Pitt Popovici – Pasti 2015

Pitt Popovici captura

Fratele Pitt Popovici, in al 97-lea an al vietii! Domnul sa-l binecuvanteze!

TEXT – Matei 27:62-67 & Faptele Apostolilor 5:33-42
Pecetluirea mormântului.
62 A doua zi, care vine după ziua Pregătirii, preoţii cei mai de seamă şi fariseii s-au dus împreună la Pilat
63 şi i-au zis: „Doamne, ne-am adus aminte că înşelătorul acela, pe când era încă în viaţă, a zis: „După trei zile voi învia.”
64 Dă poruncă, dar, ca mormântul să fie păzit bine până a treia zi, ca nu cumva să vină ucenicii Lui noaptea să-I fure trupul şi să spună norodului: „A înviat din morţi!” Atunci înşelăciunea aceasta din urmă ar fi mai rea decât cea dintâi.”
65 Pilat le-a zis: „Aveţi o strajă; duceţi-vă de păziţi cum puteţi.”
66 Ei au plecat şi au întărit mormântul, pecetluind piatra şi punând strajă.”

33 Când au auzit ei aceste vorbe, îi tăia la inimă, şi s-au sfătuit să-i omoare.
34 Dar un fariseu, numit Gamaliel, un învăţător al Legii preţuit de tot norodul, s-a sculat în picioare în sobor şi a poruncit să scoată puţin afară pe apostoli.
35 Apoi le-a zis: „Bărbaţi israeliţi, luaţi seama bine ce aveţi de gând să faceţi oamenilor acestora.
36 Căci nu demult s-a ivit Teuda, care zicea că el este ceva, şi la care s-au alipit aproape patru sute de bărbaţi. El a fost omorât, şi toţi cei ce îl urmaseră au fost risipiţi şi nimiciţi.
37 După el s-a ivit Iuda galileeanul, pe vremea înscrierii, şi a tras mult norod de partea lui: a pierit şi el, şi toţi cei ce-l urmaseră au fost risipiţi.
38 Şi acum eu vă spun: „Nu mai necăjiţi pe oamenii aceştia, şi lăsaţi-i în pace! Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici;
39 dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu.”
40 Ei au ascultat de el. Şi, după ce au chemat pe apostoli, au pus să-i bată cu nuiele, i-au oprit să vorbească în Numele lui Isus şi le-au dat drumul.
41 Ei au plecat dinaintea soborului şi s-au bucurat că au fost învredniciţi să fie batjocoriţi pentru Numele Lui.
42 Şi, în fiecare zi, în Templu şi acasă, nu încetau să înveţe pe oameni şi să vestească Evanghelia lui Isus Hristos.

Ce frumos e un pom inflorit, un crin inflorit. Excellent! Cine a dat semnalul de inviere a padurii, de inviere, a florilor, a papadiei? Pamantul are multi savanti, dar nici unul nu e in stare sa dea comanda la astea? Cine a programat? Care inginer in artele frumoase a stabilit ce culori sa aiba florile? Nimeni !! Crinul e alb, nepatat. Pamantul de jos e negru. Iar floarea, e excelenta si ca si culoare si ca mireasma, ca parfum.

Astazi, se vorbeste ca omul e totul. Am dat chestiunile astea simple de tot. Si copiii stiu ca nu omul face ca floarea sa fie frumoasa si mirositoare, ci altcineva. La scoala copiii invata evolutia. Asta e invatatura vremii si e curios, aproape 200 de ani, savantii pamantului  au cautat dovezi pentru sustinerea evolutiei. Si, faliment. N-au gasit nici o dovada stiintifica care sa fie proba clara, ca exista evolutie. Omul din maimuta, dar maimuta nu si-a facut nici un palat zgarie nori. Nici un palat si nici macar o oglinda, ca sa se uite, sa se vada pe ea insasi cum arata.

Doamne, deschide-ne ochii si fa-ne sa intelegem adevarul. Totul e din cauza dusmaniei fata de Dumnezeu. …

2015-04-05-PM from Gwinnett Romanian Baptist Church on Vimeo.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: