Peste 900 de persoane [multi crestini] au murit inecati de apele marii dupa ce vasul in care se aflau s-a scufundat

Citeste si

Politia Italiana:  Musulmanii arunca crestini in mare

Se presupune ca au intrat peste 900 de persoane pe un vas de 20 m lungime, care s-a rasturnat pe Marea Mediterana. Photo credit www.dailymail.co.uk

Traducere Agnus Dei – BBC NEWS – http://www.bbc.com/news/world-europe-32371348 & Channel 4 News – http://www.channel4.com/news/up-to-70…

Peste 900 de migranti s-ar putea sa fi fost morti dupa ce o imbarcatiune cu imigranti s-a scufundat in timp ce traversau Marea Mediterana dinspre Libia cu destinatia Italia. Au fost salvati 28 de persoane dintr-un vas pescaresc, care s-a scufundat la 112 kilometri de coasta libiana, la sudul insulei italiene , Lampedusa.

Se crede ca vasul s-a rasturnat cand migrantii au trecut de cealalta parte a vasului supraancarcat, in timp ce un vas de marfa s-a apropiat de ei. Cu toate ca numarul de imigranti lipsesc pe mare, un supravietuitor a acestui naufragiu a spus ca peste 950 de persoane erau pe acel vas.

Acesti imigranti printre care erau multi crestini, au plecat inspre Italia din cauza persecutiilor , foamei si razboiului care bantuie in partea sub-Sahara a Africii si Orientul Mijlociu.

Liderul Ukip, Nigel Farange a dat vina pe Prim Ministrul David Cameron si Presedintele Nicholas Sarkozy pentru aceasta criza. Farange a spus emisiunii de televiziune BBC1 ca: ,,este raspunsul european care a cauzat aceasta problema in primul rand.”

,,Fanatismul lui Sarkozy si Cameron de a bombarda Libia… ceea ce au facut , au destabilizat complet Libia, si au transformat-o intr-o mare salbaticie, au transformat-o intr-un loc unde pentru crestini situatia este acum practic imposibila. Noi trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca noi in mod direct am cauzat aceasta problema.”

Anul acesta peste 1500 de oameni au pierit inghititi de apele marii incercand sa scape evenimentelor groaznice ce se petrec in Orientul Mijlociu si sub-Sahara Africii. Italia a cerut o intrunire extraordinara a Uniunii Europene pentru solutionarea situatiei.

Dumnezeu nu va lasa nepedepsita varsarea de sange nevinovat. In Sfanta Scriptura, psalmistul David spune: ,,Caci El razbuna sangele varsat, si Isi aduce aminte de cei nenorociti, nu uita strigatele lor (Psalmul 9:12).” In Evanghelia dupa Matei gasim scris: ,,ca sa vina asupra voastra tot sangele nevinovat, care a fost varsat pe pamant, dela sangele neprihanitului Abel pana la sangele lui Zaharia, fiul lui Barachia pe care l-ati omorat intre Templu si altar (Matei 23:35). De asemenea in cartea Apocalipsa Cuvantul Domnului spune astfel: ,,Ei strigau cu glas tare, si ziceau: „Pana cand, Stapane, Tu, care esti sfant si adevarat, zabovesti sa judeci si sa razbuni sangele nostru asupra locuitorilor pamantului?”

Va veni timpul cand Dumnezeu  va razbuna sangele nevinovat de care sunt vinovati infaptuitorii acestor crime. Crestinii au fost omorati si persecutati de-a lungul veacurilor pentru credinta lor in Isus Christos. Dar in aceste vremuri persecutiile si omorurile crestinilor au atins proportii uriase cum nu s-a mai intamplat vreodata. Dumnezeu care vede si stie totul nu va lasa aceste atrocitati asupra poporului Sau nerazbunata. Pana atunci sa ne rugam fara incetare lui Dumnezeu pentru fratii si surorile noastre care trec prin ascutisul sabiei, aruncati de vii in apele marii, pentru ca poarta numele de crestini, urmasi ai crucii. ,,Caci daca se fac aceste lucruri copacului verde, ce se va face celui uscat?(Luca 23:31)”.

Vineri si un alt caz cu 90 persoane salvate din Marea Mediterana. In an unrelated rescue in the Mediterranean on Friday, an Italian navy boat took more than 900 migrants to the mainland. European Pressphoto Agency. Photo credit www.wsj.com

Mediterranean migrants:

Hundreds feared dead after boat capsizes

..many of them Christians, fleeing the war torn Lybia and ISIS persecution. BBC reporting:

Hundreds of people are feared to have drowned after a boat carrying up to 700 migrants capsized in the Mediterranean Sea, the Italian coastguard says.

The vessel, thought to be just 20m (70ft) long, capsized at midnight local time in Libyan waters south of the Italian island of Lampedusa.

So far only 28 people have been rescued and 24 bodies retrieved.

Italy’s PM said it was a European tragedy and called for an extraordinary EU summit on the migrants issue.Matteo Renzi said he could not verify the number of deaths, but that it would be a „dramatic amount”.

Mediterranean migrants

13,500 Migrants rescued 10-17 April
900 Migrants died attempting the crossing between 1 Jan and 15 April

  • 31,500 Migrants have arrived from North Africa so far this year
  • 218,000 Estimated to have crossed the Mediterranean in 2014
  • 3,500 Migrants died attempting the crossing last year

Lampedusa: 700 feared dead

as migrant boat sinks off Libya

Numarul victimelor a crescut la 900

As many as 700 migrants are feared dead after their boat capsized in the Mediterranean. If the death toll is confirmed, it will bring to 1,500 the total number of people who died this year seeking to reach Europe. Read more: http://www.channel4.com/news/up-to-70…

VIDEO by Channel 4 News

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: