De ce nu se abordeaza pacatul avortului in bisericile noastre?

girl church pray

Citeste si AVORTUL IN BISERICILE NOASTRE – Secretul rusinos al avortului marturisit in Biserica:  O discutie publica despre avort aduce vindecare si De ce Mars Pentru Viata?

Mergand prin biserici in ultimii 13 ani am vazut gravitatea acestui pacat in biserici. Am vazut femei si barbati obositi si macinati de povara pacatului avortului pe care o poarta de ani de zile, unii chiar 30-40 de ani.

….multumesc unora –-(va stiti) care de ani de zile sprijinesc lucrarea MAMI/Iochebed financiar si in rugaciune. La fel si micului numar de pastori care ne sprijinesc impreuna cu bisericile pe care le pastoresc.

Cu riscul de a primi telefoane sau email pe privat am sa fiu directa. In bisericile noastre nu se abordeaza pacatul avortului, dar bisericile sunt pline de surori si frati care sufera in urma acestui pacat. Sunt surori si frati care slujesc Domnului cu frana pusa si aici este durerea cea mai mare. Mergand prin biserici in ultimii 13 ani am vazut gravitatea acestui pacat in biserici. Am vazut femei si barbati obositi si macinati de povara pacatului avortului pe care o poarta de ani de zile, unii chiar 30-40 de ani.

La cele 7 centre MAMA/Iochebed din Romania in ultimii 13 ani au venit la consiliere femei de toate confesiunile si acolo am vazut pe viu. Ceea ce eu si cu Luci Petrila tot spunem nu este ceea ce citim in anumite articole ci ceea ce vedem cu adevarat in camera de cosiliere. Vedem pe viu ce poate sa faca avortul in viata credinciosilor (evanghelici, nu este o denominatie mai sfanta de cat alta). Stam de vorba cu conducatorii bisericilor sau chiar cu conducatorii Asociatiilor sau a Uniunilor si nu se intampla nimic. Fratii pastori cred ca noi vrem sa aducem un nume rau peste biserica, vrem sa le stricam IMAGINEA. Fratilor IMAGINEA este deja stricata, de ce ne mai tot inselam?!

Cand fetele noastre (de la pastori, membri din comitet sau a membrilor din biserica) sunt insarcinate, cand sunt fortate si duse sa faca avort ca sa nu strice imaginea familiei. Cand surorile plang ca sunt fortate sa faca avort pentru ca sotul nu mai vrea sa hraneasca inca o gura. Si uite asa noi credem ca suntem bine si NU SUNTEM BINE FRATILOR. Este timpul sa luam o atitudine corecta fata de aceasta plaga a avortului, sa RUPEM TACEREA, sa spunem lucrurilor pe nume si sa venim in ajutorul celor care sufera in urma avortului! Cei tari trebuie sa ii ajute pe cei slabi. Si mai este si urmatorul aspect, maine se poate intampla in familia ta. Dupa toate statisticile care exista fiecare roman poarta cel putin un mort in spate, fiecare dintre noi suntem direct sau indirect afectati de pacatul avortului.

TACEREA se poate rupe prin felurite moduri. Cel mai proaspat” Marsul Pentru Viata” care a avut loc astazi in multe orase din Romania. Prin a crea mediu unde fratii sa vina si sa marturiseasca pacatul avortului.

Pacatul avortului nu este un pacat de neiertat, numai pacatul nemarturisit nu este iertat. “SANGELE LUI ISUS CRISTOS NE CURATESTE DE ORICE PACAT” NE CURATESTE SI DE PACATUL AVORTULUI. Si haideti sa nu mai clasificam pacate mari sau mici, pacatul ramane pacat. Poate vei zice ca eu nu mi-am ucis copilul prin avort, dar oare de cate ori ai spus cuvantul “prostule” (Matei 5:22). Sa nu fim aspri in ai judeca ci grabnici in ai ajuta in restaurare si recuperare. Nu este prea tarziu fratilor, avem nevoie de un Neemia, de un Daniel, care sa vina si sa mijloceasca la Dumnezeu pentru Romania! Avem nevoie sa ne schimbam atitudinea, sa ne intereseze ce zice Domnul despre noi, nu ce vor zice fratii. Fratii tot frati vor fi, unii vor crucifica iar alti vor incerca sa vina in ajutorul celor in nevoi. TU DIN CARE CATEGORIE VREI SA FII????

Toti ne dorim o schimbare in biserici, toti vrem TREZIRE, dar exista o conditie. Isaia 1:13-18

Iata textul mentionat de sora Miorika:

13. Nu mai aduceţi daruri de mîncare nefolositoare, căci Mi-e scîrbă de tămîie! Nu vreau luni noi, Sabate şi adunări de sărbătoare, nu pot să văd nelegiuirea unită cu sărbătoarea!
14. Urăsc lunile voastre cele noi şi praznicele voastre; Mi-au ajuns o povară, nu le mai pot suferi.
15. Cînd vă întindeţi mînile, Îmi întorc ochii dela voi; şi ori cît de mult v-aţi ruga, n-ascult: căci mînile vă sînt pline de sînge!”
16. “Spălaţi-vă deci şi curăţiţi-vă! Luaţi dinaintea ochilor Mei faptele rele pe cari le-aţi făcut! Încetaţi să mai faceţi răul!
17. Învăţaţi-vă să faceţi binele, căutaţi dreptatea, ocrotiţi pe cel asuprit, faceţi dreptate orfanului, apăraţi pe văduvă!”-
18. “Veniţi totuş să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cîrmîzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lîna.

In lupta pentru viata,
Miorika Cristea
(Sora Miorika impreuna cu sora Lucia Petrila, din Hollywood, Florida, sunt cele care au deschis Organizatia M.A.M.I., Mercy’s Action Mission, Inc., si lucreaza in special in Romania.).

Citeste  aici un rezumat din acest video, in care Luci Petrila si Pastorul Titus Coltea discuta misiunea M.A.M.I la Biserica Emanuel Sibiu, unde e Pastor Nelu Brie – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/01/26/titus-coltea-la-biserica-emanuel-sibiu/

  1. Luci Petrila – la minutul 1:42:20
  2. Titus Coltea – la minutul  1:35:52

Luci Petrila & Titus Coltea

la Biserica Penticostala Emanuel Sibiu

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: