Pastor Liviu Olah – Om al Rugaciunii – Ioan Burca

Photo credit

Photo credit Facebook

Fratele Pastor Liviu Olah, fost pastor la Biserica Baptista „Emanuel”-Oradea, unde in 3 ani s-au pocait 600 de suflete, ceea ce nu s-a mai intamplat in Bisericile de romani baptiste sau penticostale nici  pana atunci si nu stiu de atunci incoace. Acum doar cei de la Toflea i-a depasit si e bine ca au facut-o!

   Fratele Olah venea in fiecare miercuri la Biserica Baptista din Bujac, proaspat facuta dintr-o casa cu etaj, pe care a cumparat-o fratele Simion Medrea, de la Biserica Baptista Sega, actualmente membru la First Romanian Baptist Church – Atlanta, i-a spart tavanul si a lasat numai de jur imprejur tavanul din care a facut balcoane (atunci a costat 90.000 lei- o avere!).
    Desigur ca securitatea s-a suparat rau si el si fratele Medrea au avut necazuri si dupa aceea au inchis-o si au facut, cred, dispensar din ea. (Dupa 89 au primit-o inapoi).
   Nu mai aveai loc nici in picioare; puneau difuzoare si afara; veneau si frati pastori sa-l asculte​.
   DUMNEZEU a facut prin el o trezire extraordinara, pentru ca a fost un om al rugaciunii, a riscat mult, probabil chiar viata lui si desigur ca a avut un dar extraordinar de la DOMNUL!
    DOMNUL sa scoata cat mai multi lucratori in via Lui!
Asta vizeaza nu numai pe pastori, ci pe fiecare crestin in parte!
             DOAMNE ajuta-ne la toti! Amin!
Ioan Burca

Liviu Olah – Un om al rugaciunii

VIDEO by Ariel Neamt

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: