Proorocie pentru România: Dumnezeu vorbeşte credincioşilor din România astfel!

 

 

Charles Nzekwe

Charles Nzekwe:

Am vazut ca Dumnezeu ne da putere sa rezistam in postul acesta, daca este dupa voia Lui. M-am gandit despre ce text sa vorbesc si Dumnezeu mi-a vorbit despre tara aceasta [Romania].

Stim ca Romania este inima Evangheliei din toata Europa. Si diavolul se lupta foarte puternic, nervos, ca sa aduca dezbinare in biserici.

Si pentru ca suntem aici in post si rugaciune- ca evanghelist, merg in biserici dupa biserici  si am vazut ca diavolul a intrat sa aduca poveri in inima fratilor nostri, ca sa aduca dezbinare prin ce nu este [nici macar] important. Fiind aici in post si rugaciune, stiti de ce diavolul e suparat? DIn cauza ca daca in Romania merge mai bine Evanghelia, puterea Duhului Sfant poate sa intre (sa se duca) in toata Europa, sa aduca eliberare. Din cauza aceea, diavolul e nervos. Am fost in diferite biserici, nu vorbim aici de biserici Penticostale, Baptiste, Crestine dupa Evanghelie [si diferente intre ele], ci vorbim de neintelegerea aceea care nu e de la Dumnezeu.

De ce zic ca nu e de la Dumnezeu? Pentru ca noi, cu toti ne luptam ca sa ajungem intr-un loc, [in acelasi loc] si din cauza asta m-am gandit ca nu-i de la Dumnezeu lucrul acesta. O biserica zice: A noastra e cea mai buna. Alta zice: A noastra e cea mai buna. Nu e de la Dumnezeu!

Trebuie sa strigam la Domnul, ca numai Dumnezeu poate sa aduca unitate intre noi. Stiti ce m-am gandit? La noi in Africa e persecutie. Cand vine prigoana peste noi, nu mai conteaza cine esti si din ce cult esti. Prigoana vine peste Catolici, Ortodoxi, Crestini dupa Evanghelie, Penticostali.. Pe ei nu-i intereaseaza ca esti baptist, ca esti catolic… NU. Cand vine prigoana, toti [sunt prigoniti]. Cand ajungeti acasa, verificati ‘prigoane in Nigeria’. Biserici penticostale au luat foc. Biserici baptiste au luat foc. Biserici Catolice au luat foc. Toti trec prin suferinta.

Am citit in Biblie unde scrie o pilda a lui Isus, pilda cu rugaciunea fariseului care zice: „Doamne, iti multumesc ca eu nu sunt ca pacatosul acesta.” Cum poate omul sa se roage, considerand ca el e o neprihanit? Cum? Numai Dumnezeu cunoaste inima omului. Isus a spus ca cel care se smereste, Dumnezeu il va inalta. Noi nu trebuie sa ne vedem pe noi ca fiind mai buni ca ceilalti. Poate Dumnezeu gaseste ceva in tine, ce eu nu am. Poate Dumnezeu gaseste ceva in mine ce nu am. Fiecare suflet este pretios in ochii lui Dumnezeu. Dumnezeu gaseste ceva in fiecare dintre noi, in fiecare. Tu, poate te coonsideri ca esti cel mai slab, poate eu zic ca sunt cel mai tare si totusi [pana la urma] Dumnezeu gaseste ceva mai bun in tine si tu sa fii cel mai tare. Fiecare dintre noi avem pret foarte mare in ochii lui Dumnezeu.

ROMANIA

Photo Cornel Ciulca

Rugaciunile bisericii noastre sa fie pentru unitatea bisericii din Romania! Roaga-te din toata inima ta. Nu exista biserica in toata Romania in care Dumnezeu sa nu fi gasit pe cineva acolo. Nu exista. Dumnezeu are pe cineva acolo, in toate Bisericile din toata Romania. Daca zici: „O, noi postim, noi suntem cei mai buni,” asta aduce dezbinare. Aduce ura. Acolo, [in biserica] unde ai gasit pacatosi, exista si cineva acolo care-L cauta pe Domnul.

Stiti de ce am spus lucrul acesta? Daca citim in cartea Rut, daca citim toata cartea Rut, Moab era  tara murdara, plina de mizerii. [Fetele lui Lot si-au imbatat tatal, s-au culcat cu el si au nascut 2 copii: Moab si Amona.] Din cauza acestor doi fii ai lui Lot era tara foarte mizerabila. Nimeni nu crede ca se gasea ceva bun in Moab. Si totusi, Dumnezeu a ingaduit ca Naomi sa ajunga acolo cu sotul ei. Dumnezeu a ingaduit lucrul acela. Ma gandesc ca acolo a murit sotul si fii lui Naomi si totusi acolo, Rut a spus: Eu nu o las pe Naomi, ma duc in tara binecuvantata. Prin Naomi, Rut a mers dupa ea si ajungand in tara lui Israel, Rut s-a casatorit cu Boaz. Si de la Boaz, la Jesse, de la Jesse la David, de la David, s-a nascut fiul lui Dumnezeu. [Incepand] din tara mizerabila, Moab.

Noi totdeauna consideram ca suntem cei mai buni. Acolo unde oamenii vad numai ce-i rau, Dumnezeu poate scoate ceva important de acolo. Dumnezeu nu e ca noi, cand vede un loc rau, cauta orice oportunitate sa scoata ce-i bun. Noi, ca oameni, cand vedem ceva rau, noi cautam orice oportunitate sa-i demolam acolo. Sa le dam foc, sa se termine cu ei. Asa e viata unui om. dar Dumnezeu nu-i asa. Acolo unde este rautate, acolo, Dumnezeu cauta ce sa scoata ce e bun, ca oamenii sa inceapa sa mearga pe calea buna.

Naomi a platit un prêt foarte mare. A pierdut doii fii si un sot, ca sa o aduca pe Rut la tara binecuvantata. Si prin ea, Dumnezeu m-a binecuvantat si pe mine si te-a binecuvantat si pe tine in ziua de azi. Se spunea: Cine crede ca va iesi ceva bun din Nazaret? …

Vreau sa-ti spun astazi: Tu ai pret in ochii lui Dumnezeu, dar si altcineva are pret in ochii lui Dumnezeu. Eu si sotia mea avem pret in ochii lui Dumnezeu si toata lumea are pret in ochii lui Dumnezeu. Si ce cauta Dumnezeu in noi este sa iasa ce-i bun din noi, nu sa ne condamne si sa ne arunce la gunoi. Dumnezeu zice in cuvant ca nu doreste moartea pacatosului, e durere in ochii Lui.

Vreau sa va spun, cand cineva spune: ‘Nu merge acolo la rugaciune ca e vrajitorie, cand pune mana pe tine, mori.’ Am zis: „Ma duc unde ma trimite Domnul!” Cand ma duc acolo unde lucreaza diavolul si demonii, cand ma duc acolo, Dumnezeu aprinde lumina.” Nu are putere asupra mea. Cum sa aiba putere, fratii mei? E invatatura falsa, pentru ca acolo unde este/era intuneric, acolo Isus a adus lumina. Acolo unde exista intuneric in viata ta si acolo in viata ta, Isus a adus lumina. Acolo unde oamenii zic, ‘e periculos, sa nu mergi acolo ca diavolul te inghite pe tine’, stai in rugaciune si apoi du-te acolo sa aduci lumina, tu ai pret in ochii lui Dumnezeu.

Vreau sa ne rugam pentru tara asta, ma doare. Tara asta este prima tara a mea din Europa. Ma doare aici, Dumnezeu stie inima mea, sotia mea stie ca totdeauna ma doare. Ma doare ca oameni zic: Al nostru e cel mai bun, ai nostri sunt cei mai buni. Eu vad ca Dumnezeu nu judeca asa, El vrea sa se foloseasca de mine, de tine, de noi. Daca ne consideram cei mai buni inseamna ca Dumnezeu vrea sa aducem ce e mai bun, in locurile unde nu sunt ‘lucruri bune’ de loc.

Nu avem timp ca sa stam si doar sa condamnam, pentru ca lucrurile nu merg bine la nivelul spiritual, ca diavolul totdeauna isi face planuri. Stateam odata in rugaciune si Dumnezeu mi-a aratat cum intr-un loc, diavolul a facut un plan foarte mare si m-am rugat: In numele lui Isus Hristos, toate planurile astea sa fie distruse. Apoi, iar am vazut ca diavolul isi face alte planuri si iar m-am rugat… Asa sa facem pana la venirea Domnului Isus Hristos! Zideste, zideste, zideste si vine si distruge. Incepe din nou, zideste, zideste, zideste… iar distruge. Zideste din nou, pana vine Domnul Isus Hristos. Niciodata s anu fugi  de la diavolul. Stai langa Domnul, ca diavolul trebuie sa fuga obligatoriu de la tine. Aceasta este puterea lui Dumnezeu in tine.

Vreau sa ne rugam pentru tara din toata inima. Nu vreau sa ne rugam: „Numai cultul baptist sa fie binecuvantat, Doamne!” NU! Roaga-te pentru toate bisericile din Romania, sa fie tara pocaita, sa fie biserici pocaite, ca Dumnezeu sa aduca lumina acolo [unde e intuneric], ca oamenii sa-L cunoasca pe Dumnezeu si oamenii sa fie nascuti din nou. Din toata inima, daca noi ne rugam, stiti ce face Duhul Domnului? Incepe sa miste inimile si Dumnezeu aduce lumina, prin rugaciunile noastre. Rugaciunea are foarte mare putere.

Astfel, dar, ca nişte aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi preaiubiţi, îmbrăcaţi-vă cu o inimă plină de îndurare, cu bunătate, cu smerenie, cu blândeţe, cu îndelungă răbdare. Îngăduiţi-vă unii pe alţii, şi dacă unul are pricină să se plângă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi. – Coloseni 3:12-13

Romania Cronici

PROOROCIA:

Dumnezeu vorbeste credinciosilor din Romania astfel: Diavolul este atat de furios si vrea distrugerea tarii prin razboi,dar Eu, Domnul sunt gata sa salvez tara. Treziti-va din somn , credinciosilor! Daca a-ti vedea planurile pe care le-a facut diavolul pentru aceasta tara, nu a-ti dormi noaptea, ci a-ti posti si v-ati ruga neincetat. Vreau sa va izbavesc, zice Domnul ostirilor, de planurile diavolului impotriva tarii voastre. Dati-Mi voie sa va izbavesc, Eu voi putea lucra daca impliniti urmatoarele:

1. Sa fie dragoste intre familii;
2. Luptati impotriva urii si a coruptiei din mijlocul vostru;
3. Luptati impotriva barfei si vorbiti despre vestea buna a Evangheliei;
4.Copii, iubiti pe parintii vostri si ascultatii;
5.Parinti, faceti tot ce puteti sa-i invatati pe copii frica Domnului;
6. Fiecare din voi sa urasca pacatul;
7. Iertati-va unul pe altul, pentru ca si Eu v-am iertat la cruce.

Daca faceti ce v-am spus eu, Eu pot lucra prin rugaciuni, spune Duhul Sfant. Treziti-va! Treziti-va! Se apropie razboiul in Romania! Vine razboiul! Nu pot sa izbavesc fara voi. Vreau sa salvez casele voastre, firmele, bisericile, copii vostri, sotii, sotiile si tot ce aveti , dar impliniti ce am poruncit, pentru ca Eu am nevoie de sufletul vostru mai mult decat decat toate aceste lucruri. Eu sunt gata sa va izbavesc pentru ca va iubesc, voi sunteti ai Mei, pocaiti-va si rugati-va, zice Domnul ostirilor. Mesaj din partea Domnului in timpul postului Esterei , de 3 zile, prin evanghelist Charles Nzekwe.

(Sursa proorociei scrisa: fam Mudreac)

Vezi-

Predica despre unitate in Romania

Februarie 5, 2013

VIDEO by evangelist charles

VEZI SI –

Statul Islamic a ajuns pe Continentul [Est] European
~https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/04/11/statul-islamic-a-ajuns-pe-continentul-est-european/

23 comentarii (+add yours?)

 1. anatatar
  apr. 13, 2015 @ 16:44:45

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 2. Trackback: Rugaciune pentru Romania | agnus dei - english + romanian blog
 3. Daniel Godja
  apr. 14, 2015 @ 16:10:36

  „Nu pot sa izbavesc fara voi.” ” Eu voi putea lucra daca impliniti urmatoarele:” Draga „proorocule, te rog frumos sa nu-ti mai bati joc de Dumnezeul meu, prezentandu-L intr-un mod jalnic. Tu faci din Dumnezeul Atotputernic, un biet milog care cerseste mila omului, pentru a putea face un anumit lucru. Acest dumnezeu pe care-l prezinti tu, nu este Dumnezeul care a creat cerurile si pamantul, nu e Dumnezeul pe care-L prezinta Biblia. Ai prezentat aici un dumnezeu, care se aseamana cu Blue de la casa foster. Exista o diferenta intre termenii :” A nu putea” si ” A nu vrea ” . De cand puterea lui Dumnezeu este este limitata de vointa omului ? Nu mai induce lumea in eroare, incearca si tu sa prezinti adevarul din Scriptura.

  • Avram
   apr. 14, 2015 @ 22:15:55

   Daniel,
   Desigur ca Dumnezeu poate face cum vrea El. Dar de multe ori ne cere si noua sa ne facem partea noastra. Avem multe exemple din Scriptura in care Dumnezeu s-a folosit de oameni. Dumnezeu a facut promisiuni poporului Sau, dar a pus conditii in multe situatii. Daca aceste conditii au fost implinite atunci si binecuvantarile de la Dumnezeu au venit.

  • Daniel
   iun. 05, 2015 @ 17:10:06

   D zeu nu lucreaza decat ca raspuns al rugaciunilor sfintilor !
   asa ca nu va interveni peste unii care nu L cheama ! iar ” draga proorocule ” are dreptate ! D zeu ca sa lucreze asteapta rugaciuni ! nu da buzna peste oameni !
   niciodata in marile treziri spirituale D zue nu a lucrat singur ci datorita rugaciunilor sfintilor s au oamenilor ce L au chemat ! nu cei care L au scos afara !
   asa ca: ” draga proorocule ” taci si mergi si vesteste evanghelia nu sta prabusit peste o tastatura si da verdicte la altii ! ca nu te a pus pe tine avocat nima !
   daca ” draga proorocule ” nu are dreptate atunci D zeu sa se apare singur ! ca de aia ii D zeu !

 4. stroia
  apr. 15, 2015 @ 02:56:01

  DA DA , VA RATACITI NECERCETAND SCRIPTURILE !!! ESTE UN SOI DE DEMONI CARE NU IES DECAT CU POST SI RUGACIUNE , ZICE DOMNUL ! Bine-nteles ca nu ne putem prezenta in fata DOMNULUI cu greva foamei sau etc , dar EL ne cere sa punem UMARUL la planurile LUI si sa nu fim indaramnici ca cei din vechime … care stim ca le-au ramas oasele in PUSTIE ! DUMNEZEU nu ne obliga , dar ne atentioneaza prin prooroci ce se pune la cale de DIAVOL , asa ca daca punem si noi partea noastra trecem mai usor , desigur asta pentru ca nu avem cum fi perfecti iar daca zicem ca nu avem PACATE facem CUVANTUL sau mincinos … IN CONCLUZIE ORICE INCERCARE ESTE PENTRU PERFECTIONAREA NASTRA !

 5. Ioan
  apr. 15, 2015 @ 20:22:53

  Referitor la expresia folosita ca DOMNUL nu poate fara noi.
  E un fel de-a spune ca DOMNUL nu poate fara noi.
  Vedeti mai jos textul din Marcu, pe care cred ca il stiti pe de rost si care spune la fel!

  DOMNUL nu poate fara noi, pentru faptul ca EL vrea sa lucreze
  impreuna cu noi si nu lucreaza uneori decat prin credinta noastra
  si daca ne intereseaza in mod deosebit, daca ne rugam deosebit,
  si desigur daca ne sfintim, cu a fost si cu Israel cand a trecut Iordanul.

  4. Dar Isus le-a zis: „Un prooroc nu este DISPRETUIT decît în patria Lui, între rudele Lui şi în casa Lui.”
  5. N-A PUTUT să facă nici o minune acolo, ci doar şi-a pus mînile peste cîţiva bolnavi, şi i-a vindecat. (Marcu 6:4,5).

  Iata ca DOMNUL ISUS NU a putut, din cauza DISPRETULUI lor!

  DOMNUL nu poate, sau nu lucreaza cu cei, sau pentru cei care-L dispretuiesc!

  Cei care dispretuiesc, sa fie atenti la ceea ce vorbesc, sa nu-i puna
  DOMNUL in teasc, sau in …tarana pamantului, pentru ca nu dispretuiesc omul, ci pe DOMNUL si EL nu se lasa batjocorit de nimeni! Acesta nu-i cuvantul meu, ci al DOMNULUI; vedeti textul urmator.

  Cu proorocia e ca si cu mantuirea; unii cred, altii nu cred.

  Daca nu stim ceva, nu intelegem, sau nu credem, mai bine intrebam, sau mai bine…tacem, decat sa-L suparam pe DOMNUL, pentru ca e foarte periculos; si pe Pamant daca-l superi pe sef e periculos, dar pe DUMNEZEU!?

  7. Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce samănă omul, aceea va şi secera.(Galateni 6:7).

  Fiti binecuvantati cu totii!

  • Avram
   apr. 15, 2015 @ 23:33:36

   Frate Ioan,
   Explicatia dumneavoastra este excelenta.
   Domnul sa va binecuvanteze in continuare

  • ssimonica91
   dec. 03, 2015 @ 04:09:51

   Ce intelept ai vorbit frate! Domnul ti-a dat aceasta lumina! Slava Domnului, foarte adevarat! Doamne ajuta-ne sa credem si sa punem umarul la lucru cu Tine!! Sa fim lucratori impreuna cu Tine, Doamne!!

 6. Ioan
  apr. 15, 2015 @ 20:39:00

  Analizele si cercetarile sunt bune si Biblice, dar sa fim atenti cum le facem, pentru ca daca intri in birou la un om mare, ministru, presedinte, om cu functie de decizie, etc., nu vorbesti oricum, ci selectezi cuvintele, ca sa nu-l superi si sa fii ascultat, si sa-ti rezolve problema, cu cat mai mult trebuie sa fim atenti cum vorbim la adresa Lui DUMNEZEU si a oamenilor Lui, care lucreaza pentru EL (nu numai prooroci sau pastori, ci oricine-i implicat in lucrarea Lui intr-un fel sau altul).

  Si mai mult decat atat, important e sa trecem la practica, adica sa ne rugam, eventual sa postim, in cazul anuntat, pentu Romania, pentru ca DOMNUL sa opreasca razboiul si orice rele, si daca noi ne facem partea, suntem siguri ca si EL isi va face partea, pentru ca EL nu doreste moartea pacatosilor, ci intoarcerea lor la EL. Asta ne promite EL in Cuvantul Sau – Biblia!

  DOAMNE, ajuta! Amin!

  Alese binecuvantari tuturor, ocrotirea DOMNULUI peste toti Romanii si peste Romania! Amin!

 7. Radu O.
  apr. 16, 2015 @ 09:20:43

  Deci intelegem din aceasta proorocie ca diavolul este foarte „nervos” pentru ca
  Romania a devenit in anii din urma,surprinzator pentru multi, „inima Evangheliei din toata Europa”, si astfel,in principal, de situatia din bisericile din Romania depinde „eliberarea Europei” !
  De aceea ,el,diavolul cauta punctul cel mai sensibil unde sa dea lovitura : sa „aduca dezbinare in Bisericile” din Romania. Deasemenea, si”razboiul care se apropie” (probabil o extensie a celui din Ukraina) poate fi evitat daca „credinciosii tuturor cultelor evanghelice din RO,in principal, „s-ar iubi mai mult si ar lupta (si) mai mult impotriva barfei” ! Ce sa mai spui, decat… Doamne ajuta ,daca e asa !

  • rodi
   apr. 16, 2015 @ 10:36:33

   Ati punctat bine esenta mesajului si ‘amin’, Domnul sa ne ajute! Predica a fost independenta de proorocie, dar am gasit cuvenit sa o includem pentru ca este o sesizare independenta, ‘din afara’ si acelea sunt totdeauna mai ‘adevarate’ decat autosesizarile noastre. Dumnezeu sa ne ajute pe toti la acest capitol ca am trait si am vazut prea multe dezbinari de biserica care au lovit/distrus nu numai biserici, dar si familii si indivizi care au parasit in mod permanent bisericile romane, ca rezultat. Asta e partea negativa si neplacuta care caracterizeaza poporul nostru (cel putin in mediul bisericilor penticostale din diaspora).

 8. Trackback: AVERTISMENT. Comandantul armatei ruse: “Ţările care găzduiesc scutul antirachetă vor deveni ŢINTELE noastre prioritare” | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Multi au ramas si sunt in adormire si cred ca vremurile sunt departe, dar iata ce striga DUHUL SFANT; “Vremea este aproape! Treziti-VA! Treziti-VA! Treziti-VA! | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: = Semnale de Alarma si Pedepse ! = | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: Religia ADEVARATA sau CALEA Salvarii – PAGINA Ioan Burca | agnus dei - english + romanian blog
 12. Ioan Dragos
  iun. 17, 2015 @ 20:38:38

  Filipeni 3:15, 16

  • rodi
   iun. 17, 2015 @ 21:30:42

   multumim!
   Filipeni 3:15-16 Filipeni 3:15-16
   Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

   15 Aşadar, toţi cei ce suntem maturi să avem acelaşi gând! Iar dacă gândiţi diferit cu privire la vreun lucru, Dumnezeu vi-l va clarifica. 16 Însă, în lucrurile în care am ajuns de aceeaşi părere, să trăim la fel!

 13. Trackback: O lucrare pentru România | agnus dei - english + romanian blog
 14. novak arpy
  iul. 24, 2015 @ 05:45:25

  Am scris data trecută scurt şi la obiect: Rusia. Văd însă că nu mi ați aprobat comentariul. Nu înțekeg de ce. Vreau să spun ca ce am scris are mai mare greutate decat o mie de cuvinte. În primul rând Rusia ajută inamicii Israelului. Un exemplu concret este Siria. A livrat armament în Siria şi ca să aibe control în Mediterană, are bază maritimă în Siria, dar Siria va fi judecat în curând.

  În al doilea rând Rusia e inamic cu Israelul. Am motive să cred că Rusia vrea să ne distrugă si pe noi iar contextul actual confirmă că sunt puşi pe picior de război. Însă Dumnezeu va judecă şi SAU să fim siguri şi noi suntem aliații lor. Vreau să vă spun că înainte să găsesc articolele despre frații care au primit descoperire cu privire la România e ca un răspuns la un alt filmuleț unde se prooroceşte despre România şi că Dumnezeu ne are în planul Său, dar depinde doar de noi, copiii Lui dacă vom asculta. Acel filmuleț am vizionat acum vreo săptămâna şi ceva, apoi ca să fie întărit acel mesaj să descopăr articolele dumneavoastră. Asa că avem motive să ne trezim.

 15. Mihai
  ian. 02, 2016 @ 11:24:49

  Un citat foarte bun despre prooroci este acesta: „The Forer effect refers to the tendency of people to rate sets of statements as highly accurate for them personally even though the statements could apply to many people”.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: