Spynews.ro: Fostul magician Alin Blaine pune preacurvia la zid, în numele Domnului!

E interesant cum raporteaza presa romana mesajele si predicile lui Alin Lolos, impotriva pacatului, si e incurajator ca lui Alin Lolos nu ii este rusine de Evanghelia lui Hristos. Dumnezeu sa-l intareasca in continuare! Articolul a fost publicat in 2014 la Spynews.ro:

Alin Loloş, cel care a dat iluzionismul pe credinţă, ţine adevărate predici despre cum ar trebui să fie omenirea şi, zilele trecute, a pus la zid preacurvia şi alte „lucruri drăceşti”.

Devenit un alt om după ce a luat calea credinţei, Alin Loloş, care până mai ieri făcea magii la TV sub pseudonimul Alin Blaine, încearcă să aducă oile rătăcite pe drumul cel bun. Ţine predici, merge prin diferite biserici şi a făcut chiar şi un site, unde postează filmuleţe. Toate, în numele Domnului. El s-a declarat scârbit de „lucrurile drăcesti, fireşti şi lumeşti precum curvia, preacurvia, pornografia, autosatisfacerea, homosexualitatea sau altceva de felul acesta”.

„În spatele acestor vicii sunt demoni şi duhuri necurate”

Fostul iluzionist spune că familii întregi s-au destrămat din cauza acestor lucruri şi mulţi sunt înrobiţi de pofta trupului şi tot felul de lucruri scârboase, pe care Dumnezeu le numeşte urâciuni. „Dumnezeu a lăsat relaţiile intime doar în căsătorie sub autoritatea şi protectia Lui, dar diavolul îi minte pe oameni că mai înainte să se căsătorească, oamenii trebuie să vadă dacă sunt compatibili şi cei mai multi trăiesc în curvie şi minţiţi sau înşelându-se singuri. Vreau să menţionez ca în spatele acestor vicii sunt demoni şi duhuri necurate care influenţează oamenii sau îi posedă în a urma destrăbălările lor”, a scris pe pagina sa web Alin Loloş.

Sursa – http://spynews.ro/actualitate/fostul-magician-alin-blaine-pune-preacurvia-la-zid-in-numele-domnului-21299.html#main

Viziteaza situl lui Alin Lolos aici – www.faracompromis.ro

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: