VIDEO – Francezi atacați de bande de imigranți musulmani – Zone urbane sensibile unde politia nu intra

‘LIBANIZAREA’ FRANTEI: Zone urbane sensibile – aici politia nu intra….. unele cartiere ale societății franceze se împart între tribalism și identitate etnică.

Francezi atacați de bande de imigranți musulmani. Violența poate să apară oriunde, i se poate întâmpla oricui și din diferite motive, dar în unele părți ale Franței poți fi în pericol dacă ești alb.

Sunt părți ale Franței unde francezii nativi nu sunt bineveniți. Musulmanii imigranți le consideră ca fiind teritoriile lor și albii își asumă un risc când pătrund acolo.

Francezii le numesc ”zone urbane sensibile”. Acestea sunt zone în care poliția nu intră sau nu aplică legea. Chiar pe teritoriul Franței are loc un mic califat.

”Se întâmplă lucrul acesta pentru că aceste părți ale țării sunt conduse de traficanți de droguri, de bande și de lideri musulmani”, spunea Guy Miliere, comentator francez.

Acest raport francez transmite că 1 din 5 francezi au fost victimele unor insulte rasiste, sau chiar și mai rău. Unele cazuri au ajuns chiar și la tribunal.

”Unii dintre cei care lansează atacuri rasiste la adresa albilor, se folosesc de Islam ca motivație. Unii dintre aceștia nici măcar nu vorbesc limba arabă, dar se folosesc de Islam”, a afirmat Tarik Yildiz, sociolog francez.

Tarik Yildiz, sociolog francez, a scris cartea: ”Anti-White Rasism”. Acesta nu este un francez nativ, dar este fiul unor imigranți turci:
”Cartea mea este privită ca fiind politic incorectă și vorbește despre un subiect tabu: ideea că imigranții i-au putea asupri pe albi.”

Este o realitate pentru francezul Max. A fost atacat de mai multe ori de imigranți și încă i se vedea rana de sub ochi cu care a rămas în urma ultimului atac. Max are un accent american deoarece a locuit în Statele Unite. Este francez și s-a alăturat mișcării de tineri Generation Identitaire, care s-a format pentru a apăra cultura franceză și identitatea francezilor ca albi.

”Suntem o mișcare formată din tineri care dorește să promoveze, să păstreze și să protejeze identitatea locală națională și europeană. Îi încurajăm pe toții membrii și pe militanți să-și păstreze o anumită condiție fizică. Autoapărarea face parte din asta”, spunea Max.

În timp ce nu rămâne nimic din experimentul partidului de stângă în ce privește multiculturalismul, unele cartiere ale societății franceze se împart între tribalism și identitate etnică. Pierre Cassen și Christine Tasin sunt activiști anti-islamizare.

”Francezii trăiesc cu teamă. Se tem de impunerea legii islamice și de violența organizată la adresa francezilor, inclusiv a polițiștilor”, a afirmat Pierre Cassen, membru fondator al site-ului Riposte Laique.

”Tot mai mulți islamiști provoacă revolte și încearcă să impună legea Sharia. Aceștia îi atacă pe polițiști. Republica e în pericol”, afirma Christine Tasin, Résistance Républicaine.

Acest reportaj îi arată pe membrii Generation Identitaire în timpul unei patrulări. Yildiz spunea că ignorând problema acestor atacuri la adresa albilor, instituția franceză și media îi determină pe francezi să se alăture unor grupuri precum Generation Identitaire pentru a primi protecție.

”Dacă statul nu îi va pedepsi pe acești oameni și media nu va vorbi despre asta, victimele vor deveni tot mai frustrate și ar putea deveni rasiste. Atunci, va exista o confruntare”, spunea Tarik Yildiz, sociolog francez.

Problema nu numai că este ignorată, dar partidul de stânga și mulți primari promovează creșterea și răspândirea Islamului din anumite motive. Musulmanii au devenit membrii importanți ai partidului de stânga. 90% au votat la ultimele alegeri pentru președintele socialist Hollande.

Fostul musulman Pascal Hilout a vrut să ne arate moscheea din cartierul Barbes din Paris, pentru care primarul plătește ca să fie renovată. Numele moscheii este în arabă. De aceea, probabil că francezii nu-și dau seama că plătesc pentru renovarea unei moschei cu numele ”Cucerirea”.

”Libanul” este un cuvânt pe care unii îl folosesc ca să descrie viitorul Franței ca națiune divizată și cuprinsă de conflictul sectant. Hilout crede, asemeni multor experți, că experimentul de stânga al Franței în ce privește Islamul o să aibă un efect nedorit.

”Francezii simt că sunt mai mulți, mai pricepuți și în minoritate. Dacă lucrurile continuă în acest fel, ne vom confrunta cu o situație precum cea din Kosovo sau Liban: război civil”, spunea Pierre Cassen, membru fondator al site-ului Riposte Laique.
Stire difuzata in Mapamond crestin 556 – martie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

2 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  mart. 16, 2015 @ 15:36:16

  Multiculturalismul caracteristic Frantei,e firesc sa produca acte discriminatorii insa nu e o situatie mai alarmanta decit in alte state ale CE,iar mass media,se alimenteaza cu astfel de stiri ce au rolul de a amplifica acest fenomen neplacut ce are loc pretutindeni pe mapamond ,acesta fiind rezultatul dezinformarii maselor ,al manipularii constiintelor moarte,lipsite de autenticele valori spirituale si morale,si de cele mai elementare notiuni de etica si perceptie a sensului vietii.
  Teoria conspiratiei,are rolul de a produce panica si frica in rindul maselor,justificind astfel interventiile politiei sau armatei in diferite scenarii provocate tocmai de cei ce se afla la conducerea guvernelor,acestea la rindul lor fiind obligate sa asculte de cei ce controleaza totul cu ajutorul finantelor,speculatorii burselor si corporatiilor transnationale in cursa pentru mondializare,idee antichristica initiata de oameni ce au respins si refuza ascultarea chemarii dragostei lui Dumnezeu si a mesajului impacarii creatiei cu Creatorul sau prin singura Cale,jertfa Mielului lui Dumnezeu de la Calvar.
  Fiti binecuvintati.

 2. Nica Ionel
  mart. 16, 2015 @ 18:19:39

  Reblogged this on tineridelanganoi.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: