Cum a ajuns Cristian David sa descopere calea Domnului in momente de cumpana

Ioan Ceuta botez Cristian David 2Primul drum al fostului ministru de Interne Cristian David (PNL), după ce a fost eliberat vineri din arest preventiv şi plasat sub control judiciar în dosarul penal în care DNA îl acuză că a luat o mită de 500.000 de euro, a fost să meargă duminică să primească botezul penticostal la o biserică din Bucureşti. David a vorbit despre cum l-a descoperit pe Dumnezeu şi despre tatăl şi fraţii săi din Australia, care sunt şi ei slujitori ai bisericii penticostale. „Nu ai cum, cel puţin în această ţară, să faci politică activă şi să fii în numele Domnului slujitor al dreptăţii şi adevărului. Nu se poate”, este concluzia lui Cristian David, după două luni de arest preventiv.

„Fratele Cristi”, aşa cum este prezentat fostul ministru de către pastorul Ioan Ceuţă, de la Biserica Internaţională Harul, de rit penticostal care ţine de organizaţia „Adunările lui Dumnezeu”, s-a botezat duminică, pe 19 aprilie. David a ţinut un discurs în faţa credincioşilor, fiind acompaniat de strigătele de „Aleluia” ale grupului de credincioşi căruia i s-a alăturat, apoi, la finalul slujbei, a fost botezat fiind scufundat cu totul în apă.

„Fratele Cristi” a vorbit şi despre justiţie, explicând cum a ajuns el să descopere calea Domnului tocmai în aceste momente de cumpănă din viaţa lui.

„Există două feluri de justiţie. Justiţie pe pământ, pe care o administrează oamenii. Nu ştim întotdeauna cât de dreaptă sau cât de corectă este această justiţie, pentru că oamenii sunt supuşi greşelii, atât cei care vin în faţă ca să fie judecaţi, cât şi cei care judecă. Dar deasupra acestor judecăţi pământeşti există o judecată supremă. O judecată divină a lui Dumnezeu. Şi dacă în faţa lui Dumnezeu te socoteşti drept, corect, neprihănit şi fără de greşeală, atunci trebuie să laşi pe mâna bunului Dumnezeu soarta ta. Acest lucru l-am făcut eu. Şi la un moment extrem de important pentru mine în ultima perioadă am ales să îmi pun întreaga soartă şi justiţia în ceea ce mă priveşte în mâna Domnului”, a spus Cristian David în biserica unde a fost botezat.

Citeste mai mult aici – http://www.gandul.info/stiri/primul-drum-al-fratelui-cristi-dupa-ce-a-iesit-din-puscarie-fostul-ministru-cristian-david-s-a-botezat-la-penticostali

Citeste si –

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: