Cristian Barbosu – Cum joci pe terenul vietii? 19 Martie, 2015

Stiti ca Dumnezeu ne vrea fericiti, dar tocmai ca sa experimentam adevarata fericire, Dumnezeu ne-a dat Scriptura, ca sa intelegem cum…  Fara Dumnezeu nu exista implinire!

Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.Eclesiastul 11:9

In jocul vietii, trebuie sa joci dupa anumite reguli ca si in fotbal. Regulile vietii sunt pentru toti, desi unii vrem sa le acceptam, altii nu. N-avem cum scapa. In jocul vietii nu sunt numai doi pinoi- tu si lumea, ci exista si al treilea si acela e Dumnezeu. El e arbitrul jocului si El tine scorul. Tu pori sa joci cum vrei cu viata ta. Exista insa niste legi morale impuse de legiuitor, in fata caruia vom da socoteala. Si despre toate astea ne vorbeste Scriptura.

Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată. – Eclesiastul 11:9 Sunt lucruri noi? Nici vorba. Majoritatea dintre voi le stiti. Stiti ca va fi o judecata. Stiti ca aveti libertate. Stiti ca aveti si limite. Stiti ca Dumnezeu ne vrea fericiti, dar tocmai ca sa experimentam adevarata fericire, Dumnezeu ne-a dat Scriptura, ca sa intelegem cum. Intrebarea mea in aceasta seara nu-i daca stim regulile astea, ci daca le si traim. Daca le si bagam in seama. Stiti de ce?

Fiindca chiar daca noi nu le bagam, Dumnezeu le baga in seama si in functie de ceea ce e scris aici (in Biblie) vom fi trasi la socoteala. Dar, tot in functie de ce-i scris aici vom fi ajutati, fiindca acelasi Dumnezeu care va fi arbitru atunci, azi, poate deveni antrenor. Din judecator, Dumnezeu poate deveni avocat si e o mare diferenta, fiindca altfel traiesti cand stii ca Dumnezeu poate sa-ti fie alaturi. Multi ignora aceste lucruri si fie nu cred in Dumnezeu, fie nu le pasa de Dumnezeu si de aceea se mira ca lucrurile nu le merg bine in viata. N-ai cum. Fara Dumnezeu nu exista implinire.

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. titelmaghiar
    Mar 26, 2015 @ 20:36:32

    Reblogged this on isus sau nimic and commented:
    Cristian Barbosu – Cum joci pe terenul vietii? 19 Martie, 2015

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

Click pe harta pt ora actuala

%d blogeri au apreciat asta: