Michelle Bachmann – Venirea Domnului Isus este iminenta!

Michelle Bachmann Photo credit prospect.org

Michelle Bachmann a servit in calitate de reprezentanta in Congresul American si a candidat la presedintia Statelor Unite. A fost invitata saptamana aceasta la emisiunea de radio intitulata „Sa Intelegem Vremurile”. A vorbit despre situatia grava in care se gaseste Statele Unite din cauza politicii internationale pe care o promoveaza si a avertizat ca Dumnezeu va aduce judecata impotriva acestei tari.

A continuat apoi vorbind despre venirea Domnului Isus Christos:

,,Vestea buna”, a spus ea, -” la care vreau sa fac tranzitie este ca sa va aduceti aminte de proorocii din Vechiul Testament, de cat de mult doreau ei sa vada lucrurile pe care le vedem noi si sa traiasca zilele pe care le traim noi. De aceea aceste vremuri nu sunt vremuri infricosatoare, ci sunt cele mai captivante zile din istoria omenirii.”

,,In fiecare zi putem vorbi despre timpul/ceasul lui Dumnezeu si faptul ca Venirea Domnului Isus Christos este iminenta. Noi avem foarte putin timp, dupa parerea mea, ramas inainte de a doua venire a Domnului. Aceasta este o veste buna. Maranata, vino Doamne Isuse! Deci ce sa facem noi, sa cadem in disperare? Disperarea este ca vedem cum lumea nu merge pe calea mantuirii si pe calea binecuvantarii, ci imbratiseasa degenerarea.”

ENGLISH

Michelle Bachmann on Jan Markell’s Understanding the Times radio broadcast this week:

„The good news that I want to transition to is that, remember the prophets said in the Old Testament, they longed to look into the days that we live in, they long to be a part of these days. That’s why these are not fearful times, these are the most exciting days in history,” Bachmann said.

„Every single day we can talk about God’s time clock and the fact that Jesus Christ’s return is imminent. We have very little time, in my opinion, left before the second return of Christ. That’s good news. Maranatha, come Lord Jesus. So do we despair? The despairing is that we see that our world is not going the way of salvation and the way of blessing, the world is embracing degeneracy.”

CharismaNews Traducere Agnus Dei –

Second Coming of Christ Imminent, Says Former Congresswoman

Un comentariu (+add yours?)

 1. Petru Ion
  iun. 29, 2015 @ 05:17:27

  Ce vor mai legifera americanii????
  INCESTUL?
  PEDOFILIA?
  PORNOGRAFIA?
  De ce sa nu aiba si aceasta categorie de oameni libertate?

  Degeaba s-au bucurat unii ca a cazut CEAUSESCU!
  El daca afisai o poza indicenta in birou, erau retrogradat sau pentru fapte imorale precum homosexualitatea faceai ani grei de munca la canalul DUNAREA MAREA NEAGRA!

  Hai sa fim in sfarsit lucizi!
  Ce e mai buna DEMOCRATIA sau DICTATURA???

  Comunismul prin dictatura ateismului conducea spre iad!

  In SUA a triumfat dictatura pacatului care duce in iad!

  DIN LAC IN PUT!

  Cine doreste sa traiasca cu evlavie va fi prigonit!
  Asa scrie si asa trebuie sa se intample!
  Pana cand???
  Pana cand rabdarea, indelunga rabdare a lui Dumnezeu se va termina!

  PRIMITI pe DOMNUL ISUS ca DOMN si STAPAN!
  … veti scapa de judecata lui Dumneze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: