Biblia in Traducerea Cornilescu din nou Online la Bible Gateway

Cornilescu Bible Gateway

Cornilescu Bible Gateway

Un brasovean 🙂 , Dumnezeu sa-l binecuvanteze, ne-a informat ca Biblia in traducerea lui Dumitru Cornilescu este din nou online, fapt pentru care ne bucuram.  https://www.biblegateway.com/
Cornilescu Trans. Bible Gateway
Cornilescu 1924 – Revised 2010, 2014 (RMNN)Copyright of the Cornilescu Bible © 1924 belongs to British and Foreign Bible Society. Copyright © 2010, 2014 of the revised edition in Romanian language belongs to the Interconfessional Bible Society of Romania, with the approval of the British and Foreign Bible Society.PS Nu stim cum sa multumim Domnului pentru Saitul Resurse Crestine, fara care, nu stiu cum am fi supravietuit in tot timpul acesta in care Biblia nu a fost disponibila in trad. Cornilescu la Bible Gateway. Cand ai nevoie de un text lung, e mult mai eficient sa faci copy & paste, decat sa scrii manual. Deci, saitul Resurse Crestine ne-a ajutat foarte mult si ne ajuta in continuare.

Un lucru care am observat este ca motorul de cautare la Resurse Crestine da mai multe rezultate cand introduci cuvinte cheie si cauti un verset in particular decat cel de la Bible Gateway.

Multumim, Doamne, pentru abundenta Bibliilor in hard copy si electronice si ajuta-ne sa ne folosim de ele si sa ne hranim cu Cuvantul Tau!

Resurse Crestine – Biblia, Trad. Cornilescu – https://biblia.resursecrestine.ro

Bible Gateway – Biblia, Trad. Cornilescu – https://www.biblegateway.com/versions/Cornilescu-1924-RMNN-Bible/

Resurse Crestine

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: