Olimpiada Națională de Religie – 2 premii pentru Liceul Penticostal Arad ‘Betania’ si 5 premii pentru Liceul Teologic Baptist Arad ‘Alexa Popovici’

Scris de Monica Ardelean – Arădenii au luat un loc I și mai multe premii la olimpiada națională de religie, organizată anul acesta la Arad.

2 Premii pentru Liceul Penticostal

Photos din Situl Liceului – https://www.facebook.com/LiceulTeologicPenticostalArad

Elevii care au susținut proba de cult penticostal au reușit, și ei, să urce Aradul pe podium. Două premii III pentru elevele Melania Bulzan (cl. a IX-a ) și Sara Nagy (cl.a XII-a), îndrumate de prof. Ioan Șerban, ambele eleve ale Liceului Penticostal din Arad.

5 Premii pentru Liceul Baptist

liceul-baptist-Arad-Alexa Popovici - Aradon

Photo Aradon.ro – Situl Liceului – www.ltb-arad.ro/

ARAD. Elevii Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad au reușit să obțină mai multe premii la faza națională a olimpiadei de religie organizată săptămâna trecută în județul Arad. Fără îndoială cel mai important este locul I, disciplina alianța evanghelică, obținut de Roxana Ghiț (cl.a VIII-a), îndrumată de prof. Anita Ochiș. Același profesor îndrumător și pentru Timotei Medrea și Patricia Bașa (ambii cl. a X-a) care au ocupat locul II, la disciplinele alianța evanghelică și la cultul baptist. Tot locul II a fost ocupat și de către Iuliu Mariș (cl. a XII-a), îndrumat de prof. Emeric Hubert, profesor care s-a ocupat și de Emanuela Costil (cl. a XI-a), câștigătoarea unei mențiuni.

din Ziarul Aradon – http://www.aradon.ro/5-premii-pentru-liceul-teologic-baptist/1524353

Vezi si –

6 comentarii (+add yours?)

 1. lungu traian
  apr. 14, 2015 @ 09:12:06

  De cind se cer cunostinte”baptiste ” si „penticostale” ,la o olimpiada de religie?

  • rodi
   apr. 14, 2015 @ 10:35:20

   Nu e vorba de cunostinte penticostale sau baptiste, ci cunostinte de tip evanghelic, care este foarte diferit de cunostinte ortodoxe si catolice dpdv al religiei sau mai bine zis al felului de a intelege Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu.

 2. Marius Silvesan
  apr. 15, 2015 @ 01:30:26

  Reblogged this on Istorie Evanghelica.

 3. Trackback: Revista blogosferie evanghelice de limbă română(1) | Aradul Evanghelic
 4. Trackback: Revista blogosferei evanghelice de limbă română(1) | Aradul Evanghelic
 5. Trackback: Alexandra Cristescu, elevă a Liceului Baptist Timișoara, a câștigat locul I la un concurs județean de creaţie literar-religioasă | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: