Cadoul timp

Young man busy pray

Aproape toate lucrurile in viata pot fi oprite intr-un moment sau altul. Chiar si gravitatia poate fi suspendata temporar.

Exista insa o componenta a vietii care nu poate fi oprita de catre noi. Aceasta este TIMPUL.

Chiar acum cand citesti aceste randuri, timpul marsaluieste inainte. Dar nu inainteaza fara scop.

Timpul inainteaza inspre indeplinirea planului de rascumparare a lui Dumnezeu pentru acest Pamant si locuitorii lui. Apostolul Pavel nu a sfatuit efesenii sa rascumpere timpul doar ca sa se afle in treaba.

A facut-o pentru ca a stiut ca imparatia intunericului este mereu la lucru in a stopa progresul imparatiei lui Dumnezeu.

Cuvintele lui sunt o aducere aminte a faptului ca Satana nu se opreste si nici nu se va opri vreodata sa lucreze impotriva lui Dumnezeu.

Exista si un alt aspect: administrarea a ceea ce primim de la Dumnezeu-viata, repiratie, bunuri material, salvare, abilitati, timp.

Responsabilitatea nostra ca si administratori a lui Dumnezeu este sa utilizam timpul in felul in care Propietarul timpului vrea sa-l utilizam.

Considera astazi ca urmatoarele 24 de ore sunt ale lui Dumnezeu. Le-ai primit cadou. Fii sigur ca vei utiliza acesta zi intr-o maniera constienta, portivit dorintei lui Dumnezeu.

David Jeremiah (Via Lazar Gog)

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: