Slujba de Paste – Au fost botezati in apa aproape 80 de persoane la Biserica Penticostala Sfanta Treime din Beius Aprilie 12, 2015

VEZI si –

 1. Vladimir Pustan – Un botez cum poate ai mai vazut (tot la noi) 04-ianuarie-2015
 2. 3 Botezuri in aceeasi seară la Biserica Sfânta Treime Beiuş – Vladimir Pustan
 3. VIDEO de la 2 Botezuri in apa la Ciresarii Beius, Pastorul Vladimir Pustan si la Biserica Gloria Arad, Pastorul Moise Ardelean 5-6 Ianuarie 2013
 4. Vladimir Pustan Predica – Botez Nou Testamental la Paste 2012
 5. Vladimir Pustan povesteste – Cand s-a pocait tanarul cu plete si cercel

Biserica Penticostala Sfanta Treime din Beius a sarbatorit ziua de Paste printr-un botez in apa. A fost o atmosfera de mare sarbatoare la care au participat un numar mare de oameni, frati si surori, credinciosi si necredinciosi din tara si din alte parti ale lumii, biserica devenind neancapatoare.  Un numar de 60 de candidati pentru botez, care dupa ce au urmat cursurile de caticheza, au intrat in apa botezului marturisindu-si credinta in Isus Christos.

Persoanele care au fost botezate in apa, au fost din Beius si zona apropiata a Beiusului si din locuri mai indepartate din tara, printre care Suceava, Galati, Bucuresti, judetul Mures, judetul Vaslui, judetul Timis, sau din alte parti ale lumii, romani care au venit din Bali, Indonezia, Italia, Suedia, Franta, Anglia, unii insotiti de familie, altii de rudenii, sau prieteni sau colegi de munca. La sfarsitul programului, dupa ce toti candidatii au fost botezati, Pastorul Vladimir Pustan a facut un apel de chemare celor prezenti ca sa se predea Domnului si sa intre si ei in apa botezului. Aproape douazeci de persoane au raspuns acestei chemari si au fost botezate in Numele Tatalui al Fiului si a Sfantului Duh.

Cei prezenti si cei ce au urmarit programul prin intermediul internetului , prin emisiunea Ciresarii TV, au fost martorii unor declaratii impresionante de credinta din partea celor ce au fost botezati, despre felul in care Dumnezeu a lucrat in vietile lor si motivul ce i-a determinat sa intre in apa botezului.

Inainte de oficierea actului de botez, fratele Pastor Vladimir Pustan a tinut o predica in care a aratat diferenta dintre ceea ce ofera religia musulmana, budista si crestinismul.  A luat Coranul, cartea dupa care se ghideaza aproape un miliard de oameni (musulmani), care ne ucid fratii nostri in numele acestei carti, si se duc dupa un profet, Mahomed. A citit din Coran, dintr-un pasaj in care Mahomed spune asa: ,,Eu mor si nu stiu unde ma duc, si va spun ca nici nu stiu unde va duceti voi.” Dupa ce a citit acest pasaj fratele Pustan a spus ca sunt un miliard de oameni care se duc dupa un om care nu stie unde se va duce cand va muri, si nici nu stie unde se duc nici cei ce-l urmeaza.

Christos Domnul nostru, spune in Cartea Sfanta, ca El stie unde se duce: ,, Ma duc sa va pregatesc un loc, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.” Sa alegem pe Cel ce da viata si Cel ce ne-a promis ca acolo unde merge El, in raiul lui Dumnezeu, ne va duce si pe noi.

In ciuda faptului ca vrasmasul,  care este Diavolul, cauta sa ademeneasca pe oameni si sa-i tina departe de Dumnezeu, Cuvantul lui Dumnezeu lucreaza in continuare si cei ce aud glasul chemarii lui Dumnezeu, se intorc la El si-si predau viata lor lui Dumnezeu, lepadandu-se de pacat si traind o viata noua in Christos.

Ziua de Paste, ziua in care crestinii sarbatoresc invierea Domnului Isus, a fost o zi de sarbatoare pentru toate bisericile crestine si in special pentru Biserica Sfanta Treime din Beius, unde in aceasta zi s-a mai adaugat la numarul celor mantuiti.

Vizionati acest program special de Paste, care va va da un nou impuls si o determinare si mai mare ca sa stati la picioarele Mantuitorului Isus. Botezul incepe la minutul 50.

Vladimir Pustan | Botez-Paste 

Ciresarii Tv | 12-aprilie-2015

..avem din nou VIDEO!

 

VIDEO by Fundatia Ciresarii

Vladimir Pustan – De ce a inviat Hristos?

Slujba din Duminica dimineata 12 Aprilie 2015

VIDEO by Fundatia Ciresarii

16 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  apr. 12, 2015 @ 23:00:23

  „Fenomenul Beius”.Se pare ca Dumnezeu nu tine seama de organizatiile confesionale,iar Duhul Sfint nu actioneaza dupa asteptarile noastre.
  Este pentru a doua ora ca se produce acest fenomen ,si parerea mea este ca e un semn al trezirii spirituale ,si acest efect este produs de Cuvintul lui Dumnezeu,”viu si lucrator”,eliberator de prejudecatile indoctrinarii religioase legaliste,impuse de majoritatea liderilor spirituali.
  E primavara,”ciresii” dau in floare…atragind albinele spre parfumul florilor albe si gingase,ce vor poleniza din floare in floare ,oferind perspectiva unei recolte inbelsugate ,spre satisfactia si bucuria Proprietarului livezii.
  Fiti binecuvintati.

 2. Valeria Iancu
  apr. 13, 2015 @ 01:45:27

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Trackback: Bă, pocăiților, NU SE PUNE VIRGULĂ ÎNTRE SUBIECT ȘI PREDICAT (326) | Romania Evanghelica
 4. GETA
  apr. 13, 2015 @ 12:29:45

  SLAVIT SA FIE DOMNUL CARE CERCETEAZA INIMI

 5. mirela
  apr. 14, 2015 @ 06:00:25

  as vrea sa vad si eu botezul, am incercat pe youtube dar spune ca e privat. cum as putea sa il vad si eu? fiti binecuvantati:)

 6. Long Life Israel
  apr. 14, 2015 @ 22:35:38

  Slavit sa fie Domnul Isus,am vazut in direct botezul acesta,a fost minunat.

 7. Trackback: Un comentariu pe Facebook în legătură cu botezul de la Beiuș | Romania Evanghelica
 8. sanda eleonora
  apr. 20, 2015 @ 02:52:24

  Am fost acolo,am avut bucuria sa intru in apa botezului impreuna cu sotul si fratele meu,Domnul e mare caci ne-a ales si pe noi si ne-a scos din lumea aceasta si falsele amagitoare bucurii…nu-i bucurie mai mare decat cea pe care o revarsa Domnul…Slavit sa fie El !!!!! cat despre biserica din Beius si fratele Pustan,ii purtam in inima,sunt alesii Domnului pentru o lucrare mare de trezire si evanghelizare!!!!

  • rodi
   apr. 20, 2015 @ 08:25:00

   Sanda, Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va tina credinciosi toata viata voastra. Noi am fost in lacrimi mai tot programul, vazand cum mana tare a lui Dumnezeu izbaveste si mantuieste atatea suflete! Multumim pentru marturia ta si Domnul sa va binecuvanteze familia!

 9. anonim
  mai 03, 2015 @ 18:35:00

  Asi dori sa stiu daca e recunoscut botezul De la sfanta treime si de alte culte precum baptisti sau penticostali.

 10. Trackback: VIDEO Botez de Rusalii la Ciresarii , peste 60 de candidati – 31 mai 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: Acum 1 an (15.04.2015) – Un comentariu pe Facebook în legătură cu botezul de la Beiuș | Romania Evanghelica
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: