Arsi de vii pentru ca au fost crestini

Photo credit Charisma

Photo credit Charisma

Sursa: Charisma News Traducere In Limba Romana: Agnus Dei

Jihadisti Musulmani au dat foc crestinilor in Pakistan

Doi musulmani care erau in drum spre moskee, au oprit un baiat de 14 ani pe strada si l-au intrebat ce religie urmeaza. Baiatul le-a spus ca este crestin. Atunci cei doi musulmani au aruncat pe baiat petrol si i-au dat foc. Peste 55 la suta din corpul baiatului a fost ars.

Cu cateva ore mai tarziu,  organizatia FMI a raportat un alt incident similar in care s-a dat foc unui alt baiat pentru motivul ca era crestin. Ambele incidente au avut loc vineri 10 Aprilie 2015.

FMI a mentionat ca crestinii nu pot sa apeleze la guvern pentru ajutor, pentru ca guvernul este parte a acestor probleme. Sambata trecuta un barbat crestin a murit din cauza torturilor pe care le-a suferit dupa ce a fost arestat de politia pakistaneza datorita incidentelor de luna trecuta. Bataile ce i-au fost administrate, au fost asa de   severe incat i-au provacat moartea. Cu toate ca crestinii nu au pus la cale aceste revolte, ei sunt acuzati de acestea si zeci de crestini sunt in continuare arestati. In ultimile saptamani atacurile impotriva crestinilor au crescut tot mai mult, timp in care au fost bombardate biserici si scolile crestine au fost amenintate cu atacuri.

Sa ne rugam pentru crestinii din Pakistan si pentru toti crestinii din intreaga lume care sunt persecutati pentru credinta lor in Isus Christos.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: