Iosif Țon: Făuritorii de garduri

Mike Olari:

Am primit acest mesaj din partea fratelui Țon, un mesaj pe cât de direct, pe atât de actual pentru biserica zilelor noastre. A gândi și a fi diferit astăzi, este un act de mare curaj, pentru care se plătește un preț pe măsură. Fratele Iosif Țon a ales să plătească prețul, fiindcă a înțeles miza și totodată nevoia de a fi ceea ce vrea DUMNEZEU, nu ceea ce vor oamenii.Articolul de mai jos este un semnal de alarmă pentru oricine are urechi de auzit. Timpurile pe care le trăim sunt foarte grăitoare în ceea ce privește SFÂRȘITUL. Mă bucur să vad un om a lui DUMNEZEU, care la vârsta de 80 ani, ne dă un exemplu demn de urmat. Doamne ajută.

Iosif Țon:

Cu toții am înălțat garduri în jurul nostru, ca evreii odinioară, ne-am închis în ghetoul nostru şi-i considerăm „pierduți” pe toţi cei ce sunt în afara zidurilor noastre! Dumnezeu nu i-a obligat pe evrei să-şi demoleze gardul din jurul lor: i-a lăsat, cu gardul lor cu tot, la o parte, şi-şi continuă procesul extinderii Împărăției lui Dumnezeu cu cei care acceptă învăţăturile aduse de Domnul Isus. Aşa va face şi cu ghetourile moderne. Eu nu cred că El ne cheamă să demolăm garduri. Cei care le-au făurit cu atâta trudă vor avea grijă să şi le apere. Să nu ne războim unii cu alții pe motive de doctrină.

Scopul lui Dumnezeu este să-și facă oameni după chipul şi asemănarea Lui. Să populeze planeta cu oameni buni aşa cum El este bun.

Marele teolog şi învățat Erasmus de Roterdam, care credea foarte multe din tezele lui Luther, a fost întrebat de cineva de ce nu se unește cu Luther. El a răspuns: Aștept să văd ce fel de oameni produce Luther prin învăţătura lui. Dacă îmi place ce fel de oameni produce, mă alătur lor!” Mai târziu a constatat că nu-i place ce fel de oameni a produs învăţătura lui Luther şi a preferat să rămână în afară.

Ce fel de oameni produc credințele noastre?

Vă chem la o nouă competiție: Care dintre bisericile noastre produc oameni realmente buni şi oameni cinstiți şi curați şi cu care să-ţi fie drag să trăiești? De ce să ne luptăm pentru garduri? Să producem oameni care seamănă cu Dumnezeu….

Citeste mai mult aici – http://family2fam.com/2015/03/18/iosif-ton-fauritorii-de-garduri/

4 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  mart. 18, 2015 @ 22:51:30

  Reblogged this on Trezire si Restaurare.

 2. 2c4me
  mart. 18, 2015 @ 23:09:21

  Denominationaliste
  Gardurile nu se sar…
  Sub protectia lor, triste
  Si urzicile au har.

  Zidul nu se demoleaza
  Pana cand un om de jos
  Face-un semn si conecteaza
  Chiar cu Regele Cristos…

  Bariere naturale,
  Granite greu de trecut,
  Munti si vai adanci, canale,
  Sub ape-s, ca la-nceput!…

  Sub ape de-nviorare,
  Mangaiere si Duh Sfant,
  Sub ape de vindecare
  Ca in Cer si pe Pamant!…

  Garduri, ziduri, frontiere
  Sub nivelul apelor!…
  Glorioasa Lui putere,
  Vestea Buna-i la popor!…

  Vestea-i buna si completa;
  Adevaru-i Imparat!
  Bunatatea e cocheta
  Iar Mireasa nu-are gard!…

 3. Florentina Nan
  mart. 20, 2015 @ 09:03:31

  ADEVARU-I IMPARAT! Slavit sa fie Domnul!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: