Cameron Wilson: Un american cu inimă de român

Mike Olari: Citind corespondența primită zilele acestea de la organizația înființată și condusă până nu demult de către Pastorul Cameron Wilson: Discover Your Mission, deodată m-au năpădit amintirile.

Pe parcursul deselor mele călătorii în Romania, l-am cunoscut pe fratele Cameron Wilson, unde atât Organizația dânsului cât și Organizația Family To Family, lucrau deja de mulți ani. Am început chiar să colaborăm în unele proiecte și astfel relația noastră a devenit tot mai apropiată. Am avut onoarea să fiu vizitat de dânsul împreună cu soția, la reședința mea din Peoria, Arizona, unde am petrecut împreună un timp binecuvântat.

Deși sunt implicat în lucrarea din România de foarte mult timp, și am întâlnit tot felul de misionari și lucrători pe câmpul de misiune, încă nu am văzut nici o altă misiune mai dedicată atingerii scopului pe care și l-a propus, și nici o altă persoană cu un asemenea impact, ca și misiunea de care s-a ocupat fratele Wilson și persoana dâsului, pe drept supranumit Mister Missions.

 

cameron-and-Marvel-map-2qwer-225x300

Citiți mai jos scrisoarea pe care am primit-o zilele trecute în cutia poștală, scrisoare lăsată de fratele Cameron înainte de moarte, pentru a fi trimisă unui număr de colaboratori, printre care am fost surprins să mă aflu și eu. Asta arată că și în ultimele momente ale vieții s-a gândit la misiunea pe care Domnul i-a încredințat-o în ultima parte a vieții sale pământești

Citeste  aici – http://family2fam.com/2015/04/03/cameron-wilson-un-american-cu-inima-de-roman/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: