Mesaj Moldovan – De ce ingaduie Dumnezeu suferinta in viata noastra?

Ma rog, in aceasta dimineata, haideti sa ne cercetam inaintea lui Dumnezeu si primul lucru care ar trebui sa-l facem cand am intrat in Casa lui Dumnezeu, e sa ne rezolvam problema pacatului nostru, nu sa rezolvam alte probleme, frati si surori, pentru ca plata pacatului este moartea. De o saptamana si ceva a venit la mine un copilas de pe clasa I-a si atunci am pus lui Dumnezeu o intrebare: Doamne, chiar asa este?

A venit copilasul acesta la mine si a zis: Vreau sa vorbesc ceva cu dvs.
Am zis: Ce vrei sa vorbesti? 
Zice: Uite, intr-o seara, intr-o noapte, s-a intamplat ceva in viata mea. 
Si i-am spus: Ce sa intamplat? Credeam ca s-a intamplat ceva ce i se intampla unui copilas.

Si a inceput la acest copilas de pe clasa I-a sa-i curga lacrimi. Si a zis: Intr-o seara m-am pus sa ma culc. S-a pus si mama, s-au pus si fratii mei. Si am auzit o voce care tot ma striga. Nu prea am inteles ce spunea vocea aceasta si am iesit pe balcon afara. Si cand am iesit pe balcon afara, am inteles ce spunea vocea aceasta. A spus: Lasa pacatul si vino dupa Mine! 

Si am zis: Doamne, inca mai chemi copilasi in ziua de azi? Inca, Dumnezeu cheama. Slavit sa fie Domnul!

Si am zis: Doamne, daca la un copilas de pe clasa I-a i-ai gasit pacat si i-ai spus ‘lasa pacatul si vino dupa Mine’, vreau sa va intreb in aceasta dimineata- Dar noi, frati si surori, ce facem cu pacatul nostru sa ce-am facut cu pacatul nostru in aceasta dimineata? S-ar putea ca sa pacatuiesti si astazi si maine, si ieri ai pacatuit si sa nu se intample nimic. Stiti de ce? Pentru ca Dumnezeu a randuit o zi in care va judeca lumea cu dreptate. Vreau sa va spun in aceasta dimineata, ca acuma, frate si sora este momentul sa rezolvam problema pacatului din viata noastra.

Una dintre disciplinele spirituale ale credinciosului este aceasta: marturisirea pacatului si sa-i para rau de pacatul lui. Doamne, ajuta-ne in aceasta dimineata.

De ce ingaduie Dumnezeu suferinta in viata noastra? Nu e asa ca ati dori sa stiti raspunsurile la aceasta intrebare? In aceasta dimineata, cu ajutorul Domnului,as vrea sa raspund la aceasta intrebare, care are mai multe raspunsuri.

Multumim sorei Carmen Yka pentru atentionare la acest mesaj!

VIDEO by Biserica Penticostala nr 1 Dej

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: