Stiripesurse.ro: Cristian David, botezat la 48 de ani: Am ascultat o profeție! Nu sunt făcut pentru politică

 

Ioan Ceuta botez Cristian David 1

Cristi Șelaru:

Fostul ministru de interne, care este cercetat penal pentru că ar fi luat mită 500.000 de euro, a spus că îşi lasă soarta „în mâna lui Dumnezeu”.

„Doar un singur lucru aş vrea să vă spun, pe care l-am uitat şi poate că nu a fost întâmplător că l-am uitat. Sunt acum exact doi ani şi jumătate de când am ascultat o profeţie. Acum doi ani şi jumătate, am venit pentru prima dată aici. Era anul 2012, în octombrie, şi atunci  am venit în rugămintea de a deschide pentru mine o cale de comunicare cu fraţii în credinţă de peste tot în lume, fraţii români care reprezintă partea diasporei româneşti.

M-a ascultat fratele, care mi-a spus: «tu nu esti făcut pentru politică, Dumnezeu are altă lucrare pentru tine». A fost nevoie de timp ca acele vorbe să capete înţeles pentru mine. Încet, dar sigur, timpul a dat mult mai mult sens acelei afirmatii, până când ea nu a fost doar un sens, ci a devenit un ţel. Împlinesc astăzi această profeţie de acum doi ani şi jumătate. Simplul fapt că mă aflu astăzi aici, în faţa dumneavoastră, este o minune a Domnului! Astăzi este prima zi în care mă bucur din nou de întreaga şi deplina libertate.

Îmi pun întreaga soartă şi Justiţia, în ceea ce mă priveşte, în mâna Domnului. Mă angajez să duc la bun sfârşit această lucrare a Domnului, înţelegând un alt mod de viaţă, o altă conduită, şi cred că nu ai cum, cel puţin în această ţară, să faci politică şi să fii în numele Domnului slujitor al dreptăţii şi adevărului.

Citeste mai mult – http://www.stiripesurse.ro/

VEZI si –

 

9 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  apr. 21, 2015 @ 15:34:43

  Se apropie vremea hotarita de Dumnezeu,cind toti,mari si mici,bogati si saraci,slobozi si robi vor fi obligati sa se pocaiasca,sa se smereasca sub „toiagul de fier”al Cuvintului lui Dumnezeu,care va pune sub picioarele Lui,toate guvernele acestei lumi aflate inca sub stapinirea lui Satan,care stie ca mai are foarte putin timp la dispozitie,inainte de a fi judecat si condamnat.
  E plin pamintul de Cuvintul lui Dumnezeu,iar cei ce nu-L accepta,in scurta vreme vor fi constrinsi ,obligati sa se conformeze poruncii date de Dumnezeu.
  „Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste ACUMA tuturor oamenilor de pretutindeni sa se POCAIASCA;”
  Fiti binecuvintati.

 2. Trackback: Cum a ajuns Cristian David sa descopere calea Domnului in momente de cumpana | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: Oferta penticostală refuzată Vadim Tudor | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Fostul Ministru de Interne, Cristian David, s-a botezat la Biserica Internațională Harul din București | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: VIDEO – Păstorul Ioan Ceuță a oficiat botezul în apă a fostului ministru de Interne al României, Cristian David | agnus dei - english + romanian blog
 6. Traian
  apr. 23, 2015 @ 04:53:54

  In sfarsit un politician cu experienta care spune adevarul : „cred că nu ai cum, cel puţin în această ţară, să faci politică şi să fii în numele Domnului slujitor al dreptăţii şi adevărului.”

  Ma intreb atunci oare „pocaitii” (crestinii neoprotestanti) români care au intrat in politica romaneasca dupa revolutia din ’89 si mai ales in ultimii 8 ani, cand s-a dat „liber” PACALITILOR, nu pocaitilor autentici, sa fie politicieni in România,… in numele carui ”domn” au slujit ei ??? Si ce ”dreptate si adevar” au slujit ei atunci, in consecinta ??? MAI ALES STIIND BINE, DIN BIBLIE, CA BISERICA PRIMARA (APOSTOLICA) NU S-A PROSTITUAT CU POLITICA DIN LUMEA PAGANA GRECO-ROMANA IN CARE S-A RASPANDIT IN PRIMUL SECOL.

 7. dininimapentrutine
  apr. 23, 2015 @ 09:45:32

  Reblogged this on pastor ciprian barsan .

 8. Identitate crestina
  apr. 25, 2015 @ 02:54:55

  Ai dreptate Traian, ori politică ori a călca pe urmele Mântuitorului, din două una, nu poti sa-i slujeşti lui mamona si lui Dumnezeu în acelaşi timp asa cum spune si Cuvântul Domnului.Am observat si eu ca după revolutie tot mai multi pacaliti aşa cum le-ai spus tu nu pocaiti isi impart viaţa religioasă cu viața politică,si asta nu se întâmplă la nivelul de jos al crestinismului ci la nivelul de sus, chiar de cei care conduc biserica, atât la nivel local cât si la nivel de tara.
  Astazi nu se mai pune accentul pe a fi credincios ci pe a fi cât mai bun politician chiar si în Biserica, sa fii cât mai bogat, sa vorbesti cât mai frumos ca sa gadeli urechile ascultătorilor, nicidecum sa umblii asa cum a umblat Domnul nostru Isus când a fost pe acest pamant mergand din loc în loc sa vindece pe cei bolnavi si având grijă de cei nevoiaşi, cu alte cuvinte se indetifica cu ei si in acelasi este urât de cei suspusi. Istoria se repeta si nu gasesti nici chiar in timpul nostru oameni dupa placul lui Dumnezeu.
  Când am spus la cineva care are o funcţie destul de inalta in Biserica, ca dacă azi ar fi prezent Domnul Isus in persoana in mijlocul nostru, tot la fel s-ar comporta si cu El ca si cum se comporta cu cei asa zisi de către ei neinsemnati, stii ce mi-a raspuns, ca merg prea departe.Noi trebuie sa-l vedem pe aproapele nostru asa cum ne vede El.Altfel nu vom putea deveni ucenicii Lui

 9. Ioan
  apr. 26, 2015 @ 14:49:41

  Cred ca nu trebuie sa-l condamnam noi, si inca inainte de vreme, adica inaintea judecatorilor, pentru ca nu inseamna ca daca e cineva arestat, sau sub control judiciar, e sau va fi neaparat si condamnat. Deocamdata se bucura de prezumtia de nevinovatie. Judecatorul va spune la sfarsitul procesului daca e vinovat sau nu.
  Haideti sa fim mai indulgenti pentru ca iata ce ne spune Cuvantul DOMNULUI:

  1. Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
  2. Căci cu ce judecată judecaţi, veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi, vi se va măsura.
  3. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău, şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bîrna din ochiul tău?
  4. Sau, cum poţi zice fratelui tău: “Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău”, şi, cînd colo, tu ai o bîrnă într-al tău?…
  5. Făţarnicule, scoate întîi bîrna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău. (Matei 7:1-5).

  17. Isus, cînd a auzit acest lucru, le-a zis: “Nu cei sănătoşi au trebuinţă de doftor, ci cei bolnavi. Eu am venit să chem la pocăinţă nu pe cei neprihăniţi, ci pe cei păcătoşi.” (Marcu 2:17).

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: