VIDEO Tony Anthony – autor al cartii „Imblanzirea tigrului” la Biserica Filadelfia Bucuresti 30 Martie 2015

Tony Anthony

Photo Stanga – Wikipedia Dreapta – Biserica Filadelfia Facebook

Tony Anthony – Marturia unei vieti transformate

Tony Anthony nu cunostea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic si la vârful piramidei artei sale. Îl astepta o carieră extraordinară. Fiind cooptat în elita gărzilor de corp, el călătoreste în întreaga lume, protejându-i pe cei mai bogati, mai puternici si mai influenti oameni din lume.

Această istorisire plină de actiune, captivantă si adesea înfiorătoare, reprezintă povestea adevărată a lui Tony. Învecinându-se uneori cu fantezia si fictiunea, desi reală în fiecare dintre afirmatiile ei, această remarcabilă carte este aproape de necrezut. Cu o perspectivă fascinantă asupra artelor martiale chineze, cu fiorul pe care-l dă adrenalina în viata pe muchie de cutit a bodyguard-ului, ea povesteste tragedia personală care l-a transformat pe „un ucenic al iluminării” într-un om violent, însetat de sânge.

Tony ajunge în Închisoarea Centrală notorie din Nicosia. Acolo, în adâncurile unui iad zilnic, totul putea fi pierdut, dacă nu l-ar fi vizitat un străin…

Tony Anthony este căsătorit cu Sara. Ei locuiesc în Essex, Marea Britanie, împreună cu cei doi fii ai lor, Ethan si Jacob.

Tony Anthony, three-times World Kung Fu Champion and author of „Taming The Tiger”

Introducere Vasile Tofan:

Am alergat toata saptamana cu preaiubitul frate Tony si cu celalalt frate care ne insoteste, fratele John Lawson. Am fost, Miercuri dimineata, la penitenciarul din Focsani si Dumnezeu ne-a facut parte de mare har. M-am bucurat atat de mult, ca am avut in inima mea o dorinta  pe care de data aceasta Dumnezeu mi-a implinit-o, sa fie cat mai multi oameni, adica persoane private de liebrtate, sa nu le mai zicem detinuti, si Dumnezeu m-a ascultat si Dumnezeu a facut ca sala aceea din penitenciarul din Focsani sa fie plina. Dar, stiti ce am observat? Am observat ca si cadrele sau gardienii, agentii de paza de acolo, de multe ori cand ma duceam pe acolo, ei nu stateau, plecau. Dar, de data asta, au vrut sa ramana acolo si au ramas. Si ceea ce m-a bucurat, am observat, am vazut cum Duhul lui Dumnezeu i-a atins si pe ei. Slavit sa fie Domnul!

Joi, am avut o zi foarte grea pentru ca am fost dimineata de la 10 la 12  la Penitenciarul din Tichilesti si de la doua la patru la Penitenciarul din Braila. Si va spun sincer si acolo am vazut cum Dumnezeua lucrat cu mare putere. In Penitenciraul din Tichilesti sunt intre 230-250 de minori si tineri. Tare mult m-as bucura, odata, sa va puneti la inima sa veniti cu mine in Penitenciarul din Tichilesti, o sa fie pentru dvs. o experienta interesanta. La penitenciarul din Braila am vazut gardieni cu lacrimi in ochi, pentru ca Duhul lui Dumnezeu i-a atins si  pe ei. Binecuvantat sa fie Domnul! Am fost vineri dimineata in Penitenciarul din Galati. Si m-am bucurat foarte mult ca directorul penitenciarului e un om deosebit si cu directoarea adjuncta a educativului, au stat de vorba cu noi mai bine de 30 de minute. S-au bucurat mult de marturia fratelui Tony si de-a fratelui John si ne-am bucurat din toata inima de ceea ce Dumnezeu a lucrat.

Inainte sa-i dau loc, vreau sa va spun ce m-a impresionat pe mine. Il cunosc pe Tony din anul 2009, anul trecut am fost impreuna si l-am vazut din nou si in anul acesta. Va spun ce m-a impresionat la el: PASIUNEA LUI DE A VESTI EVANGHELIA. Asta m-a miscat enorm. Pasiunea lui, dorinta lui arzatoare de a spune despre Domnul Isus Hristos. Eram aseara la Bacau. Sambata si Duminica am fost la Bacau si dupa adunare, ne-am dus sa luam ceva dintr-un Peco. Ei iubesc tare mult ciocolata si ne-am dus sa luam ciocolata. Si Tony a vazut doi tineri. Amandoi aveau cercelin ureche si i-a vazut si imediat s-a dus la ei. Foarte surprinzator, tinerii stiau engleza. Mi-a cerut repede cheia de la masina, a alergat la masina, a luat o carte de-a lui, o carte de-a mea, si le-a dat cate o carte. Si nici n-a stat pe ganduri, a zis: Vreau sa ma rog pentru voi. Ei au intrat asa in… „Pai, stiti…” Am zis: „Nu va necajiti, ca se roaga doar el.. ascultati-l un pic.” SI s-a rugat pentru ei acolo.

Fratii mei, uitandu-ma la pasiunea pe care Dumnezeu a asezat-o  in inima preaiubitului frate Tony, stiti la ce m-am gandit? M-am gandit la ceea ce spune marele apostol Pavel in Romani 1: Am o vie dorinta sa va vestesc Evanghelia. Astfel, in ceea ce ma priveste pe mine, am o vie dorinta sa va vestesc Evanghelia. Si m-am gandit: Dar, de unde vine dorinta asta extraordinara? Dar, de ce nu ai dorinta dupa lucrurile din lumea asta? Nu ma intereseaza. Dar, de ce nu te intereseaza sa-ti faci ceva, o situatie? Nu ma intereseaza. Daca veti citi in Romani 10, spune: Fratii mei, dorinta inimii mele si rugaciunea mea pentru Israeliti este ca ei sa fie mantuiti. Fratii mei, care este dorinta care ne sta la loc de cinste in inima, cu care ne ridicam dimineata din asternut? Ce fel de dorinta ai? Ce fel de dorinta ai cand vii la Casa lui Dumnezeu? Vii cu dorinta sa te intalnesti cu Domnu? Ce fel de dorinta ai cand incepi saptamana? Iti arde inima: Doamne, vreau sa zic unui suflet despre Tine in saptamana asta! Unui suflet, Doamne, vreau sa te marturisesc! Un suflet, da-mi, Doamne! Si, Dumnezeu iti implineste dorinta.

Ce fel de dorinta ai? Ma uit la tineri azi, discutam cu un tanar la Bacau: ‘Ai iPhone 6? Vreau sa-mi iau un iPhone 6.’ Dar, asta care-l ai, nu-i bun? ‘Ah, s-a invechit.‘ Ce dorinta? ‘Pai, sa ma marit.’ Aleluia! Marita-te, Domnul sa te binecuvanteze, ca vine si asta. Daca iti sta la inima decis dorinta  sa traiesti pentru Dumnezeu, toate celelalte ti se dau pe deasupra. Fratii mei, imi doresc atat, dar sa stiti ca dorinta asta nu vine daca stai in fata  chipului dumnezeului acestui veac. Nu vine dorinta. Dorinta vine daca te-ai intalnit cu Domnul cu adevarat. Pe drumul Damascului, Pavel s-a intalnit cu Domnul. Si dorinta din inima Domnului, cu care a coborat din ceruri, stiti caare a fost? El a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut. Si s-a facut transfer, in momentul cand s-a intalnit cu Domnul, s-a facut transfer. Dorinta din inima Domnului a venit in inima lui. Daca te-ai intalnit cu Domnul, ai dorinta asta in inima, sa traiesti pentru Domnul.

Fratii mei, stiti si dvs., nu va spun lucruri noi. Cand plecam de pe pamantul acesta, nu luam nimic cu noi. Dar, iei ce ai adunat pentru Domnul. Ai vestit, anul trecut, unui suflet Evanghelia? Te-ai rugat pentru el, ai postit pentru el? Auziti ce zice Pavel: Cine dintre voi cade si eu sa nu ard? Ai ars de dorinta asta, sa spui vecinului tau, colegei tale de banca? Ai colegi in clasa si esti nepasator ca se duc intr-o zi in iad. Fratii mei, imi doresc in seara aceasta ca Duhul Sfant a lui Dumnezeu  sa aprinda in inima noastra dorinta de-a chema numele lui Dumnezeu peste tara asta. Doamne, vrem sa biencuvantezi Romania, Doamne. Dar, Dumnezeu vrea sa biencuvanteze tara asta prin mine si prin dvs. Atat de mult ma rog ca Dumnezeu sa aprinda un foc in inima acestor  tineri- sa lase moluri, sa lase lucrurile acestea, sa arda pentru Hristos. Sa arda pentru slava lui Dumnezeu, pe care o vrem, pe care o dorim peste tara aceasta.

Urmeaza marturia lui Tony Anthony, incepand de la minutul 32:00 cu un scurt video de introducere si marturia lui Tony Anthony la minutul 34:20.

2 comentarii (+add yours?)

 1. Pavel
  apr. 16, 2015 @ 03:05:50

  http://www.theguardian.com/world/2013/jul/28/tony-anthony-kung-fu-sham

  Anthony, who founded his own organisation, Avanti Ministries, was the star speaker during the Evangelical Alliance-backed Global Day of Prayer in 2010, attended by the mayor of London, Boris Johnson.

  After an independent investigation, a panel appointed by the alliance has concluded that Anthony had, at best, a sketchy relationship with the truth. In a statement on its website the alliance acknowledges that „large sections of the book Taming the Tiger, and associated materials, which claim to tell the true story of Tony Anthony’s life, do not do so”.

  • rodi
   apr. 16, 2015 @ 10:25:06

   Din cate am citit eu, Tony spune ca e vorba de bunciul sau, sa nu fi fost bunicul lui real, dar el zice ca el a crescut cunoscandu-l ca si bunic. Dumnezeu stie adevarul, dar totusi Dumnezeu il foloseste in misiunea lui prin penitenciare.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: