult aici – http://family2fam.com/2015/03/13/mercea-emanuel-prea-tanar-ca-sa-moara/

Dumnezeu sa mangaie familia indurerata!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: