ISUS E ACELAȘI IERI, AZI ȘI ÎN VECI ! – PARTEA I

PARTEA I

Dumnezeu Își însoțește Evanghelia Sa cu semne și minuni ca să întărească Cuvântul Viu și Lucrător. Astfel, după ce în Biserica „Vestea Bună” din Slatina, în luna Ianuarie 2015 Domnul Isus a vindecat de cancer pe sora Nuța, la 2 luni distanță în timp, fratelui Cristian Bogeanu i-a vorbit Domnul Isus că trebuie să vină în Slatina să slujească Domnului. După cum ne-a mărturisit chiar el, nu știa în ce biserică trebuie să ajungă, dar Domnul Isus l-a călăuzit spre Biserica „Vestea Bună”. Domnul a decis astfel pentru că nu toți martorii vindecării sorei Nuța au crezut, deși medicul care a îngrijit-o, văzând-o vindecată a declarat : „Numai Dumnezeu te mai putea vindeca!”

Așadar, mărturia fratelui Cristi în biserică, a venit să întărească faptul că Domnul Isus Cristos este același ieri, azi și în veci. El mântuiește, vindecă și face semne și minuni în mijlocul oamenilor pentru ca toț să creadă și să vină la mântuire.

Vă rugăm să urmăriți cu atenție mărturia de mântuire și vindecare a fratelui Cristi Bogeanu, derulată pe parcursul a trei episoade.

Mike Olari

Drumul Către Casă – interviu realizat la Radio Vocea Evangheliei, Cluj-Napoca, România

Bine v-am găsit stimați prieteni la programul nostru, “Drumul Către Casă!” Invitatul nostru de azi este Cristian Bogeanu. El este membru al Bisericii Penticostale Elim din Timișoara, căsătorit cu Mirela și au împreună un copil pe nume David. El a mers mulți ani pe cărările acestei lumi, până în momentul când trecând printr-o suferință al cărei diagnostic a fost greu de pus de către doctori, a început să îl caute pe Dumnezeu. Doar când l-a găsit pe El, a înțeles că bucuria de a fi cu Dumnezeu și de a vedea miracolele Sale, este neprețuită.

Numele meu este Anca Bordea. Bine v-am găsit iubiți prieteni!

cb

C.B. – M-am născut în Drăgășani, județul Vâlcea – România, în anul 1977 și am petrecut copilăria acolo până la vârsta de 8 ani.

A.B. – Mai ai frați în familie?

C.B. – Nu , nu mai am frați. Sunt singurul copil al părinților mei. Părinții mei au divorțat. Mama mea nu a mai putut îndura viața alături de tatăl meu. Era un om foarte agresiv, căruia i-a plăcut alcoolul. Eu și mama ne-am mutat în Timișoara și eu am continuat școala acolo.

[…..]

A.B. – Ce vârstă aveai când problemele au început să apară? Spuneai că ți-a plăcut să pleci de acasă.

C.B. – Problemele mele au început, cum am spus mai devreme, când aveam în jur de 12 ani, când a ânceput Revoluția din 1989, și regimul communist a căzut. La vârsta aceea pot să spun că am experimentat primul miracol din viața mea pe care l-am realizat mai târziu când m-am întors la Dumnezeu. Am realizat că numai atunci și nu când s-a întâmplat în special că nu am crescut într-o familie cu adevărat creștină. Am mărturisit că suntem creștini doar cu buzele și am fost parte din Biserica Greco-Ortodoxă, dar nu am știut ce semnifica puterea lui Dumnezeu. În 1989 pe scările Catedralei Greco-Ortodoxe, când Revoluția a început, eram chiar acolo cu un grup de oameni strigând: “Jos comunismul!  –  Jos cu Ceaușescu!  –  Vrem libertate!  –  Avem nevoie de Dumnezeu”

Acolo pe scările Catedralei din Timișoara, am văzut pentru prima data ce înseamnă să fii împușcat cu gloanțe reale. Armata Română care s-a oprit în fața Catedralei, a început să tragă de voie în acest grup de revolutionary, din care și eu făceam parte, la 12 ani, și pentru prima data am văzut lângă mine oameni împușcați cu gloanțe adevărate. Când au început să tragă, pălăria mea care avea un ciucure mare, mi-a zburat din cap și am găsit-o mai apoi lîngă picioarele oamenilor, era toată ciuruită de gloanțe. Unul sau mai multe gloanțe au trecut prin pălărie atunci când mi-a zburat din cap. Mai târziu am realizat că a fost Dumnezeu cel care m-a salvat; ceva vizibil pentru prima data.

A.B. – A fost primul tău miracol.

C.B. – A fost primul meu miracol pe care l-am văzut cu ochii mei și mai târziu am realizat ce a însemnat.

Citeste in intregime aici – http://family2fam.com/2015/04/11/isus-e-acelasi-ieri-azi-si-in-veci-partea-i/

–VEZI partea a II-a aici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: