Pana Cand Stapane, Zabovesti Sa Razbuni Pe Cei Junghiati

147 de crestini, studenti la Universitatea din Garissa, Kenia au fost ucisi. Photo credit pulse.ng

Citeste aceasta stire aici – MASACRU intr-un campus universitar in Kenya – Studentii care au raspuns ca sunt crestini au fost executati sumar  Aprilie 2, 2015

De ce Dumnezeu ingaduie ca crestinii sa fie omorati si nu intervine

Cand a rupt Mielul pecetea a cincea, am vazut sub altar sufletele celor ce fusesera junghiati din pricina Cuvantului lui Dumnezeu, si din pricina marturisirii, pe care o tinusera.

Ei strigau cu glas tare, si ziceau: ,,Pana cand, Stapane, Tu, care esti sfant si adevarat, zabovesti sa judeci si sa razbuni sangele nostru asupra locuitorilor pamantului ?”

Fiecaruia din ei i s-a dat o haina alba, si li s-a spus sa se odihneasca putina vreme, pana se va implini numarul tovarasilor lor de slujba si al fratilor lor, cari aveau sa fie omorati ca si ei.

                                                                                                  Apocalipsa 6:9-11

In aceste vremuri in care traim, auzim vesti si totodata putem vedea, prin intermediul diferitelor surse,   ca tot mai multi crestini  sunt persecutati si omoriti din pricina marturisirii lor de credinta in Isus Christos. Si multi crestini si oameni din intreaga lume se intreaba de ce exista atata tacere si de ce o lipsa de actiune impotriva acestor crime, care vin in special din tarile musulmane si din parti din Africa dar si din alte colturi ale lumii?

Oare Dumnezeu este nepasator la ceea ce se intampla si nu face nimic? – zic multi.

Crestinii isi dau viata si lasa sa li se taie capul, mai bine decat sa renunte la credinta in Domnul Isus Christos, si accepta cu multa indrazneala si fara nici o frica sau ezitare, sub amenintatea sabiei care este pusa la gatul lor, cand li se spune ca daca nu se lasa de credinta lor in Isus Christos vor fi omorati.

p

Click pe poza pentru articol

Asa cum s-a intamplat cu crestinii din Egipt, sau cum s-a intamplat cu doua zile in urma in Kenia, cand 150 de studenti care erau crestini, au fost omorati cu sange rece de militantii islamisti, in numele lui Alah, fiind impuscati in cap de acesti criminali pentru simpul fapt ca credeau in Isus Christos.

Dar acesti tineri curajosi, nu au dat inapoi si nu s-au lepadat de Numele lui Isus Christos ca sa-si scape viata. Lor li se da acum o haina alba si se odihnesc putina vreme pana se va implini numarul tovarasilor si fratilor lor.

Vom mai vedea astfel de omoruri, si nu ne va fi indiferent, vom primi aceste stiri cu durere in inima, vom plange de aceste atrocitati si am dori ca lumea sa i-a o atitudine impotriva acestor criminali, ca astfel de salbaticii sa inceteze.

Sufletele celor junghiati stateau sub altarul lui Dumnezeu si strigau cu glas tare: ,,Pana cand Stapane, Tu, care esti sfant si adevarat, zabovesti sa judeci si sa razbuni sangele nostru asupra locuitorilor pamantului?”

Li se spune acestor martiri de Dumnezeu insusi ca sa se odihneasca inca putina vreme pana ce se va implini numarul celor care au sa fie omorati ca ei.

Sa nu credem ca Dumnezeu nu face nimic si este nepasator, pentru ca Dumnezeu care sade la altarul Sau, vede si stie de cele ce se intampla, si razbunarea Lui asupra locuitorilor pamantului este aproape, iar cei ce au fost junghiati vor fi razbunati si li se va face dreptate de insusi Dumnezeu.

Pana atunci vom continua sa privim neputinciosi cu tristete, cu durere in inima, cu plansete si nedumerire, dar sa ne pregatim zi de zi pentru ziua cea mare a biruintei pe care o vor primi ca rasplata, toti acei ce nu s-au intinat cu noroiul acestei lumi, a caror nume au fost scrise in Cartea vietii  Mielului, care este Isus Christos Domnul.

Scris de Avram pentru Agnus Dei

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: MASACRU intr-un campus universitar in Kenya – Studentii care au raspuns ca sunt crestini au fost executati sumar | agnus dei - english + romanian blog
 2. GETA
  apr. 05, 2015 @ 09:44:06

  DOAMNE ISUSE CRISTOASE DA-NE PUTERE SI CREDINTA SA STAM LANGA TINE SA NU DAM INAPOI NICIODATA

 3. Iosif
  apr. 06, 2015 @ 06:31:48

  „Somnul ratiunii naste monstri”(Francisco Goya)
  Cea din urma „trimbita”suna desteptarea,insa cei morti si surzii,nu pot auzi sunetul strident si amenintator,ce-i avertizeaza,continuindu-si indiferenti activitatile moarte ale vietii firesti,desarte.avind constiinta adormita sau chiar moarta.
  Domnul sa trezeasca toate natiunile pamintului,din somnolenta si moartea materiala ,la o viata noua „ascunsa cu Hristos in Dumnezeu .”
  Fiti binecuvintati.

 4. Trackback: ISIS a decapitat si impuscat 30 Crestini Etiopeni – “urmasi ai crucii de la inamicul Biserica Etiopiana” | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: