O noua ciuma isi face aparitia in Nigeria – Victimele au murit în 24 de ore de la manifestarea primelor simptome ale bolii

Photo credit www.ngrguardiannews.com

O boală „misterioasă” a ucis, în ultimele zile, 18 oameni din sud-estul Nigeriei. Victimele au murit în 24 de ore de la manifestarea primelor simptome ale bolii.

Photo credit dailypost.ng

Autorităţile sanitare din Nigeria au stabilit că punctul zero al apariţiei bolii este localitatea Ode-Irele din regiunea Ondo, dar încă nu au reuşit să identifice afecţiunea care a ucis, în ultimele zile, 18 de persoane, informează BBC. Ayodele Omole, liderul comunităţii locale din Ode Irele, avertizează însă că cifra victimelor ar putea fi mai mare.

Simptomele bolii includ dureri de cap, vedere înceţoşată, orbire şi pierderea cunoştinţei, toate victimele murind într-un interval de 24 de ore de la manifestarea primelor semne ale afecţunii. Omole a declarat pentru „Sahara Reporters” că „mai multe persoane şi-au pierdut vederea, iar la scurt timp au murit”. În urma primelor cercetări, specialiştii în medicină au stabilit că boala „misterioasă” atacă sistemul central nervos.

Citeste mai mult: adev.ro/nn1nyy

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: