Gog Si Magog Identificat – Nu Este Rusia

Cititi in continuare, si urmariti acest video in care un cercetator al profetiilor biblice cu numele de Tiger Dan, explica de ce Gog si Magog este in Turcia si nu in Rusia asa dupa cum majoritatea crestinilor au avut parerea pana acum.

3 Gog Magog is Turkey 9 reasons

Traducere Agnus Dei – Video de mai jos:

In Cartea Ezechiel in capitolele 38 si 39 aflam despre o incercare a lui Gog si Magog de a invada Israelul. Dar Dumnezeu Insusi intervine. Intrebarea mare care a fost dezbatuta de ani de zile este aceasta: ,,cine este Gog si Magog?”

Gog Magog

Parerea dominanta a crestinismului este ca Gog si Magog este Rusia. Dar nu se gaseste nici o dovada convingatoare ca Gog si Magog este Rusia.  Chuck Missler este un om foarte apreciat si respectat, dar trebuie sa critic munca sa referitoare acestui subiect, pentru ca nu rezista in fata unei cercetari mai amanuntite. El spune ca Rusia este in partea de Nord a Israelului. El spune asa: ,,aceste etichete antice sunt acolo pentru a identifica oamenii. In cartile ebraice acestea sunt ajustate ca fiind in partile extreme de la miaza-noapte. Ce se gaseste in partea de nord si de extrem nord a Israelului? Ceea ce astazi numim Rusia. Rusia este acolo sus in partea de nord.”

,,Asadar, cand ne uitam la aceasta, Magog este acolo sus in partea de nord, iar aceste triburi felurite incearca sa invadeze Israelul, dar Dumnezeu intervine ca sa o opreasca.”

Nu, nu este asa! Daca ne uitam cu bagare de seama la harta, gasim Ierusalimul si de la acest punct tragem o linie in sus verticala, s-ar putea crede ca Moscova este exact la nord de Ierusalim. Dar nu este . Pentru ca Polul Nord este punctul cel mai nordic al Planetei Pamant. Daca mergem pe harta la Polul Nord si conectam o linie dreapta de la Polul Nord la Ierusalim. Aceasta este adevarata linie de la nordul Ierusalimului. Acum Moscova se gaseste la dreapta liniei trasate si nu este nici pe departe aproape de Ierusalim. De fapt nici o parte din Rusia nu este la nord de Ierusalim. Daca va uitati cu atentie la acest mic petec de pe harta, aceasta linie trasata din Ierusalim direct la punctul Polului Nord, intretaie direct Ankara, care este capitala Turciei. Biblia este fenomenal de precisa. Deoarece Biblia in Cartea Ezechiel in capitolul 38:15, ne vorbeste despre Gog si Magog unde ni se spune ca vor veni din partile de nord. Ei bine, Ankara este direct la nordul Israelului.

Gog Magog is Turkey 9 reasons

Am pus impreuna 10 motive prin care se vede ca Turcia este Gogul si Magogul din Biblie. Aici sunt cateva din aceste dovezi:

1. Cele sapte biserici din Cartea Apocalipsa sunt toate in Turcia (Apocalipsa cap.2).

2. Timp de mii de ani scaunul de domniei al Satanei este in Turcia (Apocalipsa 2:13).

3. Ankara este direct la nord de Ierusalim (Ezechiel 38:15, 39:2)

4. Arca lui Noe s-a oprit in Muntii Ararat din sudul Turciei de unde izvoraste riul Eufrat. (Genesa 8:4).

5. Persia care este Iranul din zilele moderne este la frontiera cu Turcia (Ezechiel 38:15).

6. Fantanele de ape sunt in sudul Turciei care alimenteaza riul Eufrat (Apocalipsa 16:12).

7. Si cea mai mare dovada ca Gog si Magog este Turcia si nu Rusia, este pentru ca Biblia spune ca este Turcia: ,,Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: ,,Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului!”(Ezechiel 38:3) Daca analizam acest verset, domnul Mesecului si Tubalului este primul ministru sau presedintele. Aproape toti scolarii Bibliei accepta ca Mesecul si Tubalul sant doua orase de la ambele capete ale Turciei. Ele exista si astazi. Deci, Gog este Turcia, Mesecul si Tubalul sant orase din Turcia si domnul (chief prince in Limba Engleza) este imparatul, sau presedintele intregii tari a lui Gog pe care am identificat-o ca este Turcia.

2 Gog Magog is Turkey 9 reasons

Daca am ajuns pana aici si inca va starneste interesul, am tinut ce este mai bun pentru la urma. Va voi da in continuare o informatie pe care am descoperit-o, care va va lasa uimiti. In Apocalipsa 9:16 gasim scris: ,,Ostirea lor era in numar de douazeci de mii de ori zece mii de calareti.” Deci numarul oamenilor care vor invada Israelul este de doua sute de milioane. Dar de unde vin acestia? Ezechiel 38:5 ne spune de unde vin: ,,Impreuna cu ei  voi scoate pe cei din Persia, Etiopia si Put, toti cu scut si coif.” Este deci Persia (Iranul), Etiopia, Libia si Turcia. Aici vedem ceva foarte interesant. Daca adunam numarul de populatie al acestor tari aflam ca , Persia care este Iranul de astazi, are o populatie de 75 de milioane, Etiopia care este Sudanul de astazi, are o populatie de 45 de milioane, Libia, 6 milioane si Turcia 75 de milioane de locuitori. Daca adunam aceste numere laolalta, avem 201 milioane de locuitori. Toate aceste tari sunt invecinate, exact asa cum gasim scris in Biblie, ele imprejmuiesc Israelul, exact cum scrie in Biblie si populatia totala este de 200 de milioane de oameni, exact cum zice Biblia. Toate aceste tari sunt musulmane si sunt impotriva lui Israel, exact cum spune Biblia. Si eu banuiesc ca daca Israelul ataca Damascul, acesta devine un morman de daramaturi, exact cum spune Biblia, atunci toate tarile din jur, Turcia, Persia, Etiopia si Libia, se vor uni ca sa invadeze Israelul. Dupa ce Israelul este invadat, agresorii vor fi nimiciti ca drept razbunare, exact cum spune Biblia.

All photos – Youtube capture.

Gog Magog Identified. ITS NOT RUSSIA

VIDEO by TigerDan925

https://www.google.com/search?q=turkey+strikes+russian+military+jet&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjBnv-xyYfOAhVNySYKHeyxDEYQ_AUICSgC&biw=1280&bih=884#imgrc=o_qid9zSPsPinM%3A

47 comentarii (+add yours?)

 1. joseph elon lillie
  mart. 25, 2015 @ 10:35:45

  Great VLOG post very interesting. I do feel thought that the information from Ezek. 39 and Rev are speaking of two separate events. Gog and Magog are not Armegeddon as I understand it.

  • rodi
   mart. 25, 2015 @ 11:17:19

   Joseph, thanks for the comment. We thought it was an interesting video, regardless of one’s interpretation of Ezekiel 39

 2. alexpop7620
  mart. 25, 2015 @ 11:48:41

  „Anii profetici trebuie rectificați. Și sunt mulți, vreo 28.”

 3. alexpop7620
  mart. 25, 2015 @ 11:56:16

  Vreau să spun că, în cazul acesta, fratele L. Gog ar trebui să facă o rectificare „Anilor profetici”

  • rodi
   mart. 25, 2015 @ 12:01:02

   tehnologia e incredibila.
   Google earth maps ne desuleste care este true north in cazul acesta…
   Speram ca fratele Gog sa studieze acest video…

  • Siteri Bálint
   dec. 04, 2015 @ 12:04:51

   ei au scris ca este o armata de 201 milioane, eu spun deci sunt 201 milioane toti vor venii inpotriva lui Israel! asa este dupa ce ati scris ? dar in 201 milioane sunt tineri, batrani, femei, ciungi, orbi, schiopi, handicapati, debili etc etc toti pot purta scut si sabie ?? as mai putea scrie dar nu scriu, macar sa-mi dati un raspuns

 4. Mihai Manolache
  mart. 26, 2015 @ 04:18:37

  Rodi, eu zic sa nu ne grabim cu afirmatiile.. Ezechiel nu spune ca Gog si Magog va fi la nord de Israel..Ci spune ca Gog si Magog este in fundul miazanoaptei..deci undeva in spate de tot..Nu aproape de Israel..Apoi spune ca Gog si Magog va veni impreuna cu Persia, care este Iranul de astazi..Rusia este aliatul Iranului..si face mult mai clar parte din peisajul asta biblic in care ni se spune ca anumite tari vor veni peste Israel..Turcia este membra NATO..Iar singura nu are puterea de a infrunta Israelul..Situatia asta geopolitica dureaza de mult timp si m-ar mira sa fie schimbari majore acum..Dar eu zic sa nu ne grabim cu afirmatiile tipului asta care a visat ceva peste noapte..

  • rodi
   mart. 26, 2015 @ 08:28:48

   nu a visat acest tip, e un crestin apologet. Daca ne uitam pe harta la tari le vom vedea altfel decat daca ne uitam pe glob. Acum, avand tehnologia google maps (google harti) putem sa tragem linia inspre nord sa vedem prin ce tari trece linia de la Ierusalim inspre Nord si adevarul este cum spune acest om:
   „De fapt nici o parte din Rusia nu este la nord de Ierusalim.”
   Asta este o informatie incontestabila. La fel, afirmatia lui ca Biblia ne ‘vorbeste’ cu precizie, nu face greseli.
   In engleza scrie ‘far north’ sau extreme north’. M-am uitat peste o explicatie aici –
   http://biblehub.com/hebrew/6828.htm
   in ebraica este cuvantul tsaphon – care inseamna Nord.’Apoi, mai este o dovada, citata:
   Si cea mai mare dovada ca Gog si Magog este Turcia si nu Rusia, este pentru ca Biblia spune ca este Turcia: ,,Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: ,,Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului!”(Ezechiel 38:3) Daca analizam acest verset, domnul Mesecului si Tubalului este primul ministru sau presedintele. Aproape toti scolarii Bibliei accepta ca Mesecul si Tubalul sant doua orase de la ambele capete ale Turciei. Ele exista si astazi.

  • filip.marius.g
   nov. 10, 2015 @ 12:36:41

   Pun mâna pe Biblie și corectează-ți lipsurile pline de tupeu! Domnul îi vorbește prooroculu Ezechiel, 38/2, care se afla în Țara Lui și se referă la nordul ei, ce-l constitue Moscova și Rusia. Studiază „decriptări scripturale” și cu nițică topografie militară, poate poate reușești. Succes Filip

 5. Iosif
  mart. 26, 2015 @ 08:57:56

  Nu va orientati dupa astfel de speculatii,care nu duc decit la discutii contradictorii si amaraciune,neavind nimic ziditor duhovniceste, mai important consider necesara vegherea si sfintirea in vederea asteptarii schimbarii si inoirii tuturor lucrurilor,pe care Dumnezeu le va realiza la implinirea vremii.
  „Sfirsitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiti intelepti dar,si veghiati in vederea rugaciunii.”(1Petru 4:7)
  Fiti binecuvintati.

  • rodi
   mart. 26, 2015 @ 09:03:53

   si totusi, Domnul Isus nu este impotriva sa discutam semnele vremurilor, ci vrea sa fim constienti de ele:
   Şi dimineaţa, ziceţi: „Astăzi are să fie furtună, căci cerul este roşu-posomorât.” Făţarnicilor, faţa cerului ştiţi s-o deosebiţi, şi semnele vremurilor nu le puteţi deosebi? – Matei 16:3

 6. Iosif
  mart. 26, 2015 @ 10:03:06

  E adevarat ca noi,copiii lui Dumnezeu ,cercetind „semnele vremurilor”prin oglinda Scripturilor,incercam sa deslusim mai clar,in scurgerea timpului,prin analiza evenimentelor ce se succed,pe plan mondial,perioada de timp ce ne mai desparte de intilnirea cu Mirele nostru drag,si desigur,vazind aceste semne implinindu-se,avem motive intemeiate sa ne bucuram si sa ne veselim.
  „De aceea ,incingeti-va coapsele mintii voastre,fiti treji,si puneti-va toata nadejdea in harul,care va fi adus,la aratarea lui Isus Hristos.”(1Petru 1:13)
  Fiti binecuvintati.

 7. Trackback: Altarul Domnului A Fost Reconstruit In Ierusalim – Un Semn Al Vremurilor? | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: LIVE / IN DIRECT Lazar Gog Prezentare: Perspectiva Profetica 2015 – 8 Feb. 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: VIDEO – Totul este gata pentru construirea Noului Templu la Ierusalim | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: Lazar Gog – Gaza in profeţiile biblice (Transcript) | agnus dei - english + romanian blog
 12. Serina
  sept. 05, 2015 @ 18:44:34

  am analizat toria voastra si va admir munca, as adauga insa ceva, ce provine din propria analiza:
  Biblia este plina de cuvinte si nume care pot avea un semnificat diferit de cel superficial. In ultimii ani de cercetari, am descoperit ca, cuvantul Israel din Biblie nu se refera la statul Israel (care este un stat nou) ci la un grup de oameni raspanditi in lume si ei sunt poporul lui Dumnezeu, in realitate ei sunt parte de Dumnezeu si deci Dumnezei..poate suna ciudat, stiu.. Este vorba de cei 25% din populatia lumii care au Suflet (nu intru in detalii de ce unii au si alti nu au Suflet si ce este acesta dar gasiti detalii in cerctarile prof.Malanga Corrado).
  Cand profetia a fost transmisa lumii prin acel canal, se facea referire la poporul lui Dumnezeu, numit Israel (grupa de oameni cu Suflet divin), iar gruparea care a ascultat profetirea a crezit ca e vorba de ei si s-au autonumit poporul Israel, fara a intelege acest cuvant.
  Gog as zice ca e Dumnezeu si Ma-Gog cei impotriva lui Dumnezeu, si aici vorbesc de Dumnezeu adevarat al iubirii si armoniei si nu cel razbuntator si tortionar. Iar inclinati spre Dumnezeul iubiri sunt cei care respecta legile Lui cele 10 porunci care in realitate sunt luate din Egipt fiind primele legi impuse de administratia Egiptului, era insa 13 si frazele erau mai lungi. Cei inclinati spre Dumnezeul iubirii sunt cei care ´´tin portile descuiate´´ caci nu se tem, au credinta in ceilalti si sunt buni, dar ei sunt raspanditi si multi sunt sub religia crestina, dar nu numai…deci impotriva Fiilor lui Dumnezeu se va duce acest razboi, iar cele 4 tari care vor insuma 200milioane ca numar reprezinta tarile de unde navaleste exodul, tarile islamice, ei vor actiona impotriva Israelului adica Fiilor Domnului. In urma cu cca 2 ani am descoperit ca Israel inseamna poporul lui Dumnezeu dar nu are legatura cu statul Israel ci cu anumiti oameni care dpdv vedere genetic au vibratie inalta si ca atare detin Suflet (parte din Divinitate).
  Daca inlocuim cuvantul Israel, deci schimbam intelesul. Pe de alta parte va apropiati de adevar cu atacarea Israelului, este un mic punct neislamizat intre cele 4 colturi si ura e destula acolo acumulata astfel ca conform cu calculele anilor sabatici dinn septembrie 2015 pana la septembrie 2016 va fi declansat razboiul islamo-crestin, Israelul va fi atacat si va pierde Jerusalimul inainte de septembrie 2017, ceea ce inseamna si instalarea Anticrhistului ca o victorie asupra islamismului asupra simbolului crestinismului-Jerusalimului…urmand apoi ´´razbunarea divina´´.

  • Iosif
   nov. 15, 2015 @ 23:20:47

   „Biblia este plina de *CUVINTE*…”

   „Duhul este acela care da viata,carnea nu foloseste la nimic; *CUVINTELE* pe care vi le-am spus Eu sunt duh si viata.”(Ioan 6:63)

   Copiii lui dumnezeu,sunt dependenti de CUVINTELE Scripturii si se hranesc cu aceasta „mana” cereasca ,necesara in dezvoltarea,cresterea si desavarsirea celor nascuti din „samanta”… buna.

   „Astfel,te-a smerit,si te-a lasat sa suferi de foama si te-a hranit cu *MANA* pe care nici tu n-o cunosteai nici parintii tai n-o cunoscusera,ca sa te invete ca omul nu traieste numai cu *PAINE*,ci cu orice lucru care iese din gura Domnului traieste omul.”(Deuteronom 8;3)

   **HRANITI-VA CU,CUVANTUL LUI DUMNEZEU,CA SA TRAITI.**

   „Ferice de cei flamanzi…”

   Fiti binecuvantati.

  • Filip Gavrilă Marius
   feb. 24, 2016 @ 07:31:08

   Nu căci Gog, spune Cartea Cărților, este din ȚARA lui Magog. Filip Gavrilă Marius

 13. filip.marius.g
  nov. 10, 2015 @ 12:12:59

  Nu-ți amăgii cititorii căci dacă greșești cu Gog și cu Magog, domnul nu ți-o iartă ! Gog este Moscova, iar Magog categoric, Federația Rusă. Vei fi convins de aceasta, în anul 2377. Îi doresc sufletului tău, să nu se piardă până-n acele vremuri !

 14. Trackback: O noua alianta periculoasa in Orientul Mijlociu | agnus dei - english + romanian blog
 15. novak arpy
  nov. 15, 2015 @ 13:23:08

  Etiopia mai are importanta in istoria viitoare?

  • Filip Gavrilă Marius
   feb. 24, 2016 @ 07:27:25

   Nu, Etiopia nu va juca un rol serios în istoria spirituală viitoare iar chivotul, uitați căci sar găsi acolo. Cu stimă, Filip Gavrilă Marius

 16. novak arpy
  nov. 15, 2015 @ 13:26:21

  Tinand cont de atitudinea si aliantele Rusiei, eu cred ca se ca ridica impotriva Israelului, dar intr adevar Tubalul e in Turcia.

 17. Trackback: Principala amenintare pentru pacea mondiala: islamul apocaliptic | agnus dei - english + romanian blog
 18. iosif
  nov. 15, 2015 @ 23:45:17

  Ascultinu-l in dupa amiaza zilei de 15.11.2015 pe V.Pustan,am realizat ca,desi nu e desavarsit,acest om se apropie vertiginos de cunostinta ADEVARULUI,mai mult decat oricare dintre „marii” evanghelisti.
  Dumnezeu,Tatal Domnului nostru,Hristos Isus ,sa-l lumineze in continuare cu lumina cunostintei adevarului ,sa dea hrana cereasca tuturor celor infometati,MANA ce s-a coborat din cer,CUVANT CURAT si HRANITOR datator de VIATA AUTENTICA,VESNICA.
  Fiti binecuvantati.

 19. novak arpy
  nov. 16, 2015 @ 04:14:06

  Imi cer scuze pentru atatea interventii, dar e un subiect foarte interesant si mai am atatea lucruri sa scriu. Incep sa cred ca Antihristul nu e papalitatea cum am crezut pina acum, adica nu este in mod direct desi o consider parte din babilonul politico-religios care va cadea comform Apocalipsei. Nu cred ca Papa sau un lider politic se va aseza in templul al treilea. …..In Europa si SUA, e o amortire si o adormire profunda, aproape de coma spirituala.

  Incep sa cred ca islamul este Antihristul, ei sunt foarte inversunati impotriva evreilor si crestinilor, dar nu numai impotriva noastra…ei sunt impotriva a tot ce inseamna umanitate si viata, ei pur si simplu imprastie moarte peste tot, atat la propriu cat si la figurat! La figurat prin ura pe care o imprastie fara precedent in contextul actual sub ochii lumii!Nu sunt sigur de asta si nu vreau sa speculez dar indemn, sa fim cu ochii pe ei si pe Ierusalim pt ca faptele lor ne arata acest lucru. Din cate vad se doreste islamizarea Europei. De ce nu termina cu ISIS? De ce nu iau masuri impotriva Arabiei Saudite, care sponsorizeaza ISIS?Iranul sponsorizeaza Hezbollah, iar astia se alieaza cu Syria si Rusia toti acestia dusmani cu Israel.

  Ce nu stiu sau nu am identificat  insa, este daca Antihristul va fi o singura persoana sau un sistem total opus Scripturii?In acest cadru se cam potriveste opozitia intre Biblie vs coran (intentionat scriu cu c mic) dar nu stiu daca au ei un lider anume care ar putea sa fie Antihrist in persoana in viitorul apropiat. De ce cred asta? Pai ei vor sa cucereasca intreaga lume si sa impuna Sharia. Sharia este islamul si islamul este Sharia, legea lui A. (nu vreau sa pronunt numele dumnezeului lor crud, care este intruchiparea raului!) lege care este spre „binele omului” am incheiat citatul.

  Da, in conceptia lor e spre binele omului ca ei sa aibe autoritate, sa impuna Sharia, sa taie, sa spanzure si sa pedepseasca necredinciosii cum suntem noi. Cine nu accepta sa devina musulman….la moarte cu el! Mai cred ca un sistem Antihristic nu poate veni dinspre SUA si occident sau Vatican, unii au abolit pedeapsa cu moartea pt totdeauna, altii o folosesc dar numai pt crime deosebit de grave iar altii nu cred ca vor mai repeta oririile trecutului. Cine are interes in Ierusalim? Nu Vaticanul, ci islamul. De reprosat pt Occident si Vatican ar fi ca inchid ochii si fac aliante periculoase care incet dar sigur se va intoarce impotriva Israelului fizic, care este laic in acest moment!!!  Israelul fizic e in mare pericol si are un viitor sumbru. Va cadea dupa cateva decenii de la infiintare, tind asta sa cred acum.

  Vestea buna e ca o ramasita va ramane si care se trezeste si il accepta pe Yheshua sau Isus Hristos. Cum am scris mai sus, Rusia are o atitudine ostila fata de Israel. SUA si occidentul are aliantele ei pt interesele ei, nu stim cat timp va mai sprijini Israelul…contextul din Syria e foarte periculos si ne afecteaza deja direct….intr adevar va imbata Dumnezeu toate natiunile pamantului cu Ierusalimul, nu doar pe vecinii arabi si  se vor intoarce impotriva Israelului…..

  Uitati va la atitudinea occidentului, la liderii politici ce priveste criza refugiatilor, sunt total inconstienti sau nu exista vointa politica sa rezolve! Mor oameni la Paris, Londra, Madrid dar noi trebuie sa i primim cu bratele deschise. Vor primi drepturi de care noi nu am beneficiat nicioidata. Nici nu si imagineaza ca asta e o bomba cu ceas!E ca si cum, ma primesti in casa ta, ma hranesti, ma adapostesti, imi dai de lucru si apoi iti cuceresc casa, ma impun si chiar te omor. Asta fac ei. Nu au interes sa rezolve! Se pare ca prin acest mod vine Anticristul. Islamul va prinde putere peste tot, ne va afecta in mod direct viata, ce sa mai spun despre Israel?

  Turcia e o tara interesanta. Vrea sa fie parte din Occident dar sa ramana islamic. ..si se pare ca a reusit….in Germania traiesc 3 sau 4 mil turci. Nu ma mir ca Merkel face lobby pt islam.

  Intr adevar din punct de vedere geografic Turcia pare sa fie Gog Magog, pt ca Tubal acolo e localizat. Acolo e scaunul de domnie a lui Satan, Turcia a fost o tara unde au fost Bisericile crestine. Deci acum unde e scaunul de domnie a lui Satan predomina islamul. Interesant dar in acelasi timp ingrijorator …cum vedeti voi lucrurile? Gresesc?

  • rodi
   nov. 16, 2015 @ 06:58:16

   Intr-adevar, multi cred ca islamul face activitatea anticristului, dar va veni o persoana Care va face pace cu Israelul si-i va amagi. Aici e mai greu de crezut ca se va ridica un musulman Care sa vrea asa ceva…desi multi cred ca presedintele americii si actiunile sale s-ar potrivi cu un astfel de scenariu….doar Dumnezeu stie…

   • novak arpy
    nov. 16, 2015 @ 07:54:02

    Mda…sau Papa care e un om influent….este clar ca cineva va ajunge sa medieze intre Israel, islam si intreaga lume. Apropo de politica UE fata de refugiati musulmani. In momentul de fata Israelul ia decizii cum vrea si o inteleg, dar e posibil sa fie constransa ca sa nu dispara de pe harta lumii

    • Iosif
     nov. 28, 2015 @ 15:11:24

     „Preaiubitilor,sa nu dati crezare oricarui duh,ci sa CERCETATI duhurile daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi prooroci mincinosi.
     Duhul lui Dumnezeu sa-L cunoasteti dupa aceasta: Orice duh care marturiseste ca Isus Hristos a venit in trup este de la Dumnezeu; si orice duh care nu marturiseste pe Isus,nu este de la Dumnezeu,ci este duhul lui Antihrist,de a carui venire ati auzit. El chiar este in lume acum.(1Ioan4:1-3)+
     „…Bagati de seama sa nu va insele cineva.”(Matei 24;4)
     Fiti binecuvantati.

  • Marius Filip
   nov. 28, 2015 @ 10:19:19

   Stimate domn. Tratezi mai multe probleme interesante din Biblie, fapt de admirat, întrucât se vede că vă pasionează Cartea Cărților. Consider, că ar fi necesar să limpezim unele lucruri și anume: Gog din țara lui Magog este identiccu fiara cu „numărul numelui ei” de: șase sute șase zeci și șase și sub nici o formă păcăliciul neânțelept, nepriceput și necalculat „666”. Ioan, autorul Apocalipsei a fost evreu și scriind pe ebraică acest mult, mult dicutat număr, se obține numărul de om sau numărul numelui fiarei, care este „100” (sameh, sameh, vav). În ebraică literele au și valoare de cifre ! Sunt 5 litere în cadrul alfabetului, ce dețin două valori numerice. La capete de cuvânt au valoarea mare, iar în interior, valoarea mică. Acest 100 tradus în litere latine ne dă: U.S.S sau O.S.S. sau pe limba fiarei, Vastocinâe Socialisticeschie Stranâ. De ce ? 1= vav care are 3 echivalente în traducerea latină: U, O sau U. Urâciunea pustiirii este Islamul nu este nici un „Anticrist” ci, frați cu noi de credință. Citește te rog, binecuvântarea dată de Gabriel lui Agar mama lui Ismael, din Genesa cap.16/11-12 și este posibil ca înțelepciunea să crească ! Căci sunt răi, așa i-a lăsat Ceratorul ! Da ai dreptate, căci ei se vor instala în Templul al 3-lea conform celor expuse de Daniel și vor curma efectuarea jertfei necurmate. Dar tot frați de credință ne rămân. Studiază Coranul în care cred 2.000.000.000 de oameni, în Biblie cred tot pe atâția, iar sarcina lui Israel ca Popor și Țară, este, să dea credința în El și la celelalte 2-uă miliarde (1/3, pentru fecare Templu), prin sacrificarea în anul 2.377 al Templului 3 și mulți, foarte mulți, ostași ai Domnului. Referitor, la Urâciunea pustiirii din Daniel cap.12/11; Jertfa necurmată a încetat în anul 720 î.e.n.,datorită regelui Ahaz, mare sacrilegiu și afront, la adresa Domnului + 1.290 zile ale sistemului Soare + Terr (ani tereștrii) = anl 570 e.n., anul nașterii profetului Mohamed, + 62 de ani cât a trăit profetul ( !!! cine va aștepta !!!) = anul 632 + 1.335 zile ale sistemului S + T = anul 1.967 ( acel ferice de început de paragraf). Cu stimă Filip Gavrilă Marius

   • izvorulvietiimele
    nov. 28, 2015 @ 12:26:27

    Da. Ținând cont de ideologia islamistă mă aştept ca dintre ei să iasă acest Anticrist (care este împotriva Domnului Isus sau este cel împotrivitor) şi care va fi nimicit de Domnul Isus, dar sunt cu ochii şi pe Vatican. Ei au mai ucis în istorie in numele lui Dumnezeu pe urmașii Domnului Isus. Pe altcineva n am identificat, iar când mă uit la islam…mai ales ultimii ani cum ucid cu atâta brutalitate….nu m aş mira.

    Din păcate n am înțeles ultima parte din comentariu dumneavoastră cu 1967. Ştiu că Israel s a înființat în 1948, apoi au urmat imediat niste războaie împotriva lor din partea arabilor. 1967 e anul cu un alt război cu Israelul? Nu prea am reușit să înțeleg.

    Mă întreb in contextul actual e posibil să se ajungă la pace şi să zică „pace şi siguranță” ? Din nou sunt nori de război deasupra noastră când mă uit la Rusia şi Turcia….Mă înfioară să mă gândesc la un scenariu. Singura posibilitate ca profeția să se împlinească adică acest „pace şi siguranță” este să vină un lider (Anticrist) altfel nu văd cum. Ce se întîmplă în Syria e bizar. Tare e încâlcit situația de acolo ce arată cât de divizat e lumea. De aceea cred că Anticrist va fi o persoană pe care il va nimici Isus cu suflarea gurii Lui.

    Nu mi place nici Rusia, nici Turcia, nici Vaticanul, nici Occudentul secular care îşi arată colții…va ieşi la lumină cu adevărat acest Gog, Magog

 20. Trackback: In ce directie se indreapta SIIL? | agnus dei - english + romanian blog
 21. Marius Filip
  nov. 18, 2015 @ 07:17:32

  Este categoric și bătut în cuie, căci: Gog este Moscova iar Magog, Rusia. Filip G.M.

 22. Siteri Bálint
  dec. 04, 2015 @ 12:02:23

  deci sunt 201 milioane toti vor venii inpotriva lui Israel! asa este dupa ce ati scris ? dar in 201 milioane sunt tineri, batrani, femei, ciungi, orbi, schiopi, handicapati, debili etc etc toti pot purta scut si sabie ?? as mai putea scrie dar nu scriu, macar sa-mi dati un raspuns

  • izvorulvietiimele
   dec. 08, 2015 @ 16:24:08

   Indiferent câți vor fi, un lucru ştiu cu certutudine. Ce a fost scris se va întâmpla.

 23. Filip Gavrilă Marius
  ian. 12, 2016 @ 14:27:45

  Pentru izvorulviețiimele. În anul 1967, Israel ca țară și popor în urma războiului de 6 zile, și-au primit inima și sufletele lor, Ierusalimul și sfinții munți, Moriah și Măslinilor.În 1948, a fost primită o parte a Țării, Țară care nu-i întregită încă, lipsindu-i 2,5 teritorii ale triburilor: Gad, Ruben și 1/2 din Menașe. Apropo de anul ce l-ați pomenit,1948: Avraam, patriarhul lui Israel, al creștinătății și al Islamului, sa născut tot în anul 1948 al calendarului mozaic (nu înaintea erei noastre!). Isus sa născut după 3760 de ani de la biblicul Adam (om). În anul 1848, la reprimirea Țării de către Israel, sufletul lui Avraam, căruia Domnul i-a promis Țara, avea tot 3760 de ani. Calendarul mozaic începe, de la nașterea lui Adam! Tot o simetrie interesantă; Buda, sa născut în anul 570 î.e.n., Isus, în anul 0, îar Mohamed, în anul 570 e.n.,Deci: 570 î.e.n. – 0 – 570 e.n.. În legătură cu Gog, în Biblie se folosește și „Gog din țara lui Magog”. Cineva se întreba mai sus, „dacă mai trăim 4 veacuri, până în 2377”. Eu n-aș vrea să mă pierd și să-mi distrug: spiritul, sufletul și duhul sfânt din mine, întrucât, ele aparțin Domnului și nu mie ! Cu stimă, Filip Gavrilă Marius

 24. szaby
  feb. 02, 2016 @ 14:55:30

  Ma mir ca nu Ungaria este Gog…….

 25. Daniel
  mart. 15, 2016 @ 13:41:01

  imaginea cu linia galbena nu e corecta,va rog sa o schimbati,pozitionarea e N-V

 26. Trackback: Primele aplicatii comune ruso-israeliene – Templierblog
 27. Andreea Catana
  oct. 17, 2016 @ 07:59:38

  ”Nori negri se strâng asupra lumii” – o perspectivă biblică asupra războiului din Siria
  Posted on 15/10/2016 by aurelgh

  Probabil că războiul din Siria și atrocitățile care sunt comise în cadrul lui sunt cele mai evidente dovezi ale faptului că trăim zilele de pe urmă ale istoriei omenirii. Împlinirea profețiilor din Isaia capitolul 17 și Ezechiel 38-39 este mai aproape ca oricând, iar toate armatele descrise în Scripturile Vechiului Testament sunt deja poziționate pe câmpul de luptă. Niciodată mai mult ca acum nu s-a putut vedea atât de clar împlinirea literală a Cuvântului lui Dumnezeu. Este scris că ”Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi proroci.” (Amos 3:7) El ne arată din timp ceea ce urmează să se întâmple prin Duhul Său și Cuvântul Lui cel sfânt.

  Toate evenimente care se derulează sub ochii noștri în fiecare zi n-ar trebui nici să ne uimească, nici să ne facă să ne temem, ci doar să ne ridicăm privirile în sus știind că răscumpărarea noastră se apropie.

  Un singur cuvânt ar trebui să ne miște de ajuns încât ziua aceea mare a judecății să nu ne ia prin surprindere: ”Pregăteşte-te să întâlneşti pe Dumnezeul tău!” (Amos 4:12)

  O privire biblică asupra evenimentelor recente ce indică spre împlinirea profețiilor Scripturii.

 28. Andreea Catana
  oct. 17, 2016 @ 08:01:07

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: