Biserica Sfanta Treime Sanmihaiu Roman: Sustinem pe Vladimir Pustan

Vladimir PustanPastori, preoti, lucratori din campul Evangheliei, diaconi si membri din biserici penticostale si alte confesiuni crestine din diferite parti ale tarii, tineri si batrani, femei si barbati, declara prin acest video intocmit de Pastorul Radulov Oliver de la Biserica Crestina Sfanta Treime din Sanmihaiu Roman, judetul Timis, Romania, ca-l sustine pe Pastorul Vladimir Pustan si sunt de partea lui si se roaga lui Dumnezeu pentru dansul.

Fratele Pastor Vladimir Pustan este indragit de multi oameni. El a predicat din  Cuvantul lui Dumnezeu in toata tara si in alte tari unde-a fost invitat de-a lungul anilor si multi oameni s-au intors la Dumnezeu prin predicile sale.

Datorita unor controverse care au aparut pe parcurs, dansul impreuna cu Biserica Sfanta Treime din Beius au hotarat sa se retraga din Cultul Penticostal. Totusi, multi oameni crestini si necrestini sunt cuprinsi de o enigma in aceasta situatie si care ar trebui sa fie clarificata de cei ce sunt in masura sa o faca. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa scoata adevarul la lumina, asa cum se roaga si un pastor din acest video. Numai in felul acesta se poate lua o atitudine corecta asupra acestei situatii, care si acum inca persista.

Scris de Avram-Agnus Dei

 

Biserica Creştină Sfânta Treime, Sânmihaiu Român (județul Timiș). Radulov Oliver

VIDEO by by BIS SFANTA TREIME S. ROMAN

18 comentarii (+add yours?)

 1. Sanda Tulics
  mart. 30, 2015 @ 11:36:42

  Un singur lucru știu;Dumnezeu Singurul stie adevarul și -l va descoperi indiferent de susținerea sau nu a unui om sau indiferent cât de mulți… EL nu se lasă batjocorit!

 2. Sanda Tulics
  mart. 30, 2015 @ 11:40:34

  Cu Dumnezeu chiar nu este de glumit…am experimentat o situație grea și timp de trei ani am dus o povară greu de suportat dar am strigat înaintea Domnului și El mi-a răspuns în felul Lui…sincer și adevărat!Atenție! Dumnezeu nu se lasă înduplecat decât de cei sinceri..indiferent câtă sustinere morală și socială spirituală are cineva…oricine!

 3. Iosif
  mart. 30, 2015 @ 15:45:16

  E de apreciat sustinerea de care se bucura ,si e normal sa mijlocim unii pentru altii,sa fim madulare unii altora,in Hristos,sa ne iubim unii pe altii ,cum ne-a iubit si El pe noi,intro unitate a dragostei sfinte,indiferent de traditii,dogme,crezuri ,culturi,
  sau obiceiuri,mostenite de generatii,ziduri artificiale,construite de „stapinitorul acestei lumi”in scopul distrugerii valorilor autentice ,roade ale Duhului Sfint si a dragostei nemargonite pe care Dumnezeu Tatal ,Si-a aratat-o fata de noi,prin Cuvintul Sau intrupat in Hristos Isus,care „a locuit printre noi,plin de har si de adevar.”
  „Si Cuvintul S’a facut trup,si a locuit printre noi ,plin de har,si de adevar.Si noi am privit slava Lui,o slava intocmai ca slava singurului nascut din Tatal.”
  „Si noi toti am primit din plinatatea Lui,si har dupa har;”(Ioan1:14,16)
  Dumnezeu Tatal sa toarne din belsugul harului Sau peste tot poporul Sau,si sa umple cu uleiul Duhului Sau cel Sfint ,cit mai multe vase,curatite si sfintite ,prin singele Mielului fara cusur,Isus Hristos,Domnul.
  Fiti binecuvintati.

 4. Ionel
  mart. 30, 2015 @ 17:20:19

  Nu pot să nu mă bucur…. „Ecumenismul” =Și toți locuitorii pământului în se vor inchina, toți aceia a căror nume n-a fost scris, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului care a fost junghiat=
  Cuvântul Domnului se aduce la indeplinire, fie că mai este o vreme, fie că mai este o jumătate de vreme, Dumnezeu este Sfânt, şi drept și lucrarea fiecăruia va fi dată prin foc în ziua Domnului, cu siguranță vom avea surprize mari la judecata cea mare și înfricoșata a Lui Dumnezeu, blestemat să fie omul care se încredere în om, și binecuvântat să fie omul care se încredere în Domnul.

  • Avram
   mart. 30, 2015 @ 17:50:58

   Ionel,
   Ce gasesti ca este ecumnenic aici? Daca cineva iti vine in aparare si este de o alta credinta este considerat ecumnenism? Nu sunt deacord cu tine aici. Da intr-adevar Cuvantul lui Dumnezeu se va implini in intregime. Dar a veni in apararea cuiva nu inseamna ecumenism…
   God Bless You.

  • gabebogdan
   mart. 31, 2015 @ 02:09:01

   Sa nu uitam de rugaciunile ecunemice din Bistrita cu catolici, adventisti si Vladimir Pustan
   Sa nu uitam de faptul ca VP s-a inchinat in fata unei statui a Mariei intr-o biserica catolica
   Pustan este un idol ptr multi. Domnul sa le deschida ochii

 5. Dumitru
  mart. 30, 2015 @ 19:21:13

  Un preot mentioneaza in acest filmulet ca s-a bucurat sa-l aiba pe pastorul V.P. la o „intrunire ecumenica”. Unii merg pana acolo incat sustin ca, crestinul evanghelic n-ar trebui sa participe deloc la nicio intalnire interconfesionala la care particioa si cultele istorice. Argumentul este „sa nu cadem in ecumenism”. Logica aceasta tradeaza nu doar o gandire submediocra ci si o doza destul de mare de fariseism.
  Prin urmare, potrivit acestor oameni, un predicator baptist sau penticostal ori se duce la o intalnire cu exponentii altor culte sa-si expuna, taman acolo, punctele care-i diferentiaza ca denominatie (parca nu ar avea timp si spatiu in alta parte), ori nu se duce deloc. Participarea la astfel de intruniri nu presupune nicio unificare a religiiilor, nici nu se pune o astfel de problema iar, daca e sa judecam drept, uitandu-ne la roade, cred ca in urma prestatiei lui VP, mai multi au fost cei care s-au apropiat de evanghelici decat invers…. Cei care ii critica activitatea lui VP sunt de obicei oameni care n-au realizat nimic pe plan spiritual dar se erijeaza in mari „apologeti” . Din pacate, asistam tot mai des la actiuni subversive ale unor oameni certati cu morala crestina, care stau doar si critica activitatea altora, arogandu-si pe nedrept calitatea de apologeti. Acestia nu sunt de fapt nimic altceva decat niste detractori, niste oameni manati de ura, care isi imbracata atacurile sub centura in versete biblice. Din nefericire lista acestora este destul de consistenta.

 6. pavel
  mart. 30, 2015 @ 20:09:15

  Santeti siguri ce sustineti ?

 7. Sanda Tulics
  mart. 30, 2015 @ 23:04:47

  L-ați transformat în idol pe Vladimir Pustan toți postacii dânsului .Dumnezeu urăste idolatria!

  • Avram
   mart. 30, 2015 @ 23:45:05

   Sanda,
   Daca cineva vine in apararea si sustinerea Pastorului Vladimir Pustan, inseamna ca face din dansul un idol? Deci daca cineva vine in apararea ta, cand esti la nevoie, toti acestia o fac pentru ca tu esti idolul lor?! Domnul Isus spune: „sa va iubiti unul pe celalalt”. Cei ce vin in apararea fratelui Vladimir Pustan o fac din dragoste si din recunostinta pentru dansul acum cand el are nevoie de sustinere si suport. Dumnezeu uraste idolatria, dar ceea ce spui tu nu se potriveste cu situatia de fata si nici la modul in care vrei sa o aplici.
   God Bless You!

 8. Iosif
  mart. 31, 2015 @ 01:38:15

  CRITICILOR MEI

  „Multe flori sunt,dar putine
  Rod in lume o sa poarte,
  Toate bat la poarta vietii,
  Dae se scutur multe moarte.

  E usor a scrie versuri
  Cind nimic nu ai a spune,
  Insirind cuvinte goale
  Ce din coada au sa sune

  Dar cind inima-ti framinta
  Doruri vii si patimi multe,
  S-a lor glasuri a ta minte
  Sta pe toate sa le-asculte,

  Ca si flori in poarta vietii
  Bat la portile gindirii,
  toate cer intrare-n lume,
  Cer vesmintele vorbirii.

  Pentru-a tale proprii patimi,
  Pentru propria-ti viata,
  Unde ai judecatorii,
  Ne-nduratii ochi de ghiata?

  Ah! Atuncea ti se pare
  Ca pe cap iti cade cerul:
  Unde vei gasi cuvintul
  Ce exprima adevarul?

  Critici voi,cu flori desarte
  Care roade n-ati adus(?)
  E usor a scrie versuri
  Cind nimic nu ai de spus.”

  M.Eminescu

  Fiti binecuvintati.

 9. Mihail
  mart. 31, 2015 @ 02:21:36

  Dumnezeu uraste idolatria dar uraste si preacurvia,minciuna,ipocrizia si manipularea,ar trebui sa fiti atenti pe cine sustineti,v/ar putea trage dupa el si ati putea da mai mult credit conducerii cultului pt ca biblia ne invata sa ii respectam pe cei care ne conduc,daca am fi mai atenti la ce spune cuvantul lui Dumnezeu am deosebi binele de rau si nu am putea fi manipulati,haideti sa nu mai zeificam oameni,sa/i slujim doar lui Dumnezeu,si daca tot vi/ati facut un site crestin folositi/l pt ai da slava lui Dumnezeu si nu pt a ridica sau cobora asa zisi predicator ipt ca nu tot ce zboara se mananca

 10. Iosif
  mart. 31, 2015 @ 03:32:42

  „Smeriti-va inaintea Domnului,si El va va inalta. Nu va vorbiti de rau unii pe altii,fratilor ! Cine vorbeste de rau pe un frate,sau judeca pe fratele sau,vorbeste de rau Legea sau judeca Legea. Si daca judeci Legea,nu esti implinitor al Legii,ci judecator. Unul singur este datatorul si judecatorul Legii : Acela care are putere sa mintuiasca si sa piarda . Dar tu cine esti de judeci pe aproapele tau ?”(Iacov4:10-12)
  Fiti binecuvintati.

 11. Trackback: VIDEO: Vladimir Pustan susținut de mai multe confesiuni | ARMONIA MAGAZINE - USA
 12. Andreea
  mart. 31, 2015 @ 10:44:10

  Faceti fratilor video prin care sa va depuneti marturiile personale,prin care sa spuneti si altora despre Isus,nu video prin care sustineti ce nu cunoasteti.Stie careva dintre voi DE CE a fost dat afara,motivele adevarate sau doar presupuneti ce va e voua mai bine a crede?Nu sustineti ce nu cunoasteti!
  O vorba romaneasca spune ca nu cunosti persoana de langa tine nici dupa ce ati mancat un sac de sare impreuna,dar apoi sa cunosti pe cineva doar dupa vorbele (si predicile) alese cu grija.
  Haideti sa fim oameni cu scaun la cap!
  II dau dreptate celui sau celor care ati afirmat ca deja se face din Pustan un idol!
  Doamne,iarta-ne!

 13. Alex
  mart. 31, 2015 @ 13:54:14

  Vladimir Pustan este un idol pentru unii? Cei care sustineti asemenea aberatii sunteti straini de crestinism si chiar de Scriptura. Eu de exemplu sunt baptis si pedeasupra sunt si ungur, doar vreu sa va spun ca fregventez biserica baptista, insa imi place de Vladimir Pustan pentru ca predicile lui imi pica la suflet, mai am pe langa Pustan celputin doi predicatori penticostali pe care le pretuiesc la fel, nu pentru ca sunt frumosi ci pentru ca predicile lor ma zidesc. Eu am vazut pe acel preot de la Mosut, cat era de emotionat si totodata bucuros ca il are in biserica lui ca oaspete pe Pusta. Cei care il acuzati pe Pustan pentru niste fapte banuite, oare pe cei care conduc cultul penticostal atat de la centru cat si de la filiale, pe cati ar trebui sa punem la zid? Ei au cumva imunitate in fata credinciosilor? Sa stiti ca Dumnezeu este Cel care judeca si il va judeca si pe Pustan, nu-l judecati si aruncati cu pietre in el necontenit. Oare cum ati proceda in cazul in care ar fi Domnul Isus printre noi si l-ati aduce in fata Lui pe Pustan, acuzandu-l pentru anumita fapte. Daca ar repeta Domnul Isus metoda cu scrisul in tarina, oare cati ati mai ramane in picioare? Pocaiti-va mai intai si pe urma cu siguranta ca nu l-ati mai acuza pe Vladimir Pusta.

  • elena
   apr. 16, 2015 @ 18:43:42

   Aveti perfecta dreptate ! Pe baza unor banuieli si vorbe scoase de un om lipsit de bun simt nu stiu daca trebuie luate in seama toate !
   Dar dece nu spun si despre alte situatii in care au date concrete dar……………………………………..tac….
   Acest om ii deranjeaza pentruca le spune adevarul in fata !
   Sa nu-i mai poarte grija ,ca de aceasta se va ocupa Cel de Sus ,nu i-a pus nimeni procurori in nici o cauza,sa se ocupe de ei insusi ca au destule de corectat !

 14. CORNELIU B
  apr. 01, 2015 @ 14:27:24

  Trebuie sa sustinem biblia si adevarul..,Nu pe Pustan sau pe oricine altcineva.
  Este foarte gresit sa te iei dupa pareri si vorbe,,la sfirsit faptele vorbesc, Dumnezeu stie daca a facut ceva sau nu, dar idea de a crea o pagina si de invita lumea sa participe la sustinerea unuia sau a altuia fie pastor,cintaret ,etc. este gresita. Cuvintul Domnului ne spune ca adevarul te va face , si ne va face slobozi (sau liberi) nu o pagina pe fb. sau alte domenii ,construite pentru a sustine pe unul sau altul. Este foarte usor sa te pierzi pentru ca iti place de unul si altul si sa uiti ca aici este vorba de cuvintul lui Dumnezeu si de mintuirea oamenilor..multumesc,,,

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: