News: s-a infiintat primul post de radio crestin romanesc in Phoenix !

First Romanian Radio Phoenix Arizona Photo credit

First Romanian Radio Phoenix Arizona Photo credit http://www.firstromanianradioarizona.com

Un anunt important pentru comunitatea crestina  romana din Arizona. Incepand cu data de 6 martie 2015 in orasul Phoenix poate fi ascultat primul post de radio crestin evanghelic in limba romana.

Initiativa infiintarii acestui post de radio  apartine fratelui pastor Horga Ovidiu de la First Romanian Baptist Church din Phoenix. Detalii suplimentare precum si motivatia acestei initiative  sunt oferite in continuare de  fratele pastor Horga.
Radu Oprea

Cu ajutorul lui Dumnezeu postul de radio crestin First Romanian Radio Arizona a fost deschis recent pe data de 6 martie 2015. Acest post de radio online poate fi ascultat non-stop pe adresa: www.firstromanianradioarizona.com si are ca scop raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu prin muzica crestina, predici si emisiuni tematice, dar si informatii relevante pentru comunitatea romaneasca din diaspora.

Vrem sa fie de asemenea o unealta prin care sa cunoastem, sa comunicam si sa colaboram mai bine cu romanii din Arizona, cat si un mijloc de inviorare spirituala pentru toti credinciosii din America si nu numai.

Postul de radio apartine primei biserici baptiste romane din AZ (FRBC, AZ) care anul acesta implineste 30 de ani de la infiintare. Cu siguranta suntem deschisi inspre colaborare cu toti romanii care doresc sa transmita un mesaj de suflet prin intermediul undelor de radio.

Motto-ul radioului este : Regaseste tara din suflet la First Romanian Radio Arizona ! „

Pastor Ovi Horga
FRBC,AZ
602 / 515.3225

ovihorga@gmail.com

(Multumim fratelui Radu Oprea pentru articol si recomandarea personala si Pastorului Cornel Ilioi pentru semnalarea initiativei! Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta lucrare si toate initiativele, prin posturi de radio si media, cu multa propasire si mult har!)

3 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: News: s-a infiintat primul post de radio crestin romanesc in Phoenix ! | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”
  2. Trackback: News: Primul post de radio creștin românesc în Phoenix ! | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”
  3. Ioan Burca
    mart. 17, 2015 @ 12:03:24

    DOMNUL sa-i ajute sa transmita Cuvantul Lui la cat mai multi care au nevoie de intarire sau intoarcere la EL! Multumiri ” Agnus Dei ” pentru postare si fratelui Radu Oprea pentru articol, care ne tine mereu la curent cu evenimentele din diaspora crestina in special.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: